Пубертетът при момчетата - тема 7

• 38 362
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Надали ще са ок тия помагала...а и нали няма да са по условията, които са записани.

Мерси, Беки!

# 646
Вчера получих мейл от "Просвета", качили са на сайта си тестове за всички класове, но без отговори.

# 647
  • София
mystic woman, тук има от предишните години НВО с отговори, но може тях да сте ги решили, а и програмата се променя, но от менюто в дясно можеш да избереш и други тестове за 7 клас.
Доколкото помня, паролата за седмокласната поща не се дава току така. Ако я получиш - супер, там има доста пробни изпити. Ако не - прати ми на лични един имейл, все още пазя някои изпити на комп-а. Не са много, ама оак е повече от нищо.

# 648
И аз да се запиша с моя 17 годишен тийн. От пет месеца има гадже, едно момиче от неговия клас, за което първоначално ми разказваше как го е мислела за много странен, а той винаги искал да и помогне и му се смеела на простотиите, които ръси в час, а после лека полека нещата се получили.

Кажете ми обаче, какво да му взема против изпотяване за подмишниците? От година сам реши, че ще се бръсне там, но се изпотява страшно много. Лятото буквално ако го пратя до магазина за 15 - 20 мин. и се е върнал с тъмни кръгове ама направо да изстискаш от тях. Особено както обича да носи светли ризи навсякъде. През зимата ползва най-различни рол они, спрей дезодоранти, стикове и гелове, всеки път му избирам различен, от няколко месеца съм се спряла на гел на Old Spice и казва, че е единственият, който горе-долу му действа и няма миризма и чувства, че се поти по-малко, но ефектът му върши работа само през зимата и по едно време му беше излязло топче под лявата подмишница и оттогава спря с него. Сега ползва някакъв рол он, който приятелката му е подарила, но казва, че е ефекта е нулев. А много се срамува от това потене, особено лятото като излезе и с приятели и непрекъснато си държи ръцете като статуя, защото е наистина множко. Мислех си за Одорекс, но дали не е твърде вреден с толкова високо съдържание на алуминий? Наистина не знам вече какво да пробва, моля посъветвайте ме как сте решили такъв проблем.

# 649
Лазерната епилация също намалява потенето. Мисля,  че е по-добрият вариант.

# 650
Аз не зная дали да се притеснявам за обратния проблем-почти на 15, синът ми няма и грам косъмче под мишниците. От тази година има ниско долу към глезените на краката  окосмяване, но е много рус и не личат. Към всичко това да добавя, че... Гледа Картун Joy, но под секрет.
Иначе за изпотяване-камък от аптеките, аз това ползвам, но не се потя много. Все пак е удобно, че няма никакъв мирис. Друго-бебешка пудра под мишниците, но се внимава с количеството, че и тя цапа.

# 651
Аз използвам Одорекс през лятото за подмишници, длани и ходила (два различни продукта са). Много съм доволна и нямам странични ефекти. Ползвам го от около десет години (колко много звучат)...
Моят син пробва за краката - напръска се и каза, че го сърбят много. Накарах го веднага да се измие хубаво и повече не е пробвал. Имай предвид обаче, че той има разни алергии по рождение и не всички са установени.

# 652
  • Варна
Кажете ми обаче, какво да му взема против изпотяване за подмишниците? От година сам реши, че ще се бръсне там, но се изпотява страшно много.
Здравейте, с две ръце ви препоръчвам ролката на Vichy, невероятна е, мен също ме спасява и на който съм я препоръчала после ми благодари. Simple Smile По-скъпа е, понякога имат промоции, но си заслужава цената.

# 653
Здравейте, записвам се в темата - с тийн на почти 15 години съм. Много се притеснявам, защото прекарва цялото си време пред компютъра, не иска да излиза и да общува, само онлайн. Опитвам се да го ангажирам със семейството и да излизаме заедно, но всичко е насила и за малко. Подскажете ми как да действам?

# 654
  • Пловдив
Здравейте!
Темата нещо замря...за матури ли се готвите? Как сте? Simple Smile

# 655
  • София
Опитваме някаква подготовка и интерес да събудим, ама...

# 656
Крещим, подкупваме...пием...

# 657
  • Пловдив
Крещенето и пиенето и аз го правя Ill ама с преговорите хич не ми се получава...направо ръце вдигам.

# 658
И аз съм в този отбор, само където сменихме местоположението и дано чистия въздух се отрази благотворно (поне на някои, ако не-ще си пия и...).

# 659
А аз отказвам да крещя! Изобщо няма да се хабя и без това не ме слуша, дори си признава... Отнемам привилегии, когато пренебрегва задълженията си и ги връщам, когато започне да ги изпълнява. Ако надминава очакванията или се старае много, привилегиите се увеличават. Обаче го мързи да гледа. Това го саботира да си спечели повече привилегии... Сега съм му ограничила профила на лаптопа и не може да играе и инсталира, както и няма достъп до D - навсякъде иска администраторски акаунт и съответно парола. Мрънка, ама сам си го направи. Ако си оправи успеха ще го отключа. Ако го повиши ще махна всички пароли. И джобните съм му взела - те сега не му трябват и не го усеща. Но ако си оправи успеха ще се натрупват, а ако го повиши - ще ги увелича. Без да си дава зор изкарваше 5, сега съвсем се охлаби и взе да носи 4-ки. Ми не съм доволна! При 5-ци по всичко си връща привилегиите, при отличен успех ще има повишение.

Общи условия

Активация на акаунт