https://ok.ru/video/1360945875652 ПРЕВОДА
.
за превода. Този сериал без превод и даже с руски превод просто не можеш да го почувстваш. Да сте живи и здрави! 
Така прави зидарят, който закрепя въженцето си преди да започне работата си, за да не се вглежда непрекъснато в посоката и да не се пита правилно ли гради строежа. Връвта е като показалец и учител в усилието на реализацията. След това тя не е необходима, но вече се е превърнала в символ на праволинейност. 

! Честно разчувствах се на няколко места в тази серия и не крия, че ми потичат сълзите в някои моменти. Дори и обясненията им за обич. Когато ние се обясняваме в любов казваме "Аз много те обичам!" а те "Аз много те обикнах!"
Пак в минало време. Защото при тях любовта кристално ясно се вижда и усеща! Но от толкова много игри, лъжи и интриги, обидни думи и за малко плана на дъртата Азизе да раздели РМ да успее, и то без да има пръст в това / в смисъл за последната им караница Азизето няма грам вина/. Но "Сега" те осъзнават, че колкото и да е лошо тяхното минало, то то е това, което ги държи заедно; разплакваше ги, разстройваше ги, обиждаше ги. И това не е само съдба, това е любовта им; колкото са плакали, толкова са се и усмихвали! /Цитирам Реян/ Но вече ще има "После" виждаме го в следващия фраг и си е време вече. Стига вече минало! "Сега" след като си обещаха да си вярват и да вървят задено по който и да е път вече ще видим как се загася копнежа .... /и след като няма кресло!/. Но ни е ясно, че нищо няма да е лесно, бурени по пътя много. Друго няма да коментирам, вие всичко сте написали, освен, че и Хандан и тя съжали новия си зет

Препоръчани теми