СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Теди, пак казвам, че според мен няма голямо значение кога е било овулацията.
Ако е била късна, и имплантацията е щяла да бъде късна, а от там ЧХГ да бъде по-ниско. Този хормон почва да се произвежда след имплантация.
Мисля, че си за второ мнение и стискам палци всичко да е наред и АГ нещо да не е довидяла!  🌺

# 301
Да, Galeona е права. Ако беше късна О, то стойността щеше да е по-ниска.

Теди, по дата на ПРМ си в средата на 7г.с.(грубо го сметнах 6+4), а стойностите на ЧХГ също отговарят на седмицата(ориентировъчно, защото все чак ЧХГ расте индивидуално). Отиди при друг лекар с добра апаратура и дано всичко да е наред.

# 302
Записах си час за четвъртък при доктора който ми водеше първата бременност.Стискайте ми палци .

# 303
Здравейте днес ходих на доктор за съжаление нищо пак не видя . В понеделник пак с ново ЧХГ .

# 304
Теди, значи двама лекари не успяват да го намерят? ЧХГ в понеделник ли искат да пуснеш? Аз не съм изобщо експерт, но съм останала с впечатление, че на този етап така или иначе почва да нараства по-бавно... Новият лекар не се ли усъмни за извънматочна? 😣 Стискам много палци всичко да се окаже наред и да го намерят това потайно бебе на правилното място!

# 305
Да и двамата нищо не видяха .В понеделник ме иска с ново ЧХГ и направо в болницата .Каза че и в тръбите не се вижда . Ще откача вече не знам какво да мисля .
Ако е извънматочна пак ли така нараства . ?

# 306
Здравейте, моля някой да каже мнение за мойте стойности.
Закъснява ми 7 ден цикъла ,не знам кога е била овулацията . Теста за бременност преди 4 дни имаше много бледа втора черта и реших да пусна Чхг. Стойността беше 29.90 ,след 48 часа пусках отново и стойността се беше качила на 42.94.  До колкото чета тук ,стойностите трябва да са много по високи след 7 дневно закъснение на цикъла ,да не говорим ,че не са се удвоили .
Нямам зацапвания и силни болки .

# 307
Теди, нараства, да. Но може и да не е в тръбата, а в яйчника, цервикалния канал или коремната кухина. Коварна е много извънматочната и трудно се диагностицира. Но историята познава случаи на криещи се бебета или такива, в рога на матката. Много варианти има, дано да е най-добрият възможен при теб.

Дени, стойност между 30 и 100 е нормална за 1 ден закъснение, но не и 7. Възможно е този цикъл да е бил по-дълъг и с късна овулация. Но пък стойността нараства обнадеждаващо.

# 308
От късно снощи се появи розово зацапване ,доста оскъдно. Не знам вече какво да мисля ,според вас да пусна ли още едно чхг днес и после на лекар или направо на лекар ?

# 309
Здравейте, моля някой да каже мнение за мойте стойности.
Закъснява ми 7 ден цикъла ,не знам кога е била овулацията . Теста за бременност преди 4 дни имаше много бледа втора черта и реших да пусна Чхг. Стойността беше 29.90 ,след 48 часа пусках отново и стойността се беше качила на 42.94.  До колкото чета тук ,стойностите трябва да са много по високи след 7 дневно закъснение на цикъла ,да не говорим ,че не са се удвоили .
Нямам зацапвания и силни болки .
От късно снощи се появи розово зацапване ,доста оскъдно. Не знам вече какво да мисля ,според вас да пусна ли още едно чхг днес и после на лекар или направо на лекар ?

ЧХГ не е нарастнал добре и като цяло е много нисък за такова закъснение. На твое място бих пуснала трети кръвен и след това бих посетила лекар.

Да и двамата нищо не видяха .В понеделник ме иска с ново ЧХГ и направо в болницата .Каза че и в тръбите не се вижда . Ще откача вече не знам какво да мисля .
Ако е извънматочна пак ли така нараства . ?

За съжаление, извънматочната е много коварна и ЧХГ е непредвидим - може да расте бавно, може ту да расте, ту да намалява или да расте нормално. Все пак, щом при теб е достигнал такива стойности, наистина, както Grumpy_cat каза, има и вероятност оплодената яйцеклетка да се е прикрепила на по-скрито място в матката. От друга страна, може и да е извън матката на място, където има пространство да се развива и оттам ЧХГ да расте нормално. При всички случаи е най-добре да постъпиш в болница. Стискаме палци!

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 08:13 от Happy_mommy

# 310
Момичета , пуснах ново .Резултата е 64 . Вече не знам какво да мисля ,дори и да отида на лекар не съм сигурна ,че ще успее да види нещо .

# 311
Момичета , пуснах ново .Резултата е 64 . Вече не знам какво да мисля ,дори и да отида на лекар не съм сигурна ,че ще успее да види нещо .
Със сигурност няма да се види нищо при такова ниско ЧХГ.

# 312
В понеделник ме викат направо в болницата .Доктора каза че не е лесна диагноза извънматочна .Дано нищо не ми стане до тогава .Стискайте ми палци .Дано Бог е с мен .

# 313
Теди, успех. По-добре е да си под наблюдение. От правилната и навременна реакция на докторите ще зависи твоето състояние и възможността за нова бременност впоследствие . ИМБ не искам да те плаша, но може да е много опасна , и добре че активно потърси помощ, а не да чакаш болки и да влизаш по спешност.
Пиши все пак какво е развитието при теб може да е полезно за други дами.
Аз като имах терзания с ЧХГ, много се успокоявах и информирах, четейки опита на другите жени във форума.

# 314
Да се надяваме всичко да е на ред . Имам момче на 13 г и сега се навихме за второ и то виж какво стана .Да сме живи и здрави .Като не ще пробваме пак важното аз да съм добре . Имам и кухо яйце 2005 г . Махна ми го докторката при която ходех сега и тя ми правиш е толкова години контролните прегледи .

Общи условия

Активация на акаунт