На море в Турция - тема 65

• 62 666
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Лункреция, много благодаря.

# 481
  • София
Благодаря за отговорите. Много кофти ако трябват сега. Утре ще говоря с Ориент99 да видим какво ще кажат и те (дано попадна на читав служител).

# 482
Благодаря за отговорите. Много кофти ако трябват сега. Утре ще говоря с Ориент99 да видим какво ще кажат и те (дано попадна на читав служител).

Попитайте сега ли ще Ви издават ваучерите. В общи линии зависи от хотела с който работят. Simple Smile
Лека вечер!

# 483
Скрит текст:
Много и прекрасни пътувания и почивки на всички, пишещи в групата!
Идвам с въпрос  за Алания - дали в началото/ средата на май водата в басейните ще е достатъчно топла за къпане?
Да, става. Simple Smile Ние винаги ходим средата на май и средата на септември. Щом аз дето съм  студенокръвно влизам, значи няма проблем. 😀

Благодаря! Simple Smile

# 484
  • София

Сега проверих нашия договор (от 10.12.2019), че съм забравила ... само с ЕГН е подписан. Но пък издаването на ваучер става единствено срещу паспортни данни ... та всичко зависи от хотела и кога ще ви издават ваучери ...
Успех Simple Smile

# 485
  • Русе
Първата ни резервация за Турция беше през Ориент 99 и само мъжът ми имаше паспорт, аз и децата все още нямахме. Данните дадох, когато направихме последната вноска, а именно 14 дена преди пътуването.

catty m, като се обадиш търси Мартин(ако все още работи там). Той май проявява най-голямо разбиране.

# 486
И двата пъти, в които съм пътувала с Ориент 99, не са ни искали паспорти при сключване на договора. Спомням си, че много държаха да са правилно изписани имената на латиница задари информацията, която подават на хотелите. Ако ходите на място, на първи етаж са много мили хората. На втория явно са вдигащите телефона и... кръвното.

# 487
  • По света и в нас.
Стана ми смешно ,като прочетох това за етажите,но има доза истина.На първия етаж наистина  са по внимателни.

# 488
На нас също ни предстои смяна на поспортите. За това се обаждах в Тез тур,отговориха ми че не са нужни за да сключим договора. Трябва да ги представим две седмици преди заминаването.

# 489
  • София
Как се квалифицират курортите като цени в Анталия:Алания,Белек и Сиде.Кои са по-скъпи и съответно по-евтини?

# 490
Как се квалифицират курортите като цени в Анталия:Алания,Белек и Сиде.Кои са по-скъпи и съответно по-евтини?

Най-скъпите и луксозни хотели са в Белек. След това може би Лара - Анталия, Сиде,Кемер( като тези два курорта са доста различни, и в двата има и доста скъпи хотели) и най-евтини са хотелите в Алания.

# 491
  • София
Говорих с Ориент99, не трябват паспорти, само имената на латиница и ЕГН.
Според вас има ли смисъл от застраховка за отмяна на пътуване?

За сега съм се спряла на KORUMAR EPHESUS BEACH RESORT 5*

# 492
  • София

Според мене, не. Ще ти върнат парите едва ли не при смъртен случай. През 2015 тъщата беше почти на смъртен одър, операции на счупени прешлени, направихме застраховка. Топки, още е жива...тъста беше тогава като моторетка, еми той се спомина. Получи се така, че на Пенка Болната умря мъжа и. И ако сте 2-3 семейства и на тебе да не дава Господ се наложи да ползваш тая отмяна, другите щат не щат ще трябва да пътуват. Чети си договора /или май полицата беше/ при какви условия връщат пари.

# 493

Според мен е хубаво да си направите застраховка и отмяна на пътуване и медицинска. На нас са ни се случвали и двата варианта да отложим пътуване и да потърсим медицинска помощ, включваща болничен престой. Нашата застраховка беше през Армеец. И в двата случая си ни платиха абсолютно всичко до стотинка.

А относно хотела, били сме и е супер. Стаите са страхотни - нашата беше стандарта и беше много голяма като площ, имаше обособено нещо като хол - огромен диван с телевизия и огромна тераса и баня.
Храната беше много разнообразна, имаше от всичко в големи количества. Много различни плодове и т.н.
Препоръчвам хотела Simple Smile

# 494
Здравейте,

Имам въпрос към пътувалите с Емералд с тръгване от Варна (за Бодрум) - ориентировъчно към колко часа тръгнахте от Варна?
Автобусите им как са?
На ферибота студено ли е и колко време сте на него?

Общи условия

Активация на акаунт