Hercai/Вятърничав по ATV Тема 10

• 110 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Колоритен образ е Харун.
Но снимките са на голям студ. Пара излиза от устите им.
А за Фериде Четин /Зехра/ не се ли чува нещо. Сигурно не е родила още?

# 631
На Зехра в последната серия Хазар ѝ се обади по телефона Simple Smile само това знаем.

В еп. 33 щяла да се появи Дениз.

И ако искате малко да поклюкарим (или да си споделяме Simple Smile )забелязахте ли как Рейян си легна с официалната рокля от сватбената вечеря? Много хубава рокля впрочем, само се изненадах за избора на цвят. Но пък сините ленти много освежаваха черното.

А Миран какъв е дивак само, полудя заради едно цвете.
Дано Рейян го облагороди малко.

# 632
А за Фериде Четин /Зехра/ не се ли чува нещо. Сигурно не е родила още?
Фериде сподели в Инстаграм за сватбата си и предполагам, че и за раждането на детето си ще сподели, когато се случи. Аз очаквам да е момиченце. Да видим дали ще позная. Вероятността е 50 процента Grinning
И ако искате малко да поклюкарим (или да си споделяме Simple Smile )забелязахте ли как Рейян си легна с официалната рокля от сватбената вечеря? Много хубава рокля впрочем, само се изненадах за избора на цвят. Но пък сините ленти много освежаваха черното.
Миран какъв е дивак само, полудя заради едно цвете.
Дано Рейян го облагороди малко.
Те и двамата често си лягат с дрехите, но мен ме вълнува повече, къде изчезна моментът със смяната на мократа рокля с пижамата. А роклята и на мен много ми хареса.
Ревността често я иронизират комшиите в сериалите, но в реалността си е страшно нещо. Миран е много забавен, когато ревнува. Grinning Направо от сърце и душа ревнува човекът Grinning И не очаквам това да се промени, защото съпругата му става все по- красива. Grinning Може би, когато тя забременее ще се трансформира в страх за нея и бебето, но само временно.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 05:26 от nedlen

# 633
  • Monaco
Прави ми впечатление как и двете Гьонул и Ярен от лудо влюбени в Миран се преориентираха към Фърат. Тоест вниманието им, нямам в предвид, че са се влюбили. Сякаш новината, че той е нейн кръвен брат я разтърси и накара да осъзнае кое наистина е важно в живота. Майка и и до ден днешен живее с болката заради загубения си син. Това ще е най-големият лек за раните и. Гьонул даже не се ядоса на радващата се на любовта си двойка Реймир, беше изпълнена с братска любов и надежда за хубави времена. А колкото до Ярен тя сякаш вижда надеждата си за спасение и щастие във Фърат. Така да го кажа на нито една от двете маниачки не и е до Миран бей. Новият враг очевидно ще е Харун, който не желае те да са заедно и тук идва въпросът защо? В тоя ред на мисли да кажа, че Азизе не постъпи правилно и с Есма казвайки на Гьонул кой е брат и. Всички знаем за какво Есма си мълчи и се страхува да каже истината на Миран. Тя не желае Фърат да разбира, че тя не му е родна майка, интересно когато се разкрие, че е Асланбей какво ще я възпира... Странен ход на Азизе.

# 634
Твърди се, че това е снимка от вечеря за сдобряване на Акън и Сандра, организирана от семействата им, но без успех. Младите почти не си приказвали. Доколко е истина, не знам

Брех , откъде се появи това скарване , след тази страст на кристали по самолетите Laughing 
Акън трудно( или по-скоро никак) ще излезе от зоната на комфорта си

Иначе това спане с дрехите вече стана досадно.
Сега очаквам да покажат Рейян - селското ревниво момиче на фона на готината европейка от Франция Laughing

# 635
Днес снимат в хотела, явно и Дениз е там. Акън е много красив на тази снимка.

# 636

Къде бяхме само преди  година време .
Тук имах чувството , че Миран я мъчи направо в тази серия Колко плака горката
Чак не мога да повярвам на фона на червената рокля,  шикозния ресторант и красивите жестове на ГГ Heartpulse

# 637
  • Пловдив
Гледах епизода с мишката, сигурни ли сме, че Фърат е син на Султан, за мен не. Азизе каза нечо от сорта за Гюнюл "до там ти стига акъла" подигравателно. Според мен друг е внука на Азизе, а ако е Фърат и играе някаква сложна игра с Харун 🤔.
Харун пък никаква иде нямам защо не иска Рейян и Миран, сигурно за да има трети сезон 🤷‍♀️

# 638
Не е против тях. Даже им помага с бележките. Ако аз не съм схванала...

# 639
Здравейте!
Рейян пак ще е бяла и добра Grinning

Акън се радва на народната любов Grinning

Ебру не я обичат чак толкова много Grinning

Може би затова няма настроение Grinning

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 18:42 от nedlen

# 640
Изгледах серята с превод. Горе долу не беше кой знае колко интересна. Най-забавни ми бяха Харун и Ярен и там където ни показаха Миран без риза😀 От самото начало беше ясно че Азизе е Айше ,но май и двамата са ги излъгали: Насух вярва, че Айше е умряла- А пък Айше вярва , че Насух я е изоставил. Затова е и цялото това отмъщение. Започвам да си мисля че Насух е убил и Дилшах не само Мехмед ще бъде много жалко ако е така. Другото което е Фърат не е брата на Гюнюл. Азизе я излъга. Харун беше много развълнуван до Султан мисля че той е сина на Султан. Харун работи с някой друг от Асланбей но кой не знам.

# 641
Изгледах серята с превод. Горе долу не беше кой знае колко интересна. Най-забавни ми бяха Харун и Ярен и там където ни показаха Миран без риза😀 От самото начало беше ясно че Азизе е Айше ,но май и двамата са ги излъгали: Насух вярва, че Айше е умряла- А пък Айше вярва , че Насух я е изоставил. Затова е и цялото това отмъщение. Започвам да си мисля че Насух е убил и Дилшах не само Мехмед ще бъде много жалко ако е така. Другото което е Фърат не е брата на Гюнюл. Азизе я излъга. Харун беше много развълнуван до Султан мисля че той е сина на Султан. Харун работи с някой друг от Асланбей но кой не знам.

Здравейте,
 Не си спомням, но не ми се връща назад в сериите, ако някоя от Вас си спомня Азизето за кой се беше омъжила и то пак с хитрост, доколкото си спомням... Та този въпросният Асланбей може да е някой роднина на нейния мъж, свидетел от миналото, знам ли? Thinking Все пак ако Харун е син на Султан и никой в конака Асланбей не знае за неговото съществуване означава, че този който праща бележките е спасил и отгледал Харун.

# 642
  • Пловдив
Значи Азизе по някаква причина не познава внука си?

# 643
Злото, което е сторил Насух, може да не е убийство. Може да има угризения, задето не е помогнал на Дилшах, когато тя му каза, че искат да я омъжат насила. Може онази нощ да е видял, че е жива, но да я е оставил да умира. Може дори да я е спасил, но да не е казал на Хазар, че тя е жива... Все причини да се измъчва.

Айше/ Азизе е била слугиня, а се е омъжила за Асланбей. Нищо чудно роднините да са били против. Но как пък толкова години никой не се е обадил. Азизе е единственото семейство за деца и внуци, странно наистина.

Есма мълчи заради безопасността на детето си, но кое е нейното дете? Ако не е Фърат.
Дали Азизе знае кой е братът на Гьонюл? Възможно е тя да знае само, че е жив, но да не знае кой е. Или да не го е виждала с години и да не може да го познае, ако той се появи под чуждо име.

# 644
  • Monaco
Азизе и Харун още не са се засичали, може пък да го познае. Интересно е какво каза Харун на Ханифе, че да се обърне срещу сестра си. Едва ли, това че е син на Султан би я трогнало толкова, че да го слуша безпрекословно.

Общи условия

Активация на акаунт