Иде Коледата вече, лази майското човече! - Тема 3

• 22 209
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Моето момче ходи навън( преди снега и карантината) с тези

Следващият номер му поръчах тези:

Някога първите обувки на каката бяха геокс. За мен всяка марка е Ок, само искам да са със свод и да са естествена кожа, щото как се потят детските крачета 🤪
страхотни са почти като тези, които имахме

# 586
  • София
На мен доктора ми каза, че няма значение какви са обувките. Трябва да гледам само две неща:
1 да са без свод, а с абсолютно равна стелка
2 да нямат гума отпред на пръстите
Всичко останало няма значение.
Аз за прохождащо не държа нито да са от естествена кожа нито нищо. Единствено искам да са с много мека подметка. Баткото ми стартира с Примиджи. Бебето за сега е по чорапи все още, а навън е или с буйки на Колев или с едни от плат от хиполенд.

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 20:29 от ditmade

# 587
Здравейте Simple Smile
Моето дете също винаги е било босо или по чорапи. През студените дни му слагах едни меки ботушки бебешки . Сега когато се налага да излиза вече му трябват обувки със сигурност.
Bella Mi ще обясниш ли защо адидас ,найк и т.н. не са подходящи? Аз идея нямам какви трябва да взема 🤷♀

Гледайте подметката да се огъва.
Затова е важно първите обувчици да се мерят на място в магазин, не по интернер да се поръчва.
И имайте впредив като мерите обувчици, че веднага ще си свие пръстчетата бебето.
Моята госпожица още не е проходила, но Предполагам около годинката (иска, но още не може). Като дойде момента, ще й меря на място обувки.
Добре е колкото може повече да си ходят босички 😉

# 588
  • София
Също така, препоръчително е да се извади стелката и да се мери. Както е и добре да има половин см отпред. Ако не се вади стелката, като се обуе обувката, трябва да можете да си вкарате показалеца зад петичката.

# 589
http://www.1001pantofki.bg/kolev-i-kolev-11121/kolev-i-kolev-111 … 3.html?color=BLUE
Ние сме с такива , не са му много удобни сякаш и му станаха тесни , крачето му е по-широко чудя се и аз какви да взимам .. вкъщи си е по чорапки като излизаме за малко вън му ги обувам когато реши си вкарва крачето на вътре от обувките ли е незнам ..

# 590
Знам, че Беко са много хвалени, може някой да прояви интерес да ги види. Аз лично съм ужасена от модели с цип по средата. Сега, вярно, че не съм производител на обувки или ортопед, но като знам как се чуствам като имам дори и песъчинка в обувката, ми е абсурдно да взема обувка с някаква неравност на подметката. Но много деца прохождат така.

# 591
Ние взехме на Адриана Bobux Xplorer. Доволна съм, много се гънат, естесвена кожа отвън и тъй като са с не знам каква си вълна вътре й държат топли краката сега. Не знам лятото как ще е.

# 592
Каква вода давате на фъстъците? На моят мъж явно му писна да разнася стекове и от няколко дни зяпа филтриращи кани. Не съм ползвала никога, имате ли впечатления? Основно за детето.

# 593
  • Sofia
Здравейте, има ли схема за въвеждане на белтък, както има за жълтъка?

# 594
  • София
Aз му давам розова Девин. Ние от години пием вода от кана Брита. Доволни сме, но на малкия още не му давам от нея
curly, aКО имаш предвид белтък в кекс или баница- давала съм. Но Ей така да го хапва не смея, чувала съм че белтъкът е голям алерген.
Вече нищо не давам по схема. Само с кивито бях предпазлива, щото е то е силен алерген. Ама как помага за акането... 😜
Искам да питам мамите с по-големи деца. На колко години прокараха баланс колело. Щото на всички пише +2 или + 3, но първото ми дете винаги изпреварваше етикетите. Тя не е имала такова колело и се чудя сега за рождения ден на малчо

# 595
  • София
Вода пием от кана, а на бебока същата воа от каната я, преварявам в другата кана. Обаче напоследък взе да пие доста вода и понякога сутрин още преди да е изстинала неговата, иска да пие и давам директно от каната. Баткото от годинка започна да пие от чешмата. Сега също мисля към годинката да спра с преваряването.
Баланс колело му подариха за втория рожден ден. Започна да го кара преди месец. На почти три години. Обаче нашето колело е доста смотано. Хем скъпо, хем недомислено. Препоръчвам колелата на декатлон (забравих им марката). На добра цена са и са много по-адекватни. Стават и за по-малки деца. Нашето беше с много висока седалка и просто крчетата му не стигаха до земята до скоро.

# 596
  • София
Аз на такова се спрях

Третата гума се маха и става за после с 2. Дават го от 18 до 36 месеца
Щото гледах +12 , ма те като детска играчка. Малки, пластмасови и по 100 лв 🤨
Сега ще спестя от триколка. Супер безмислено беше с каката. Никога не завъртя педалите, само бутах и разнасях тая пущина. Нейното беше лилаво и отдавна замина в олх. А и кви пари има триколки, направо се чудя

# 597
  • София
Това е идейно, аз не съм виждала такова. Нашето струваше 100 лева...пак дтрвено, но само с две гуми. Декатлонските са около 60. Триколка никога не съм имала но имам тротинекта

Супер мног работа ми свърши. Първо се бута, второ се маха водещата дръжка и става един вид триколка, а сега го търкаля като тротинетка. Най-добре похарчените ми пари.

# 598
На вълна "прибори" съм. Не мислех, че ще ми се случи тази година, нали нашето не яде, но факт! Изведнъж прояви интерес към вилиците и лъжиците и се справя изненадващо добре. Можел и да яде! Малко, но явно меракът да се справя сам е водещ. Та, така. Хвалените Doddl ми се виждат скъпи, но поне знам, че вършат работа. Няма да ходя и гледам, видяло се е, ако някоя от вас има преки наблюдения върху други, моля да препоръча. Отдавна зарязах силиконови и пластмасови, карам на малките метални, затова не е проблем, ако са такива.

# 599
Това е идейно, аз не съм виждала такова. Нашето струваше 100 лева...пак дтрвено, но само с две гуми. Декатлонските са около 60. Триколка никога не съм имала но имам тротинекта

Супер мног работа ми свърши. Първо се бута, второ се маха водещата дръжка и става един вид триколка, а сега го търкаля като тротинетка. Най-добре похарчените ми пари.
Може ли линк? 💐От колко м го дават 🙄
И на Коко дървеното от къде е, също ми харесва.
Чудих св зс триколка, но след като ви чета се поотказвам.
Какви други идеи имате за подаръци на бебчовцитв за годинката

Общи условия

Активация на акаунт