Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли общопрактикуващият лекар да издава болничен по време на бременност или трябва задължително да е акушер-гинеколог?
Защо лекарят натиска корема по време на преглед?
Какви са нормалните стойности на hCG при бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли общопрактикуващият лекар да издава болничен по време на бременност или трябва задължително да е акушер-гинеколог?
-
Защо лекарят натиска корема по време на преглед?
-
Какви са нормалните стойности на hCG при бременност?
-
Какво представляват резултатите от скрининга за биохимичен скрининг (БХС) - fb-HCG и PAAPP-A?
-
Какви са симптомите на нисък хемоглобин по време на бременност?

Термина ми е чак края на април. Не съм се насочила никъде още за това питам. Не са ми много добри впечатленията ,които добивам и чувам специално за нашите лекари. От мои близки раждали тук получавам безумни съвети,като да си заделя 300 лева да си дам на лекаря,че да ми била мирна главата. Те били си патили първия път като не давали и за втория път вече знаели. Мен това много ме дразни,като се има на предвид ,че и за скорошни изнудвания от лекар,който не е участвал никак в израждането чух.Иначе нямам нищо против да родя тук. Но май ще го оставя като извънредна опция.