Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 174
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 45
Неподходящ за сериозно обвързване е мъж, който НЕ ИСКА да се върже сериозно, понеже това означава отношения само с една жена. Такива несериозни типове, мухоловки, се познават по хамелеонското си поведение, което се на пасва според интересите му. Променя себе си заради целта му. Невербалната комуникация и езика на тялото го издават. Превръща се в това, което смята че трябва да е, за да лови жени. Съответно се менят интересите му, живота му изглежда ориентиран спрямо това.

# 46
добавям типаж, който смята, че е най-най-най на света и ти трябва да целуваш земята, че те е избрал и постоянно да трепериш и изпълняваш, за да не те замени Simple Smile

# 47
Не е парадокс, въпросът е кой и как оценява Wink
А има жени, за които скръндза означава, че няма да харчи пари за глупости и ще остават в семейството. Най-добрият ми приятел от гимназията е патологично стиснат, обаче си намира такива яки гаджета, че направо се чудя какъв е този вселенски парадокс.

Широките пръсти откъм кафето, хич не обещават същото и за детето, вие си типизирайте качество, по качество. Едно, по едно, забавно е за четене.

# 48
Може и да има подобна тема, но не открих. Замислям се напоследък по този въпрос и за себе си достигнах до интересни заключения, но ми се иска да си сверя часовника. Има ли според вас определен типаж мъж, да речем като поведение, хоби, интереси, професия, навици, който като цяло е неподходящ за сериозно обвързване и отношения? Какъв тип мъже избягвате?
1.мъже, чиято професия налага дълги и нерегламентирани отсъствия :пилоти, моряци, шофьори, лекари... 2.зависими - от алкохол, дрога, хазарт, жени, хобита. 3."влюбени "в майка си. 4.такива, които говорят едно, а правят друго.

# 49
Всеки мъж, който смята жените за използвачки. Това е хронично и не се лекува, не признава аргументи, не чете ремарките, бляе до откат.
Живеех самостоятелно и по квартири от завършването на гимназията. И се сблъсквах с над 30 годишни мъже, които ме обявяваха за меркантилна и използвачка, само защото не желаех да се забутам да живея с тях при техните. Аз се издържах сама, а те си харчеха заплатата за техен кеф, храната и режийните ги поемаха родителите им.
Няколко такива мъже искаха връзка с мен, но не искаха и да чуят, когато им говорех да заживеем отделно. Парите за наем били грешни пари, а аз - материална егоистка.

# 50
  • Linz
Дренка, като цяло избягвам да правя обобщения- говорят за предразсъдъци, а това е нещо, към което имам непоносимост. Получава се като се разглеждат проявите, но не причините
за определен тип поведение, което пък може да доведе до много погрешни заключения. И опитвайки да избегна капана на предразсъдъците се чудя как да подбирам изразните средства. Дано ме разбра. И да не си, няма голямо значение. Като цяло.
Скрънзавия мъж пък "обещава" други неприятни емоции, ако и да не му се свиди да почерпи детето с вафла.

# 51
Тук обаче не виждам жена, дала знак, че не се фокусира само върху проявите.
Нито мързелив има точна и еднозначна дефиниция, нито скръндзав, и така нататък.
Определението мъж, който не става за сериозна връзка пък ме избива на смях.

# 52
  • София
Мързелив е много размазано понятие, така е. Примерно мм, когато не е на работа, се залепя за дивана. Трудно взима решения за промяна и трудно ги изпълнява. Някои жени не биха го понесли. Но за мен си е ок.

Иначе, примерно насилиниците и ревнивците, са "перфектни" за дълга връзка. Те толкова държат на вас.

# 53
Това описание пасва най-точно на "подходящ мъж".

Като за мен най-важното от всичко качества е на един мъж е да защитава по-слабите. Среща се изключително рядко, но е сигнал че човека е стойностен и много вероятно е да има и други положителни качества.

- Мъж, прекалено привързан към майка си.
- Мъж, койтое  по-суетен от жена и ходи "на процедури", бръсне си постоянно краката, скубе си тънки вежди, маже се постоянно с всякаква козметика.
- Мъж, който е егоист и мисли само за себе си, отделя време само за собствените си хобита и не се интересува от мен и моите мисли/чувства/интереси.
- МЪЖ, КОЙТО Е МЪРЗЕЛИВ. И не изкарва пари. И не се притеснява от това...
- Мъж, който е женкар. И предизвиква ревност в мен.
- Мъж, който няма семейни ценности.
- Мъж, който не защитава по-слабите.
- Мъж, който не се старае в отношенията и в леглото.
- Мъж, който хленчи и се оплаква, като жена.
- Мъж, който разчита материално на жена си или родителите си.
- Мъж, който е глупав.

# 54
  • Linz
Тук обаче не виждам жена, дала знак, че не се фокусира само върху проявите.
Нито мързелив има точна и еднозначна дефиниция, нито скръндзав, и така нататък.
Определението мъж, който не става за сериозна връзка пък ме избива на смях.
Направих го в първото си мнение в тази тема.
Нищо не е еднозначно, да. Дори и ревността, която е на нивото на най-низките емоции, има някои оттенъци, които могат да бъдат оправдани.

# 55
Много гърнета си намират похлупак, но мъжете, които определят собствената си стойност според бройката жени, които си отварят краката за тях, не стават за нищо. И най-красивата, сексапилната и богата жена не им стига, защото нямат интерес в качество, а количество. Една жена звучи за тях кофти, по-добре да са десет, но няма значение кои. Досега не съм чула за нито един такъв, който да е стигнал до стабилно и щастливо семейство.

Да ги разгранича обаче от сексуалната зависимост. Тези горе дори нямат и кой знае какви качества в интимен план.

# 56
  • BG
Ми няма как да има точно описание на "подходящия мъж". Всеки мъж е подходящ за конкретна жена и неподходящ за друга конкретна жена. Това се отнася и за жените.

# 57
И аз съм на същото мнение – за едни неподходящият е подходящ и обратно.
В крайна сметка идеални хора няма, а повечето съжителстват и имат връзки. Важно е стиковането и на кого докъде му е границата за толеранс към другия.

# 58
  • Fairbanks, Alaska
А има жени, за които скръндза означава, че няма да харчи пари за глупости и ще остават в семейството. Най-добрият ми приятел от гимназията е патологично стиснат, обаче си намира такива яки гаджета, че направо се чудя какъв е този вселенски парадокс.

Защо да е парадокс? Просто човекът си е сладкодумен и жените лесно кълват на кукичката му и заслепени от любов, не обръщат внимание, че е патологично стиснат. Аз точно този тип мъже визирах в първият си пост в тази тема.

Неподходящ за сериозно обвързване е мъж, който НЕ ИСКА да се върже сериозно, понеже това означава отношения само с една жена. Такива несериозни типове, мухоловки, се познават по хамелеонското си поведение, което се на пасва според интересите му. Променя себе си заради целта му. Невербалната комуникация и езика на тялото го издават. Превръща се в това, което смята че трябва да е, за да лови жени. Съответно се менят интересите му, живота му изглежда ориентиран спрямо това.

А как става тогава, че аз съм готов за сериозно обвързване, а жените някак си не го забелязват?

# 59
За жена, която не знае какво иска .. всичките мъже са неподходящи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт