Hercai/Вятърничав по ATV Тема 10

• 110 432
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Много любов 🥰
И ни донесе Коледа любов!  Hug Hug Hug

2 фрагман за 27 епизод

# 151

Описание на 27- ма серия:

"Докато те има теб и мен ме има. Няма ли те теб и мен ме няма."

Когато Миран довежда баба си в конака на Асланбей, Азизе и Шукран ще се срещнат отново след много години. След всичко преживяно, научавайки друга истина за майка си, Миран е измъчван от дилемата в коя истина да вярва. Рейян не може да позволи на любимия си  да се потопи в неизвестността от миналото и ще стане неговата най- голяма опора по пътя, който той следва. От друга страна, Азизе, която е напълно обладана от присъствието на Шукран, иска да изпрати Елиф далече от Мидят, преди да предприеме действия. Елиф, която вече не може да устои на натиска на Азиза, се съгласява да замине за чужбина, въпреки че и е трудно да вземе такова решение. Рейян и Миран независимо от всичко, което се случи, изживяват любовта си, но заради новините, които никой не е очаквал, те ще окажат в центъра на нова война.

# 152
  • Варна
Весела Коледа!

# 153
Привет!  Hug
Цитат
Елиф, която вече не може да устои на натиска на Азиза, се съгласява да замине за чужбина, въпреки че и е трудно да вземе такова решение. Рейян и Миран независимо от всичко, което се случи, изживяват любовта си, но заради новините, които никой не е очаквал, те ще окажат в центъра на нова война.
Ако Азат открадне/убеди Елиф да стане Шадоолу, войната е готова.  Simple Smile

# 154
Привет!  Hug
Цитат
Елиф, която вече не може да устои на натиска на Азиза, се съгласява да замине за чужбина, въпреки че и е трудно да вземе такова решение. Рейян и Миран независимо от всичко, което се случи, изживяват любовта си, но заради новините, които никой не е очаквал, те ще окажат в центъра на нова война.
Ако Азат открадне/убеди Елиф да стане Шадоолу, войната е готова.  Simple Smile

Нали имаше снимка от двора на Асланбей. Там Елиф се караше с баба си и й казва - вече се омъжих, прави каквото искаш с мен!
В двора бяха още Азат, баща му, Миран и Рейан.
Значи тайно от Асланбей Елиф се е омъжила със знанието на Шадоуглу.

Само тази снимка намерих, другата не успях.

Честита Коледа и Весели Празници!

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 14:48 от mery_poppins1

# 155
На гала премиерата на филма "Неосъзната любов" Ебру Шахин беше в рокля на дизайнера Рашит Багзибагли. Дизайнерът й е подарил роклята и е пожелал успешен старт на филма.
Скрит текст:
Рашит Багзибагли

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 18:31 от nedlen

# 156
Привет!  Hug
Цитат
Ако Азат открадне/убеди Елиф да стане Шадоолу, войната е готова.  Simple Smile

Нали имаше снимка от двора на Асланбей. Там Елиф се караше с баба си и й казва - вече се омъжих, прави каквото искаш с мен!
В двора бяха още Азат, баща му, Миран и Рейан.
Значи тайно от Асланбей Елиф се е омъжила със знанието на Шадоуглу.

Само тази снимка намерих, другата не успях.

Честита Коледа и Весели Празници!

Весела Коледа, дами! Blush

Снимката е от момента, когато Елиф е признала на Рейян, че не Миран е блъснал баща й. Аз пък отново започнах да гледам филма отначало. Осъзнавам колко много момента ми се губят.

# 157
Това Есма ли е и какво ли се е случило?

# 158

Елиф я блъснала... това в кръга на шегата!

Какво обаче държи Есма? Плик? Thinking

# 159

Елиф я блъснала... това в кръга на шегата!

Какво обаче държи Есма? Плик? Thinking

Тя пък ще се окаже егати пощата Joy Joy

# 160
Тя пък ще се окаже егати пощата Joy Joy

Като поща не и се получиха нещата. Закъсня с 30 години и не даде второто писмо на указания получател. Но поне кафе правеше на Азизе и Султан, както си трябва. Ами сега кой ще им прави кафе? Simple Smile. И заради шпионгейта, конака на Асланбей остана без прислуга. Кой ще се грижи за всичките тези кадъни, питам аз и се тревожа Simple Smile

# 161
Преди време още писах, че Есма ще вземе хляба на пощите, но като гледам закъснението от 30 години, взела е хляба САМО на БГ ПОЩИ Simple Smile

# 162
Годеникът на Ярен излезе пълен ненормалник   Naughty  Confused  а трябваше да е е готин ..

# 163
Годеникът на Ярен излезе пълен ненормалник   Naughty  Confused  а трябваше да е е готин ..

Не ми е жал за Ярен, тя на всички направи толкова много мръсотии, че трябва да си получи наказанието. И с това наказание да осъзнае какво е причинила на всички свои близки и най-вече на Рейян.

# 164
  • Плевен / София
Ярен заприлича на коледна елха... JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт