eMAG -ТЕМА 2

• 84 190
  • 965
  •   3
Отговори
# 735
  • София
Не мисля, че някой ще ремонтира котешка катерушка. Все пак не е телевизор или хладилник, за които има специализирани сервизи. Ако ми уважат гаранцията, според мен имат два варианта- връщане на пари или замяна. Същата все още се предлага за продажба, но е 3 пъти по-скъпа. Simple Smile

# 736
Мисля, че нямат практика да заменят, за съжаление. И на мен ми се искаше да го правят или поне да ми ремонтират мишката, която беше доста скъпа и бях купила с добра отстъпка, но просто ми върнаха парите. Сега дебна отново да я намалят, но май няма да стане вече Simple Smile

# 737
  • София
Мисля, че нямат практика да заменят, за съжаление. И на мен ми се искаше да го правят или поне да ми ремонтират мишката, която беше доста скъпа и бях купила с добра отстъпка, но просто ми върнаха парите. Сега дебна отново да я намалят, но май няма да стане вече Simple Smile
А същата мишка беше ли в продажба точно в този момент? Защото катерушката я има. А в условията им пише:
"Ако продуктът не може да бъде поправен, ще получиш становище, по имейл или SMS, въз основа на което той може да бъде заменен, ако е част от офертите на eMAG и е наличен или да получиш сумата си обратно."

# 738
Защо не питаш в чата. Изчакай да те свържи бота с жив сътрудник, и си задай въпроса.

# 739
А същата мишка беше ли в продажба точно в този момент? Защото катерушката я има. А в условията им пише:
"Ако продуктът не може да бъде поправен, ще получиш становище, по имейл или SMS, въз основа на което той може да бъде заменен, ако е част от офертите на eMAG и е наличен или да получиш сумата си обратно."

Да, постоянно си е налична в сайта им, предлага се от еМаг.

# 740
Здравейте, харесах един парфюм от Емаг с доставчик "Георги Желев 2009". Цената е най-ниска от цялото интернет пространство. 😁 Гледам има безпл доставка до изибокс. Мога да избера и опция Плащане при вземане от изибокс. Притеснява ме този странен доставчик. Някой да има опит с това?

# 741
Парфюми,само с продавач Емаг!

# 742
Това защо? Какво съм пропуснала?

# 743

Аз само от немския дъглас / че цените с промо са ми по-изгодни от нашенския/или  от сайта на марката. Така нито  се притеснявам, нито се чудя оригинален ли е. Simple Smile
Другото е тото...лично мнение.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 20:08 от teta75

# 744
Това защо? Какво съм пропуснала?
Няма как да си сигурна в оригиналността, затова.

Пример от преди два дни: https://nova.bg/news/view/2023/10/26/430604/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D … 1%80%D0%BD%D0%B0/

# 745
Всеки месец разбиват такива..то само веднъж дваж да е, с мед да го намажеш...

Обратна връзка да дам за рекламацията ми към Емаг....върнаха ми отремонтиран уреда. От врата до врата, безплатно.
 Срок - три седмици.
Личното ми мнение е че биваше и по-бързо да стане за нещо, което реално отнема 20 минути.
Но са в срока си, редно е да го отбележа...

# 746
Здравейте, харесах един парфюм от Емаг с доставчик "Георги Желев 2009". Цената е най-ниска от цялото интернет пространство. 😁 Гледам има безпл доставка до изибокс. Мога да избера и опция Плащане при вземане от изибокс. Притеснява ме този странен доставчик. Някой да има опит с това?

Няма нищо притеснително. Емаг вече не продават парфюми на големи марки. А едва ли този продавач ще тръгне да продава ментета на Lataffa или други подобни брандове..

# 747

Няма нищо притеснително. Емаг вече не продават парфюми на големи марки. А едва ли този продавач ще тръгне да продава ментета на Lataffa или други подобни брандове..
Точно на тази марка съм харесала.

# 748

Точно на тази марка съм харесала.
Lattafa са имитация и няма логика и на тях да правят(твърде евтини са, не са популярни), иначе съм чел хубави отзиви за тях.

# 749
  • Варна
Здравейте!
Попьлних формуляр за сервиз  и го изпратих ,понеже имаше проблем със зарядното на прахосмукачката.Но , впоследствие ,след ресетнати настройки,почистване и т.н всичко се оправи.Как да анулирам това връщане? Утре ше дойде куриера.

Общи условия

Активация на акаунт