Hercai/Вятърничав по ATV Тема 10

• 110 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, мили дами! За първи път пиша в темата, но чета с интерес всичко, което споделяте. И на мен ми хареса серията, особено вечерта на Свети Валентин - сладникава да, но Миранчо ми хареса...

Здравейте , радвам се да прочета мнението Ви
Сладникава ? Да , ако човек е изживявал няколко пъти по толкова Yum
При положение , че е за първи път е по-вече от идеално Yum
А за Миранчо , съвсем се преобрази , когато каза , че иска да има дъщеря -факт Yum
Чакам с нетърпение ревнивата Рейян  . Миран го видяхме , присвива очите , чак не знае какво вижда Smile

Скрит текст:
Ебру , Акън , Джем - вулгарно и долнопробно са различни планети ...  пардон - вселени Joy  

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 23:20 от KrasiAnna

# 616
  • Monaco
А представяте ли си Рейян да се окаже дъщеря на този Асланбей, който командори Харун..

# 617
Здравейте! Благодаря за превода на български език!

По време на фалшивата сватба Миран даде обещание, което не смяташе да изпълни, но дойде момента, в който го направи с много любов. Осъществи мечтата на Рейян да види морето и така заличи една от лъжите, които и беше казал. Много красива и емоционална беше срещата на Рейян с морето. Щастието в нейните очи се отразяваше в очите на Миран. Любовта му към нея струеше от всеки негов поглед и жест.

# 618
Мен не ме развълнува по този начин. Даже на брега има един момент, в който Рейян се откъсва от Миран за да остане насаме. Прекалено плътски бяха повечето му намеци и поведение. На мен биха ми дошли малко по-добре стихове или Мевляна, отколкото разголена рокля и нощнички- цял куфар. И тези разходки по хавлия на хубавата Ебру бяха в повече. Държат ни на сухо и после - водевил.

# 619
За мен е удоволствие да гледам серията. Една рускиня, лекар по професия е писала, че според нея серията има лечебен ефект Blush. Мен не ме дразни смелото деколте на Рейян, въпреки че не съответства на образа и до момента. По време на вечерята Рейян и Миран бяха обгърнати от романтика, нежност и любов. В повече ми дойдоха розовите листенца и балоните в стаята им, но явно празникът на любовта си върви с неговите символи.

Ебру и Акън са получили своята награда "Най-добра двойка на годината" от "Ayalki Gazete".

Следващата неделя ще има репортаж с Ебру и Акън по Аtv.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 15:05 от nedlen

# 620
Най-добра двойка на годината

# 621
Най-добра двойка на годината

Красота Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 622
Твърди се, че това е снимка от вечеря за сдобряване на Акън и Сандра, организирана от семействата им, но без успех. Младите почти не си приказвали. Доколко е истина, не знам

# 623
Твърди се, че това е снимка от вечеря за сдобряване на Акън и Сандра, организирана от семействата им, но без успех. Младите почти не си приказвали. Доколко е истина, не знам

Тия псевдо журналисти, вече са се добрали и до кадри от камерите за видео наблюдение. Другата версия е, че чичото на Акън пристигнал от чужбина и поводът за съвместната вечеря бил Акън да ги запознае, него и жена му, със своята любима.

# 624
Да попитам , че съм пропуснала пикантни подробности. След предложението за брак какво се е случило, та ще ги сдобряват?

# 625
Да попитам , че съм пропуснала пикантни подробности. След предложението за брак какво се е случило, та ще ги сдобряват?
Не знам. Дори не знам дали новината за годежа в потвърдена.

# 626

И аз да питам същото Grinning

# 627
Моля ви, не замърсявайте пространството със слухове.
Никой нищо не знае със сигурност, само заприличваме на махленски клюкарки.

# 628
Извинявай, повече няма да публикувам нищо извън сериала 🙂

# 629

Защо да заприличаме? Grinning Срам не срам признавам си, че се интересувам от клюки.

А по същество за сериала, забелязахте ли как Фърат и Ярен се поглеждат, на не състоялата се сватбена вечеря.
То не стига, че за Харун още не дават някаква яснота, а и за годежа му с Ярен поставят въпросителна. Накрая да не вземе Фърат да открадне Ярен. Само малко тежка ще му дойде, да я метне през рамо. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт