Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 116
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Линде, не са бели...от заснемането единият изглежда така. Другият е като на Халисето...

# 511
Привет, БлагаВест, приятно ми е Satisfied
Последната снимка ми напомни г-жа Букет от "Какво ще кажат хората". Но докато тя беше симпатичен комедиен образ, тази госпожа съвсем не е. Забравих да спомена, че ми допаднаха хумористичните сцени с Гедиз и брата на Санджар, добавиха щипка свежест, а и показаха някои неща за характера на Гедиз, той умее да се извинява и да се шегува със себе си.

# 512
  • между морето и небето
Привет 🤗 на всички! Щастлива и благотворна нова година!

Цитат
Да, Наре каза за майка си на Санджар в ретроспекциите, когато той я чакаше на брега с Гедже Peace

На мен ми стана интересно, защо Наре не е споделила за смъртта на майка си с любимия си 🤔. Санджар я попита, защо не му е писала за това в писмата си, а отговорът и беше, че не искала да го разтройва 🙄. Много странно ми прозвуча. Нали като влюбени би трябвало да си споделят мъката?! Та, или нещо не е било наред в отношенията между Наре и майка 'и, или има нещо нередно около смъртта 'и. Само догадки, по вероятно е второто, но може СЦ изобщо да не развият този въпрос.

Ох, не смея все още да коментирам, че много съм му набрала нз Санджар. Засега не мога да намеря някакво макар и малко оправдание за действията му.

# 513
kakx, добре дошла при нас Hug

Габи, добре си наминала Hug

Сега прочетох в туитър един арабин, когото следвам, че къртицата на Акън може би е сестрата на Гедиз - Мюге.
Ако се сещате, в описанието й пишеше, че е имала много голяма любов в младостта и заради нея е останала сама.
Аз предположих тогава, че може би Акън ще е тази любов, ама...

# 514
  • между морето и небето

Сега прочетох в туитър един арабин, когото следвам, че къртицата на Акън може би е сестрата на Гедиз - Мюге.
Ако се сещате, в описанието й пишеше, че е имала много голяма любов в младостта и заради нея е останала сама.

Еви, 🤗

Ооо, да не би да Акън да е бил първия 'и пациент😮.

# 515
...че много съм му набрала нз Санджар. Засега не мога да намеря някакво макар и малко оправдание за действията му.
Габи, и аз така Peace затова не пиша за него, че ми е достатъчно да се нервя, докато го гледам.

# 516
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Каква ще й е файдата тогава Акън да се вземе с Наре? Не ми се връзва. По-скоро може да е братът на Санджар.

# 517
Здравейте Hug интересен 2 фраг накрая аз оглушавам ли или Ефето наруши клетвата и й каза Наре Scream
Чудя се  Акън за какви слабости дрънка..
Както си и мислих типично по турски.. Дразня се на тези СЦ може ли такава простотия ся... Дайте щото е голяма любов да спре живота и да си бием главата в стената... Не съм против ГГ ама айде да не ми минават, че щял да го убие така беше и в уж първата им брачна нощ Санджар го направиха черен, а Наре бяла като лястовичка, Гедиз да и е опора... Малко ще ме откажат да гледам сериала с тъпизмЪТ  си... Защо винаги така ги въртят не знам... Значи от тука нататък искам всички да обичате, без да вярвате...  И да задавате въпроси 😂😂😅😂 не мога тфа е абсурд.. Да всички ще страдат няма ядки.. Ще дойда ще ти тросна детето в деня на сватбата ти кфо толкоз.. За да избягат от Акън и дедо си и после що някой е продължил напред а друг е 8 години назад...  Окей болка любов ама има неща които не го знаем... Мен ми е чудно Санджар как е бил и какво е правил до сега само Наре.. Верно много черен Санджар.. Ай накрая да се убият взаймно надявам се този сериал да е 1 сезон....
Все си мисля че не са имали брачна нощ.. Ама
Ще видим в понеделник кфо ще излезе...

# 518
  • София
Привет в събота мили дружки  bouquet
Днес ще обърна повече внимание на Кадир, защото в понеделник отново ще се гмурнем в "Дъщерята на посланика" и Неслихан и Енгин  Peace

Рускините твърдят, че на 90% е било сигурно, че Кадир ще снима филм. Ако това се окаже вярно, ще се радвам да го видя във филм. Но ми се иска да бъде нещо от рода на романтична комедия  newsm03

На стената на Зелиха Орман в Инста е качен един диалог между нея и Кадир  Heart Eyes 

Зелиха Орман: 2-ри фраг към 4-та серия
Кадир Догулу: г-жа Зелиха, с удоволствие гледаме сериала. Прекрасен сериал, предайте нашата любов кам госпожа Неслихан. МашАалах, тя е много добра актриса. Привет от Истанбул.
Зелиха Оман: Огромно благодаря!  Аз също с удоволствие гледам, господин Кадир!

https://vk.com/club__kadir__neslihan_love?z=video-76350204_45624 … 2Fpl_-76350204_-2

А междувременно артистката Джидам Батор, която е партньорка на Кадир в пиесата "Адмирал Баттъ", е поместила на своята страница в Инста, едно видео на връщане от спектакъла към хотела. Това видео е направено от нашето момче Кадир  love001 smile3508

Кадир с фенове

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 12:04 от БлагаВест

# 519
Привет!

Каква ще й е файдата тогава Акън да се вземе с Наре? Не ми се връзва. По-скоро може да е братът на Санджар.

Никой не знае,  че Акън иска Наре. Тя му е сестра, за пред хората. Може би не знаят, че Акън е в съюз с посланика. Все пак, той е бил човека, който е предавал пощата между Санджар и Наре. Доверен човек. Пък и колко му е, една влюбена жена да проговори?

# 520
  • Яко в Матрицата...
Може, Еве, но тогава идва още едно клише, а уж тази жена я дават умна и образована.

# 521
  • София
Това е дубльорката на Несли при по-рискованите снимки с коня  Peace

И нещо съвсем прясно от сета  Peace

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 17:05 от БлагаВест

# 522
Здравейте в неделя, дами Hug

Линде, снимката на дубльорката не може да се види, ама нейсе Grinning

От официалния канал Hug

Гедиз защитава крепостта от атаките на Халисе

Интересно дали се шегуват, или мама наистина е нападнала Grinning Ако не се лъжа, това е вратата на стаята на Наре в дом Ъшъклъ Sunglasses

За сърцето, на което някога си принадлежал, сега наистина е трудно да бъде убежище Broken Heart

https://twitter.com/Sefirinkizitv_/status/1216291719651655680

Санджар, който не иска Наре да работи и да си наеме дом, казва, че ще се грижи за нея

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1216299060421963778

След трудностите, които преживя, Мелек се събра със семейството си

Труден избор очаква Гедиз. Ще бъде ли до приятеля си, или ще се сблъска с него?

https://twitter.com/startv/status/1216243459331444736

# 523
  • Яко в Матрицата...
Привет!
Санджар, който не иска Наре да работи и да си наеме дом, казва, че ще се грижи за нея
И като за каква по-точно ще се грижи за нея? Втора или първа жена? Rolling Eyes
Обикновено в такива случаи, мъжете се грижат за децата си, плащат издръжка, не забраняват на майките им да си уредят живота. Ама той "миличкият" много я бил обичал и страдал, че тя така го била излъгала, че му отнела години с дъщеря му, че не му се била доверила... И той сега с право се държал така... Жив да го ожалиш Rolling Eyes

# 524
Привет!
И като за каква по-точно ще се грижи за нея? Втора или първа жена? Rolling Eyes
Обикновено в такива случаи, мъжете се грижат за децата си, плащат издружка, не забраняват на майките им да си уредят живота. Ама той "миличният" много я бил обичал и страдал, че тя така го била излъгала, че му отнела години с дъщеря му, че не му се била доверила... Жив да го ожалиш Rolling Eyes

Зависи от гледната точка Grinning

Таман се смея на един туит - Hadi canım sen git karına bak canım #MenSan evli mutlu inşallah yakındada çocuklu 💕

Хайде, скъпи, отиди и се грижи за жена си #MeнСан Женен, щастлив, дай Боже скоро и с деца Joy

Общи условия

Активация на акаунт