Избор на сушилня - Тема 14

• 40 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Съдейки по кое? На всички сушилни дават 65-66 децибела пълни. И тази ще достигне толкова сигурно ако трака някой цип вътре. Ако са само чаршафи ще си пак толкова колкото измерих.

# 541
Ако е в килер добре. Но аз доколкото разбрах ви е в кухня. И ако в това време работи и миялна, готвя нещо на котлона и съм включила аспиратор, работи и тв, има и някой друг цип в сушилнята, то никак няма да е тихо. Те децибелите се сумират.

# 542
  • Варна
Ми те тези децибели не знам колко са меродавни.В момента сушилнята работи и от любопитство ги измерих.До вратичката са 58 на метър от нея са 55. Аз не считам,че сушилнята ми е тиха.gorenje DA83I/IL.В стаята няма друг шум.

# 543
Аз съм имала вземане-даване с десетина сушилни. До сега тиха не съм видяла, ако пък е и под плот, шумът още повече се усилва.

# 544
  • София
Здравейте, някой тук случайно да ползва супилня лг? Ще се радвам намнения от личен ооит, за сега колебанието е между лг и самсунг😁

# 545
  • Пловдив
Сушилните LG са самопочистващи се,а Samsung-не,това забелязахте ли го?

# 546
  • София
Върти ми се, че и за двете пишеше самопочистване, обаче не съм сигурна, че това ми е от първостепенна важност.
Обаче, аз търся мнение, въпрос не ми е от полза...

# 547
Здравейте, аз продължавам мойте дерзания със сулилнята Samsung, тъй като върнах въпросната дефектна, но като цяло много ми хареса и търся същата. Та сега са пуснали отново в Емаг същата: https://emagbg.page.link/8CdtcaJRLzLiP4Ev6 и подобна https://emagbg.page.link/b924H9Mkqvam4WUT6 , моля за помощ от запознатите. Според мен разликата е в килограмите само. Мисля че имаше някой с 8-кг. тук-същата ли беше?

# 548
Тази, която сега са пуснали, да не е върната от теб?

# 549
Не не мойта я взехме разопакована и ще е с нарушена опаковка око е същата 😁, а тези са си нови
Тази, която сега са пуснали, да не е върната от теб?

# 550
  • София
А на вашата какво й имаше? Не мога да открия защо сте я върнали😊

# 551
  • София
А нещо за грундиг да кажете?

# 552
  • Варна
Грундиг е турски производител.Роднина на скоро си купи такава сушилня за ~ 1300 лв.Още не е дал мнение. Според мен ще е с качеството на beko.
Вие какво търсите,изисквания,бюджет?

# 553
  • София
Сухи дрехи, не свити, да не се чупи, добър сервиз, не бош. Лг-то е 1500, грундиг 1000, самсунг 800лв
Грундиг е грозна като смъртта, но с 5 години гаранция

# 554
  • Варна
Дългата гаранция е голям плюс,да. Свиването на дрехите е по-скоро от материите. Всички съвременни сушилни с термопомпа сушат на температура ~ 54-55 C. Добрия сервиз е субективно понятие. Да не се чупи... Simple Smile
Аз заложих на gorenje DA83IL/I. За сега се справя чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт