СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 921
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, има ли смисъл да се радвам?

Стойността е над 2, което показва, че има бременност. На колко дни закъснение е тази стойност?
В тази лаборатория референтните стойности са 0-2, като момичето има стойност над 2 показва, че има бременност. Сега как ще се развие е друг въпрос.

# 466
Здравейте!

На 05.06 направих кръвен тест, който показа резултат 425.82. Тогава бях в 4та седмица и 2 дни. Днес (4та седмица и 6 дни) повторих теста и стойността е 2458.38.
Добре ли е, че е скочило над 5 пъти за три дни? И би ли се видяло вече на ехограф при тези стойности?

# 467
Здравейте!

На 6ти ден закъснение съм (май се води 4+6). Правих ЧХГ на 3ти ден и беше 164, днес повторих и е 142. Може ли да е БХ и какви са другите опции? Възможно ли е да е грешен резултата ( и двата пъти в Цибалаб)?
Нямам болки или кървене. Направих и купешки тест, на който втората черта е доста по-ясна от преди 3 дни...
Доктора каза да не губя още надежда, но не мога да спра да мисля за това. Имате ли подобен опит?

# 468
Здравейте!

На 6ти ден закъснение съм (май се води 4+6). Правих ЧХГ на 3ти ден и беше 164, днес повторих и е 142. Може ли да е БХ и какви са другите опции? Възможно ли е да е грешен резултата ( и двата пъти в Цибалаб)?
Нямам болки или кървене. Направих и купешки тест, на който втората черта е доста по-ясна от преди 3 дни...
Доктора каза да не губя още надежда, но не мога да спра да мисля за това. Имате ли подобен опит?

Щом ЧХГ пада, вероятно е биохимична бременност.

# 469
  • Бургас
здравейте последен цикъл на 22.05 . О. засечена на 02.06. Дата на следващ цикъл 17.06. Кога най-рано мога да пусна кръвен тест и евентуално да отчете бременност?

# 470
Малко е сложно, понеже се съмнявам за "цветна" бременност. От 20 дена ми се гади, корема ме боли ниско долу, гърдите не спряха да ме болят след менструацията. А според личната лекарка е извънматочна бременност и днес ще ходя на АГ. Силно се надявам личната да греши.

Здравейте, има ли смисъл да се радвам?

Стойността е над 2, което показва, че има бременност. На колко дни закъснение е тази стойност?
В тази лаборатория референтните стойности са 0-2, като момичето има стойност над 2 показва, че има бременност. Сега как ще се развие е друг въпрос.

# 471
Васи, няма бременност. Този резултат е прекалено нисък както за нормална, така и за извънматочна или "цветна бременност".

# 472
здравейте последен цикъл на 22.05 . О. засечена на 02.06. Дата на следващ цикъл 17.06. Кога най-рано мога да пусна кръвен тест и евентуално да отчете бременност?

Най-рано 10-11 дни след О.

# 473
  • до най-прекрасния мъж
Васи, няма бременност. Този резултат е прекалено нисък както за нормална, така и за извънматочна или "цветна бременност".
+1.
От 20 дни гадене е на психологична основа. И аз имах Т, гадене и куп други "симптоми" при ЧХГ 0.1. Не се безпокой, няма бременност при тези стойности.

# 474
Оказа се хормонален дисбаланс, което доста ме зарадва. Сега се си пия хапченца и заради високо ТСХ и така. До голяма степен се радвам че стана така тъй като и ПКК-то не ми беше добре като го пуснах. Три месеца ми каза да не се надявам на нищо и след три месеца можело да почнем с по-сериозни опити.

# 475
Здравейте бих си оветрил половин доза преди 4 дни.Днес и 9 ден от трансфера и кръвния показа 30.Предполагам е от препарата?

# 476
Здравейте!

Щом ЧХГ пада, вероятно е биохимична бременност.

Кога трябва да очаквам прокървяване, ако е биохимична?

# 477
Обикновено когато стойностите паднат до стойностите за небременни, идва менструацията. Преди това може да започне зацапване.

# 478
При моята БХ бременност имах бЧХГ на стойност 5 на 4-5 ден. Дойде ми на 7-8 ден закъснение. Идея нямам колко са били високите стойности, но са били достатъчно за две черти в началото на закъснението.

# 479
Здравейте,имам положителен тест,ходих на гинеколог все още нищо не се вижда ,днес си пуснах ЧХГ,та въпроса ми е ако някой е по-компетентен по тема ЧХГ,какъв период от време според вас е минало след зачеване според това ЧХГ?

Общи условия

Активация на акаунт