Пубертетът при момчетата - тема 7

• 38 352
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Моят за сефте в петък излезна с колелото...уж за час, а станаха 3 Simple Smile Вчера пак излезе.Няма лошо, напротив...обаче така не остава време за решаване на задачи, а то време Няма! Изпадам в стрес направо, а той хич не се и стряска.

# 661
  • София
Крещим, подкупваме...пием...

Това подчертаното най-вече - поне аз де Grinning

При нас е същата работа, само дето синковеца просто няма избор. Побъркаха ги от домашни и изпитвания. Вчера /неделя/ в 13 ч. го изпитваха по физиха в Тиймс. Аз само броя дните до НВО и си попийвам винце от време на време, за да успокоя нервите

# 662
  • София
Вчера /неделя/ в 13 ч. го изпитваха по физиха в Тиймс.
Това пък защо?
Ако не е част от подготовка за кандидатстване, не бих позволила. Децата имат нужда от разпускане.

# 663
  • Пловдив
Аз пък очаквах по мат. и бел да ги натиснат повече госпожите, ама не...

# 664
  • София
Вчера /неделя/ в 13 ч. го изпитваха по физиха в Тиймс.
Това пък защо?
Ако не е част от подготовка за кандидатстване, не бих позволила. Децата имат нужда от разпускане.

Заради технически проблем не можа да се включи за теста в Тиймс, затова извънредно го изпитаха устно в неделя на обяд Grinning

Аз пък очаквах по мат. и бел да ги натиснат повече госпожите, ама не...

И аз си останах само с очакванията. Изобщо не се занимават - само им се дават да гледат клипчетата за НВО на Просвета и това е. Сега съм поръчала 2 помагала - днес ще дойдат и от утре започва да прави всеки ден по едно НВО, като ще ги редува, защото не мога изобщо да разчитам на учителите.

# 665
Добре че нямаме матури.Моя петокласник  се пусна от хорото.Не чете като го изпитват преписва ,с това онлайн обучение още по мързелив стана.Абе да сме живи и зрави .Къде с пиене къде с викане ще избутаме до 15 юни

# 666
При нас преподаването по бел е писане на 3 изречения в класрума...по никой предмет не е толкова никакво, но...здраве да е.

# 667
  • София
А бе мен си ме е яд, че учителите в училище не си дават грам зор точно преди НВО. В крайна сметка нали това е идеята на НВО - да се види нивото на знания на децата натрупани В УЧИЛИЩЕ! Не на курсовете, не в школите, не от родителите. Малко ми е странно, като видя класация на училищата според НВО в 7-ми клас, защото реално това не е истинското ниво на училищата. Ама иначе е много важно да се каже, че едикоеси училище е елитно, защото е сред първите 10 училища според резултатите. А децата са се побъркали от ходене на школи и от писане на допълнителни домашни за същите тези школи, родителите сме пред нервен срив, не само от напрежението, ами и от жестоката борба с бушуващите хормони на пуберите. А накрая училището се окичва с лаврите, че видиш ли било страхотно, защото резултатите от НВО били високи.

# 668
Nelito70 , и ние вчера бяхме в гората и се прибрахме по бързата процедура заради болки в кръста 😩 Дано някой се включи с идея как може да се пооправят нещата...

# 669
И аз крещях,но уви,останах на вино.Другото опря с отнемане на техника и заплаха за  триене на канали и игри.Еми има ефект,но защо с лошоооо.На моменти се чувствам ,като истерик номер 1,после ме е яд,но нахалството на един подрастващ ме връща реално на място.Еми ако така иска,така ще бъде,пък дано акъл да се появи,че....

# 670
  • София
Аз вече спрях да викам, само за моя сметка е.
Получи се обратен ефект и с отнемането на каквото и да е.
Истерии, нервни изблици, "не ме обичате, само искате от мен разни неща, няма да ги изпълнявам, какво повече може да ми вземете-вече ми отнехте всичко".
(всичкото е телефон, таблет и джобни)
Освен ужасното чувство при тези приказки, съсипващите нерви, непрекъснато напрежение и лошо настроение за всички, нищо друго не постигнахме. Не става при нашия син с лошо и ограничения. Не, че с добро много се получава.... ама...
Та остана само виното, увеличих го двойно.
И една слаба надежда... И утеха, че и това ще мине.

# 671
  • Пловдив
Confused  ух, дано...и аз се надявам да се науча да не викам.

# 672
  • burgas
Tony,аз като мама преминаваща за втори път през пуберски вълнения,ще кажа "и това ще мине".При нас проблема е ,че съм във възраст на която хормоните играят:blush: и ситуацията на моменти е критична!

# 673
  • София
При нас е някакво... лежерно. Учим, караме се, работим. И това не е само у нас.
И на двама ни хормоните ни си правят шега.
Снощи ходихме на гости на съседче и правихме проект по рисуване - композиция на тема "Нестинари".
Братът на съседчето е 7мо класник. Нямат дистанционно обучение, нямам представа как се подготвят за НВО. Майката се е побъркала.
Ей сега ще отлетят две години и аз ще съм на нейното място.
Дъщеря ми е абитуриентка. Не остана време до матурите. Леко ми е притеснено.

# 674
  • Пловдив
Как така нямат дистанционно обучение? Как ще завършат и т.н...?

Общи условия

Активация на акаунт