Коледата чука на вратата, ЮЛЧЕТО подарък чака под елхата! - Тема 3

• 23 287
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
Мами кажете някакви витамини за косата че имам чувството че ще остана без коса вече

# 76
Мами кажете някакви витамини за косата че имам чувството че ще остана без коса вече

Използвам шампоана за косопан на Здраве.2 месеца вече,дали от него нз,но видимо почти спря да ми капе косата..

# 77
Аз използвах ампули за косопад на Керастаз още в началото след като родих. Засега нямам проблем,но и намалих доста от дължината на косата.😁
Към захранващите майки вашите педиатри за какви симптоми при алергии ви казаха да следите при въвеждането на продуктите?

# 78
Аз използвах ампули за косопад на Керастаз още в началото след като родих. Засега нямам проблем,но и намалих доста от дължината на косата.😁
Към захранващите майки вашите педиатри за какви симптоми при алергии ви казаха да следите при въвеждането на продуктите?
най вече за обрив сърбеж зачервяване на очите повръщане

# 79

Аз пия витамини Alive, взех си ги за общо подобряване на физическото състояние, защото след първите месеци се чувствах доста изтощена. Те имат компоненти за коса и кожа. Не мога да кажа, че вършат чудеса, но не са идеално лоши.

# 80
  • София

Здравейте, мами, аз съм нова във форума с юлско бебче.

Относно косопадът - един месец след като родих косата започна да ми капе на кичури. Спаси ме шампоанът Фитовал за косопад. Препоръчва се когато косопадът е поради хормонални причини. Още след първото измиване с него имаше рязка промяна.

# 81
Ние все още пробваме да се захранваме без успех.
До сега правих морков и картоф (поотделно). Пробвах чисто, пробвах смесено с АМ, по-рядко, по-гъсто...плюе, дави се и не го приема в никакъв вариант.
Някой друг с подобен проблем?

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 15:16 от edna0112

# 82
  • София
До сега правих морков и картоф (поотделно). Пробвах чисто, пробвах смесено с АМ, по-рядко, по-гъсто...плюе, дави се и не го приема в никакъв вариант.

С колко лъжички захранваш? Аз започнах с картоф, като го разреждах с АМ - консистенцията беше по-рядка от боза и първия ден дадох само 2 лъжички, вторият 4 и така постепенно увеличавах лъжичките и сгъстявах в продължение на 1 седмица. Сега съм захранила с картоф, тиква и пащърнак, а от плодовете с круша - от 28 ноември до  момента и Алекс вече яде пюретата без разреждане с АМ. Предстои ми да захраня с тиквички:grinning:

# 83
Уж заместих едно хранене с тиква или морков и от онзи ден отказва да хапне повече от 50-60 грама от каквото и да е друго пюре. Картофите чисти или в комбинация с друго категорично отказва, плюе, реве, повръща, в чудо се видях...
Поне изхожданията се регулираха, само дето от вчера 1 от 3 е доста рядко и се чудя дали е повод за притеснение. Thinking

# 84

С колко лъжички захранваш? Аз започнах с картоф, като го разреждах с АМ - консистенцията беше по-рядка от боза и първия ден дадох само 2 лъжички, вторият 4 и така постепенно увеличавах лъжичките и сгъстявах в продължение на 1 седмица. Сега съм захранила с картоф, тиква и пащърнак, а от плодовете с круша - от 28 ноември до  момента и Алекс вече яде пюретата без разреждане с АМ. Предстои ми да захраня с тиквички:grinning:

Дори половин лъжичка би била ок като за начало, но изобщо не иска да вкуси нищо от лъжицата, плаче, дърпа се. Ако успея да й сложа някак в устата, го плюе на момента, всичко наоколо стана в моркови. Храната за нея идва само с шишето, с лъжицата явно не може да разбере, че също е храна. Така е от няколко дни. Някой ако има идея как да походя и къде бъркам, ще се радвам на съвет.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 16:32 от edna0112

# 85

С колко лъжички захранваш? Аз започнах с картоф, като го разреждах с АМ - консистенцията беше по-рядка от боза и първия ден дадох само 2 лъжички, вторият 4 и така постепенно увеличавах лъжичките и сгъстявах в продължение на 1 седмица. Сега съм захранила с картоф, тиква и пащърнак, а от плодовете с круша - от 28 ноември до  момента и Алекс вече яде пюретата без разреждане с АМ. Предстои ми да захраня с тиквички:grinning:

Дори половин лъжичка би била ок като за начало, но изобщо не иска да вкуси нищо от лъжицата, плаче, дърпа се. Ако успея да й сложа някак в устата, го плюе на момента, всичко наоколо стана в моркови. Храната за нея идва само с шишето, с лъжицата явно не може да разбере, че също е храна. Така е от няколко дни. Някой ако има идея как да походя и къде бъркам, ще се радвам на съвет.

Може още да не е готово за захранване. Пробвайте след няколко дни. Аз с моркова нямах никакъв успех като първи зеленчук. Смених с тиква и нещата се нормализираха. Вече съм въвела и картоф и пащърнак. 😊

# 86

Значи още не му е дошло времето, пробвай с тиква, тя е по сладка, ако и нея плюе изчакай го..

# 87
Аз така и не успях да намеря пюре само с картоф. Днес дадох морков с картофи.. Мел отваря една голяма уста и като свърши пюрето пада голям рев 😱..  За косопада си взех витамин Д ( както някой тук каза ) на Допелхерц и май има ефект. Няма чак топки косми по възглавницата, но пак си има космарлак..

# 88
мами да ви се похваля има ме си първото зъбче

# 89
Струва ми се, че АМ вече не я засища толкова добре и е готова за захранване, но може и да не съм преценила правилно.
А като въвеждате нов зеленчук или плод как процедирате, първо само новия да опита или смесвате с предишния?

Общи условия

Активация на акаунт