Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 49 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • някъде из Врачанско
Привет, момичета Hug Hug Hug

Да почерпя, че днес остарявам с още една година Laughing

Скрит текст:

Габи, ЧРД и на теб! Да си жива, здрава и много щастлива Hug

Честит рожден ден  на Васи и Габи!
Бъдете много щастливи, винаги влюбени в живота, в любимите си хора, здрави, успешни жени!Наздраве,момичета!
http://kartichkizarojdenden.com/images/upload/2016-02/KGinwUpzd4H6SDrR_l.jpg

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 19:30 от pavlina ruseva

# 556
  • Яко в Матрицата...
#inanmazsansevdana #ако не вярваш в любовта

# 557
Момичета , къде сте ?
Аз пак пропуснах началото .Ама в колко започва ?
Посланикът голям тъпанар и слабак - изгуби парите и не си върна дълга .Боклук -комарджия ...

# 558
Филе, двата милиона ли бе? Аз помислих, че си е върнал дълга и е профукал само остатъка Imp

Гедиз как й превърза пръстите и духаше на раните Heart Eyes И спал пред вратата, да наслушва детето Heart Eyes Много ми се издигна в очите Grinning

# 559
Еве , аз започнах да гледам от там , където Наре беше при дървото . Но разбрах ,че посланикът казваше на шофьора ,че го е докарал да играе , а не да отиде да си върне дълга . И му вика ,че той е виновен .Горкият шофьор ...той казва ,'' ама вие ми наредихте '' ГРЕШКА - шофьорът работи за Акън и е завел нарочно стария комарджия да играе . Мръсник тоя Акън .

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 20:43 от Phillipine

# 560
  • някъде из Врачанско
Той не дава да работи в хотела ли?Може ли някой да превежда ,как разбирате какво става?Ох, полудявам като нищо не разбирам,не искам да страда Наре...

# 561
  • Яко в Матрицата...
Той не дава да работи в хотела ли?Може ли някой да превежда ,как разбирате какво става?Ох, полудявам като нищо не разбирам,не искам да страда Наре...
Че какво да му се превежда? Санджо не иска Наре да се мотае около него, заради това прави всичко възможно, за да не си намери работа. Много му било тежко, щото явно още я обича... Нема такъв егоист, че и моли Гедиз да я отпрати. Тъпак! Да си гледа Нушито!

В хижата си призна, че го е било страх да й повярва. Ама какво Ефе е този Санджо, само на думи е такъв, наистина е лъжлива легенда!

Честито, Гедиз каза, че е много влюбен, а тъпакът развали достлука и ортаклъка. Докато не докаже, че става нещо от него, ще го наричам тъпак Imp С малка буква, не заслужава да си кълча пръстите Joy
А за оня изверг Акън, думи нямам... Ама така му се пада на посланика! Жалкото е, че Наре ще трябва да плаща и за този тъпак баща си.

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 22:56 от Reni - BG

# 562
  • На луната
Привет.
Честито на рожденичките Cocktail
Изгледах серията, и честно казано съм в потрес.
Единственото хубаво нещо, което й се е случило на Наре за тези девет години, като изключим Мелек е това, че срещна Гедиз.
Един нормален мъж, с нормални реакции. Искрено се надявам, докато изчеткват Санджар, да не очернят този толкова симпатичен персонаж. А за Санджар едно четкане не е достатъчно, даже и шкурка май няма да стигне Simple Smile Simple Smile
За жена му не си струва да се говори. Надявам се скоро да си го получи, но едва ли.

# 563
Както вече казвах , не харесвам хиперболизирани герои - много лошата Менекше , продажният Акън , зависимият от комара посланик и най-вече говедото Санджар , който от дума не разбира . Дойдоха ми прекалено тази вечер , но дано заради рейтинга да се харесват на тур,.зрител , и най-вече историята да стане още по-интересна и малко по правдоподобна . Браво на Неслихан , тя живее в ролата си .Чудесен Енгин , пресъздаде прекрасно този инатлив селянин Санджар . Чаровен и много убедителелен '' Гедиз '' .

# 564
  • Яко в Матрицата...
Да, наистина твърде черни станаха краските за Нуши, Акън и тъпака, а Гедиз е един нормален мъж. Явно могат и нормални образи да пишат тия драскачки...

# 565
  • някъде из Врачанско
Горчи ми в устата от тези простаци-баща, Акън ,свекърви, Менекше,даже и от обиденият Санджар, все един отбор юнаци.Как сега ще живеят Наре и Гедиз?Дано оцелее любовта му, не при първата трудност и той да я изостави,заради бизнеса и приятелството си, да я взема, че онези изроди ще се върнат в Турция и ще я заплашват с дъщеря и.Дано не изляза права,дано...

# 566
Да, наистина твърде черни станаха краските за Нуши, Акън и тъпака, а Гедиз е един нормален мъж. Явно могат и нормални образи да пишат тия драскачки...
Тук малко са нормалните - Наре , Гедиз , Зехра , братът на Санджар и Каврук .Сестрата на Гедиз не знам къде да я сложа все още , изглежда ми скрита лимонка .Всички други са или много тъпи , или много прости , или много лоши , или много продажни . Приказки не ми се гледат .Просто се надявам най-после историята да започне и да ни разкрият повече образите в нея . Лошото е .че развенчаният посланик и прекрасното му синче ще дойдат в Мугла . Дано са измислили нещо интересно СЦ .

# 567
  • София
Много силна серия. Аз съм толкова впечатлена, че в момента не мога все още да си систематизирам мислите.  newsm78
Колкото и да искам да оправдая донякъде Санджар, той толкова все повече не ми дава материали за това. Все повече затъва това момче. От грешка в грешка. Защо сега пречи на Наре да заживее спокойно, да работи и сама да се издържа. Ама при него изглежда важи приказката "Хем боли, хем сърби". Пък и права се опитва да има над нея. Като какъв аджеба. Много, ама много потъна. До гушата вече е влязъл в блатото. И не виждам как ще се измъкне.
Гедиз го бях сложила под мониторинг. Не исках да го приема и напълно да му повярвам, че е откровен. Но днес съвсем ме опроверга. Как човешки изслушва Наре, как се опитва да и даде кураж, да и подаде ръка. Той я приема такава, нечестна, изнасилена, без червено коланче. Просто я приема като Наре, в която вече е много влюбен.
Лошото е, че партньорството със Санджар свършва. И започва войната между стари приятели  newsm12 smile3515

# 568
  • Плевен / София
Според мен няма нищо преувеличено...със сигурност има мъже, като Санджар,  които предпочитат да си скрият главата в пясъка, отколкото да видят истината. И по леко ли му стана, като не повярва...загуби 9г. от живота на Наре и дъщеря си...а жена му е таман за него...пред очите му се мазни, а зад гърба му тормози детето и си изкарва неудовлетвореността си като жена и съпруга...Браво на Гидиз.

# 569
  • На луната
.Всички други са или много тъпи , или много прости , или много лоши , или много продажни.
Бих добавила и много инати.
Санджар не е нито прост, нито чак толкова лош, нито продажен. Просто е инат като магаре.
Избрал е много грешен подход. Да отрича истината. Само че и до края на света да отрича, тя няма да стане по-малко болезнена. Отричането не решава проблема, само го задълбочава. А той си е скрил главата като щтраус в пясъка, и си е измислил истина, която му е удобна. Това не е чак толкова отчайващо лошо качество, на много от нас ни се е случвало, е не чак в толкова глобален мащаб. Това обаче не е най-големия проблем при Санджар. Най-големият е егоизма му.
Когато започне да мисли повече за околните, и по-малко за себе си, вече ще е направил стъпка към промяната.
Но да видим наистина, какви са ги надробили двете умници сценаристките.
На този етап попарата им е твърде горчива.

Общи условия

Активация на акаунт