Иде Коледата вече, лази майското човече! - Тема 3

• 22 198
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Примерно това:
https://www.emag.bg/trotinetka-globber-my-free-seat-4-in-1-blue- … 100/pd/DTL94NBBM/
Но не е задължително, има я в много сайтове. Баткото ми от година и 4-5 месеца го сложих.

# 601
  • София
На сестра ми съм поръчала това:
https://www.hippoland.net/lorelli-bertoni-line-kola-za-yazdene-r … vena-1004002-0001
Тъпото при нас е, че имаме дървено конче, лъвче за яздене и Т.н. То горкото като е второ няма какво да му купим.
Иначе тротинетка с 3 гуми от най-малките и при Нас много се караше . Но те са поне за 2-3 годишни
Сега колелото, което поръчах е това https://www.nickotoys.co.uk/

# 602
  • Sofia
Здравейте, да ви попитам докога се обезсолява сиренето и кога мога да предложа необезсолено? Искам да направя днес баница, но сега видях че обезсоленото сирене ми е малко и се чудя дали да сложа от другото 🤷.

# 603
  • София
Еми аз вече давам чат пат в баница и питки. На 11 месеца става след няколко дни. Не знам колко е редно, все пак гледам да не е мнооого солено.

# 604
И аз съм давала, но гледам да избягвам честото предлагане. Още на Нова година яде баница от баба си, с все яйца и необезсолено сирене. Вкъщи обаче готвя безсолно и отделям преди да добавя сол. Не се втелясвам, но специално солта не е от най-полезните неща.

# 605
етп го нашето много съм доволна седи си на седалката и се опитва да мърда крачетата, но още не може бутам го. Седи много стабилно и не пада от седалката. Трансформира се в 3варянта.

# 606
Много е сладурско, честито! Simple Smile Аз накупих някои неща за имения ден, като вчера пристигнаха две книжки със звуци, които (аз) едва чаках. Дребното писна. Ще ги вадя след месец пак. Сега го заплашвам с "ако не изядеш това, ще ти пусна кравата как мучи". За рождения ден нямам никаква идея какво да вземем. На бабите май ще поръчам палатка.

# 607
И ние започнахме да избираме подаръци: едната баба ще вземе триколка, другата ще ни вземе люлки и пързалки за двора, ние ще вземем лятна количка, на другите съм казала да му взимат играчки, баланс колело, люлеещо се конче и т.н. Трудно ми беше да измисля, имайки предвид, че аз всичко съм му купила.
Такава палатка и аз много харесвам, но нямаме място за нея.. а и няма да се задържи там много, много 😂
За книжките със звуци.. купих на малкия 2 книжки на Фют с 22 звука, едната е животни от фермата, другата - от гората. Обожава ги, на ден по 5-6 пъти ги гледаме.
Покрай зъбите обаче трудно яде и се налага да пускам песнички чак.. знам колко е грешно, обачеее...

# 608
Здравейте изолирани майки, аз пък искам да ви питам как и кога пропиха вода малките ви човеци? Нашата мома е изключително кърмена, шише с биберон не е наясно какво да го прави. На 10м е и си хапва по 3 пъти на ден твърда храна. Не желае нито с лъжица, нито с шише, нито спринцовка. Имам лек успех (глътка,две) понякога от чаша, повечето пъти иска да си завре ръцете в нея 😁 Предлагах й сок един-два пъти, но и него не иска. Започвам да се притеснявам леко с тази вода, нефроложката ни беше казал, че трябвало да изпива поне 150мл за 24 часа на тази възраст. И да кажа също, че я кърмя следобед към 4-5 часа и сутрин рано пак към 4-5. Мерси и весел ден!

# 609
И нашите са на Фют. Имаха промоция на 2-ри за деня на детската книга.
Моят пие вода от чаша само. Вече сам. Обаче 150мл са далеч от изпитото количество. Може би поема около 50. Но пък изпива 800-1000мл АМ, отделно следобед му правя чай - пак 30-тина мл... Твърда храна с променлив успех, но ако трябва да предположа може би в последните дни като прояде малко, количеството е около 250-300гр. дневно.

# 610
  • Sofia
Благодаря за отговорите за сиренето Simple Smile
За рдто и сз съм поръчала люлеещо животно, палатка и се чудя друго какво Simple Smile

# 611
  • Sofia
Намерих един мн симпатичен сайт за дървени играчки и харесах сто неща от там за рдто Simple Smile. Да попитам по запознатите според вас кое колело е по подходящо?
Едното го видях оттук и мн го харесах и го открадвам като идея за подарък, другото от въпросния сайт.

# 612
  • София
Първото е по-добро според мен. Освен, че е по красиво е и по-функционално. Ще се ползва по-дълго време.

# 613
  • София
Аз също мислех за пластмасовото, щото имат мн шарени десени и са +12 м. Но гледах клипове и ми се стори супер малко и несериозно. Аз днес продължих с онлайн пазарът за РД. Поръчах му и един пясъчник мида. Реших се и да поръчам торта. Страх не страх няма на първия си РД да е с грозна торта
Да ви се оплача-3 дни беше с Т. И то висока 38,5. Но без никакви други оплаквания. Нито нос, нито гърло. Отначало си помислих, че е зъб, ама 3 дни... вчера се и опъпчи. Явно някаква инфекцийка. Ама откъде я хвана не Знам, ние със сестра му не излизаме. А и от КР на февруари не е мерен и се чудех как да му дозирам нурофена. Та вчера го и премерих- 9830 гр, трябва да опъна и метърче тези дни да видя и колко е пораснал.
И да се похваля. Направи първите си крачки сам. Хубавото е, че на следващия ден демонстрира уменията си и пред баща си 😃

# 614
Angie_m преди няколко месеца реших,че ще давам вода,обаче без успех.Питах педиатърката от кога трябва да давам,но не получих отговор.Това,което ми каза беше"е нали го кърмиш,какво му се притесняваш...като реши ще пие",и все още не иска вода...

Общи условия

Активация на акаунт