Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Яко в Матрицата...
Санджо направо си направи душевно харакири в желанието си да забрави.
Това за фенските мераци не ми се вярва. Твърде рано е, а и несериозно.

# 376
Ама много ме е яд. Ако са спали със селската пръчка. Жена да не види повече Санджар. Момичето му дойде на крак, с дъщеря...Нямам думи! Всеки да си сърба каквото е дробил. Заслужава да го доведат до лудост! От ревност и мъка. Изборът си е негов. Няма как да го изнудят да спи с менекшето...

# 377
  • Варна
И аз познах ,че Менекше ще си отиде : )))))
Аман от прошки от жените. Никаква прошка. Аз съм да се ожени за Гедиз Наре!
Сельо да си седи със селянката и да си пасат там теменужки ли, магарешки бодили ли ще са и да си отглеждат поколението.

# 378
Точно за това си мисля ,че повече няма да бъркат кекс с Теменуга Простакова . Той сега ще бяга от нея като от огън . Не знам защо , ама си представям Санджар след тази изцепка ,ще ще се държи като безумен , като някакво ранено животно , нещо в стил Керим след като го ожениха за Фатмагюл . Дано не съм права ,че терзания на тъпи мъже не ми се гледат .

# 379
Това за фенските мераци не ми се вярва. Твърде рано е, а и несериозно.

Такова движение направи когато я гледаше в леглото, че за миг ми се стори, че ще повърне.

И аз мисля, че сериала си върви по първоначалния замисъл.

# 380
  • Яко в Матрицата...
Точно за това си мисля ,че повече няма да бъркат кекс с Теменуга Простакова . Той сега ще бяга от нея като от огън . Не знам защо , ама си представям Санджар след тази изцепка ,ще ще се държи като безумен , като някакво ранено животно , нещо в стил Керим след като го ожениха за Фатмагюл . Дано не съм права ,че терзания на тъпи мъже не ми се гледат .
Ау, не споменавай този сериал Scream

# 381

Лошото е, че може и бебе да е направил. Нали имаше снимка на Менекшето с бебок, май момченце...

# 382
ЕЕЕЕЕЕЕ, този Санджар ги први децата от раз! Ще ума от смях направо .Да живеят плодовитите турски мъже и жени . Прав е Бащицата дето искаше да се забранят абортите ,че са се множи нацията им ( НЕ ,че има турска нация точно )Горките турски жени !
Сори за отклонението , ама се ядосах на тъпата мъжка психика . Не мисля ,че Санджар е изключение ...

Току що видях фрага на Вуслат .Струва ми се вървят към финал след някой и друг епизод . Ама Фериде - Деврим - леле какви бузи ! Направо ме изуми . Може би защото се прави слаба на снимките ,а аз отдавна не съм я гледала , за това така ме порази ...

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 23:47 от Phillipine

# 383
  • София
Да поразхладим малко страстите  Peace
Взех това класиране от нашата съседна, приятелска тема на Енгин  Heart Eyes
С убийствена преднина ДП е на 1-во място в световния тренд  newsm10

Колкото и да се ядосваме на Санджар и на сценаристите, явно интересът към сериала все повече нараства. Очаквам с нетърпение какъв ще е рейтинга утре
----------------------
Жив и здрав да е Санджар, да си ги къта тези олигофрени  smile3506

А на тази двойка с чисто сърце давам зелена светлина  Peace

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 23:58 от БлагаВест

# 384
# 385
  • Яко в Матрицата...
Пак гледах фрага. Санджо не иска да я вижда, ама ще се грижи за Наре Joy Много му е трудно на този човечец. Трудно му е да слуша истините от чиято и да е уста. Боли, когато те приземяват и осъзнаваш, че си живееш в своя паралелна вселена.

# 386
Как пък Санджо държи сметка и крещи на Гедиз /на всички крещи/, че е повярвал на Наре. Значи щом той не й вярва, никой не трябва да й вярва. Хубави са последните думи от трейлъра - влюбеният мъж вярва на любимата си!!!

# 387
Пак гледах фрага. Санджо не иска да я вижда, ама ще се грижи за Наре Joy Много му е трудно на този човечец. Трудно му е да слуша истините от чиято и да е уста. Боли, когато те приземяват и осъзнаваш, че си живееш в своя паралелна вселена.

Eнгин добре го играе...вика, кряка, но е влязйл в ролята добре

# 388
тц тц тц

Е как може бе? След всичко, което се случи в Монтенегро, след като му се поизясниха някои неща, да иде и да легне при Менекшето Bowtie

Не заслужава Наре той, не я заслужава. Нека се пържи сега в собствен сос. Ама язък за Гедиз, че Наре ще го отреже, пък не ми се ще Smiling Imp

Филе, още се смея с Теменуга Простакова Joy

# 389
тц тц тц

Е как може бе? След всичко, което се случи в Монтенегро, след като му се поизясниха някои неща, да иде и да легне при Менекшето Bowtie

Не заслужава Наре той, не я заслужава. Нека се пържи сега в собствен сос. Ама язък за Гедиз, че Наре ще го отреже, пък не ми се ще Smiling Imp

Филе, още се смея с Теменуга Простакова Joy

Hands Thumbsup

Прекъсваше ми при рускините, та пропуснах някои моменти. От видяното останах с убеждение, че селските женуря му спретнаха някакъв номер. Защо предварително бяха отишли на гости у майката на Гедиз, не разбрах и разговора им на масата.

Общи условия

Активация на акаунт