Избор на сушилня - Тема 14

• 40 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Дупката е гардероб с врата размера е височина 90см, широчина 66см и дълбочина 58.5см. Ясно ми е че при работа тази вратичка трябва да е отворена.

# 166
Йоана, ще търсите кондензационен тип сушилня, с термопомпа, висок енергиен клас и поне 8 кг. капацитет на сушене.
Каквото харесате, това ще купите.
Вероятно не съм права, но всички съвременни уреди работят от ден до пладне, в този смисъл не обичам и не се изхвърлям в сумите, защото зная, че след няколко години пак ще сменям.
И все пак - вземете уред от по-известна марка, защото качеството на сушене е важно, предвид дрехите, които ще сушите.
Нямам идея за марката, която сте избрала, Афродита писа.

# 167
  • Варна
След като вратичката така или иначе няма да се затваря,защо не сложите стандартния размер дълбочина,тоест ~60 см.? Така това ограничение ви изяжда огромна част от избора,а за този бюджет може да се купи читава машинка,особено на някоя промоция.

# 168
  • София
Дупката е гардероб с врата размера е височина 90см, широчина 66см и дълбочина 58.5см. Ясно ми е че при работа тази вратичка трябва да е отворена.
Aми така или иначе сушилнята няма как да е залепена, а следва отзад да има място. Так че дори и да намериш 58-9 сантиметрова, то мястото ти пак е малко. Най-малкото точно отзад се нагрява много. Отстрани по 3см. също ми се вижда прекалено малко мястото.

# 169
Как няма да се затваря ? Ще се отваря само когато се ползва и то с идеята да излиза влагата, да не съсипе дървото вътре.
Това са цифрите има няма да режа да отварям и да правя други глупости, те са строго индивидуални.

# 170
На практика вие ще вграждате уреда и ми се струва, че трябва да търсите уред за вграждане. Вероятно там размерите ще са по-подходящи за вашия случай.

# 171
  • София
Как няма да се затваря ? Ще се отваря само когато се ползва и то с идеята да излиза влагата, да не съсипе дървото вътре.
Това са цифрите има няма да режа да отварям и да правя други глупости, те са строго индивидуални.
Ами на практика нямаш място за свободностоящ. Търси си уред за вграждане.

# 172
На практика си има модели, които стават, но са различен бюджет.
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-CANDY-GVS4-H7A1 … X-S-Slim/p/688858

# 173
  • София
На практика си има модели, които стават, но са различен бюджет.
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-CANDY-GVS4-H7A1 … X-S-Slim/p/688858
На практика мястото ти е тясно за нормална сушиля, а за слим и отстрани ти е тясно. Ще съсипеш уреда, а до тогава ще ти е неефективен. За вгражане /каквото напрактика почти ще направиш/ си е твоето място. Иначе си купи каквото искаш. Сушилня слим предполагам ще мачка ужасно, както комбиниран уред заради малкия барабан.

# 174
Ioana Spasova 639937, за сушилните е много важно, освен всичко друго, и големината на барабана. Колкото повече свободно място има вътре, толкова по-добре. Дрехите ще излизат и по-ненамачкани. Трябва да го имаш предвид, ако вземеш този модел на Candy. Не гледай посочените килограми, ако искаш да добиеш представа за големината на барабана. Или отиди на място и сравни или виж какъв е обема. На тази сушилня е 80л. При моделите, които се предлагат за домашна употреба диапазона при тези с нормален размер е от 100 докъм 125л. Аз по-голям от това не съм виждал. Да, може да си вземеш и компактна сушилня, но имай предвид това, което пиша, когато я ползваш. Ще върши работа, обаче не трябва да я препълваш, ако искаш най-добри резултати. Едно е да сушиш 7кг памучни дрехи в 80л барабан, а друго е в 120 например. На другата, която посочи не видах, но има едно Beko с подобни размери. Нея  я дават 102л, ноето е по-приемливо. Предполагам, че и тази VESTFROST TD702G е подобна, но не намерих информация за нея. Въпреки това ще бъде малко на ръба, защото както са те посъветвали отзад и отстрани трябва да има място, за най-добро функциониране. При липса на пространство избора не е лесен.

# 175
И къде са примерите или само си лаете ?
Не избирам сушилня по цвят, а да влезне в една дупка, а ти за мойте пари не се притеснявай какво ги правя.

@waterproof а тези на които пише само термопомпа пак ли са на този принцип или трябва да гледам кондензационна с термо помпа ?
Кои примери? Искаш някой да търси вместо теб ли или какво? И не ми дреме за парите ти, изобщо. Извинявай, че си направих труда да напиша мнението си и то така директно.....и да знаеш, че въпросната дупка не става за свободно стояща сушилня.

# 176
Преди години трябваше да сложа стандарнапералня в гардероб.
Ми просто махнах вратата, за да може пералнята да си стърчи, а на горните рафтове подредих перилни и почистващи препарати и си се оформи една хубава ниша.

# 177
  • София
Ми просто махнах вратата, за да може пералнята да си стърчи, а на горните рафтове подредих перилни и почистващи препарати и си се оформи една хубава ниша.
Пералнята няма необходимост от място около нея и не се заграява и не смуче въздух, така че примера е неадекватен и безполезен в случая!!!

# 178
Пералнята няма необходимост от място около нея и не се заграява и не смуче въздух, така че примера е неадекватен и безполезен в случая!!!
Афродита, ти май не разбра!
Странната потребителка има необходимата ширина и височина, но дълбочината на гардероба ѝ не достига.
Дадох примера с моята пералня, защото тогава и на мен не ми достигаше дълбочина.

# 179
Здравейте.Има ли някой Miele T8400c?

Общи условия

Активация на акаунт