Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 188
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Пловдив
Скрит текст:
В тоя форум имаше един, дето тестваше жените за пестеливост. Водел ги на гадни ресторанти нарочно, а после тествал дали перат на ръка, ама и със студена вода. Взимай пример, така се прави, да не попаднеш пак на гладна, дето ще ти взима парите.

Нарочно вземи някаква студена квартира-сутерен, ма да е мизерна, и ги води там. Да поживеят поне година. И после постилаш червения килим, лукса, БМВ-то...но само за достойните:)
Това е строго погрешен и противопоказен подход, така че не зная защо реши да го споменаваш изобщо. Simple Smile Мислех те за по-съобразителна. Има си по-лесни и нормални начини да преценя дали една жена става за мен или не. Нарича се общуване. Покаже ли признак, че е откровена и непредубедена, събужда у мен желанието ми да искам да се опознаем повече. Simple Smile Ако ли не, да се насочи към мъже, които биха приели лъжеще и предубедена жена.

# 1 381
Още си без жена обаче...макар да си знаеш теорията.

Между другото, по твоите правила и теории, моят мъж трябваше да ме отхвърли. Ама не. И затова е хепи сега.

# 1 382
  • Пловдив
Скрит текст:
A, после интересни приказки пише. Тая ли беше жената, с която ходехте по разходки на къра зад Гребната база? Излагация е това, барем на Здравец да я беше закарал, не в прахта на полето...
Не. Simple Smile Северозападно от Гребната база карахме велосипеди с друга, на която моите 20 см ръст над нейния такъв ѝ се сториха малко за правене на дете и се хвана с един две глави над нея. Simple Smile

Скрит текст:
Още си без жена обаче...макар да си знаеш теорията.

Между другото, по твоите правила и теории, моят мъж трябваше да ме отхвърли. Ама не. И затова е хепи сега.
До миналата година имах двугодишна връзка, така че не зная какви доводи се опитваш да изкараш от това, че човек, който в момента не е обвързан, едва ли не е нещастен или неспособен за нещо. Simple Smile 9 месеца бях в чужбина и се върнах сега през лятото. В чужбина не исках да започвам връзка с чужденка, въпреки, че имах възможности няколко, но държа на българките и желая да живея в Пловдив занапред. Simple Smile Нямаше и как да започна връзка с българка от чужбина (по-точно не вярвам на връзките от разстояние).
 Мислите с някакви погрешни ваши си представи, че ако един мъж е на почти 40 години, значи той 40 години е бил сам и 40 години е бил неспособен да привлече жена до себе си.

# 1 383
  • София
Ако е била 150, нормално. Значи си нисък.

# 1 384
Повечето жени харесват добър ген и добри доходи. Поправка - всички.

Най-малко вървежни са няколко типа мъже, които сме определили с мъжки комплекси: Наполеонов комплекс (ниският мъж, който постоянно избива своите комплекси), Едиповия комплекс (маминото синче), Комплекс на Дон Жуан (женкар).

Такъв е животът. Жесток. Приеми го. Намери някаква жена, която харесва ниски и стиснати мъже, които ще и развиват теории, в обем един том на Вазов за това как те всичко дават, а  жените нищо не оценяват/не предлагат. За всеки влак си има пътници.

# 1 385
  • Пловдив
Толкоз. Не съм бил нисък за различни жени с ръст 160-175 см. Simple Smile Тези по 150-155 см напират за доста по-високи.

Част от тези нискичките имат силно развит комплекс за малоценност и страх децата им да не вземат от техния ген/ръст. Но забравят, че децата може да наследят или 100% от техния ген и ръст, или 50%, или 0%, или някакви там междинни проценти. Не са рядкост двойките, при които децата са почти толкова ниски, колкото майката, независимо от много по-високия си баща.

# 1 386
Виж на мъжете колко им е лесно - само трябва да изкарат пари. А аз примерно няма как да стана висока амазонка с кукленски черти.

# 1 387
Тайра, айдеее, обиди го.
Сега и теб ще те докладва. Smile

# 1 388
  • Пловдив
Скрит текст:

Най-малко вървежни са няколко типа мъже, които сме определили с мъжки комплекси: Наполеонов комплекс (ниският мъж, който постоянно избива своите комплекси), Едиповия комплекс (маминото синче), Комплекс на Дон Жуан (женкар).

Такъв е животът. Жесток. Приеми го. Намери някаква жена, която харесва ниски и стиснати мъже, които ще и развиват теории, в обем един том на Вазов за това как те всичко дават, а  жените нищо не оценяват/не предлагат. За всеки влак си има пътници.
Аз нямам комплекси на тема ръст. Факт е, че жени имат такива комплекси относно собствени и/или мъжкия ръст. Simple Smile

Иначе си права, че съм ужасно стиснат, защото съм давал само 100% от парите и вниманието си на жената до мен. Трябвало да е да бъдат най-малко 300%. Sweat Smile

# 1 389
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз нямам комплекси на тема ръст. Факт е, че жени имат такива комплекси относно собствени и/или мъжкия ръст. Simple Smile
Иначе си права, че съм ужасно стиснат, защото съм давал само 100% от парите и вниманието си на жената до мен. Трябвало да е да бъдат най-малко 300%. Sweat Smile
[/quote]
Жреби, сега разбираш ли, че след като си давал и пак сте се разделили не е заради пари, а заради липсата на качества?

# 1 390
  • София
Толкоз.
 Част от тези нискичките имат силно развит комплекс за малоценност
Въпросът е защо ти нямаш. Нисък си за мъж.

# 1 391
А дали, ако тая мома можеше да се изкаже, би потвърдила, че ти си прекратил връзката или ще каже, че е точно обратното? Знаем ги тези едностранни теории.

# 1 392
Виж на мъжете колко им е лесно - само трябва да изкарат пари. А аз примерно няма как да стана висока амазонка с кукленски черти.

За това пък пишете добре в бг-мама Wink

# 1 393
Тъй като рядко комуникирам на лични, а се опитваш да ме заплашваш там, нека да се спре с тази комуникация.
Не можеш да докладваш цял форум потребителки, че се "държат лошо с теб".
А, не, чакай, можеш.
Сега стана ли ти ясно защо не можеш да си намериш жена?

# 1 394
  • София
Scream Scream Scream
И до там ли се е стигнало.

Общи условия

Активация на акаунт