СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 903
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Пусни ново след 48 часа да видиш дали се покачва .Трябва да е над 1000 че да се види на ехограф .

# 481

Мами, това добре ли е според вас?

# 482
Пусни ново след 48 часа да видиш дали се покачва .Трябва да е над 1000 че да се види на ехограф .

Ще пусна,а като стойност според Вас колко време е минало след зачеване?

# 483
  • Бургас
Здравейте отново. Да попитам нещо... Последен цикъл на 22.05. Положителен тест за О на 02.06. Цикъл на 26 дни. Очаквам да (не) ми дойде на 17.06. Днес пуснах кръвен тест понеже се налага да пия АБ за цистит.Резултат 0.19. Има ли някаква вероятност да има Б и просто да е прекалено рано да я отчете. 5 дни имам до датата

# 484
О е била на 03 или 04.06, т.е. много рано си пуснала теста. Кръвен тест се прави най-рано 10-11 дни след О. Менструация очакваш на 18.06 или 19.06.

# 485
  • Бургас
О е била на 03 или 04.06, т.е. много рано си пуснала теста. Кръвен тест се прави най-рано 10-11 дни след О. Менструация очакваш на 18.06 или 19.06.
на 17.06 очаквам М. Значи има вариант все още да не е настъпила имплантацията?

# 486
Менструацията настъпва спрямо датата на овулацията. Изчислявам ти датата на очакваната менструация спрямо 14 дневна лутеална фаза. Ако тя при теб е по-кратка, тогава може да очакваш менструация по-рано.

Да, може да не е приключила имплантацията все още.

# 487
Здравейте на всички,

Преди два дни си пуснах  ЧХГ тест,тъй като със съпруга ми правим опити за бебенце. Може би доста прибързах с теста,тъй като има още 2 дни до (надявам се да не дойде) цикъла. Днес взех резултата и е отрицателен (<0.200 IU/L).
Въпроса е там,че вечерта след като си пуснах изследването  се получи едно кървене ,съвсем леко ,но след като прочетох няколко статии в интернет си мисля ,че може да е имплантационно кървене.
Дали да изчакам до деня ,в който трябва да ми дойде цикъла или да отида да си пусна още веднъж ЧХГ?

Хубав ден Ви желая!!🙃🙃🙃🌼🌸

# 488
3 положителни теста за бременност, прилагам снимка на чхг-то ми, кажете има ли бременност или не.. Чак в понеделник съм на аг за разглеждане на резултатите, но ще се пръсна от притеснение до тогава, моля ви кажете ми има ли бременност или не..

# 489
3 положителни теста за бременност, прилагам снимка на чхг-то ми, кажете има ли бременност или не.. Чак в понеделник съм на аг за разглеждане на резултатите, но ще се пръсна от притеснение до тогава, моля ви кажете ми има ли бременност или не..
Ioannna има и то много ! Успокой се и честито ! 🤗🍀❤

# 490
Пише, че небременните са с резултат под 1. Твоят резултат е 1037. Ти как мислиш? 😃

# 491

А можете ли горе долу да ме ориентирате като период?
Много благодаря ❤️❤️❤️❤️

# 492

А можете ли горе долу да ме ориентирате като период?
Много благодаря ❤❤❤❤
Гестационните седмици се броят от първият ден на последната менструция.

# 493
Здравейте на всички,

Преди два дни си пуснах  ЧХГ тест,тъй като със съпруга ми правим опити за бебенце. Може би доста прибързах с теста,тъй като има още 2 дни до (надявам се да не дойде) цикъла. Днес взех резултата и е отрицателен (<0.200 IU/L).
Въпроса е там,че вечерта след като си пуснах изследването  се получи едно кървене ,съвсем леко ,но след като прочетох няколко статии в интернет си мисля ,че може да е имплантационно кървене.
Дали да изчакам до деня ,в който трябва да ми дойде цикъла или да отида да си пусна още веднъж ЧХГ?

Хубав ден Ви желая!!🙃🙃🙃🌼🌸

Не, не си бременна. Два дни преди датата на менструацията, ако има бременност, стойностите на ЧХГ щяха да са повишени. Зацапването не в имплантационно, тъй като имплантацията се случва малко по-рано. Вероятно това зацапване е предвестник на менструацията. Понякога може да има зацапване в дните преди нея.

# 494
Здравейте! 💐 как ви се струва ЧХГ :
16/17 ден след овулация - 444.17
18/19 - 863.17( след 47 ч. от първия тест)
20/21- 1563.20
По календар съм 4г.с.и 4 дни
При последните 2 стойности удвояването е на 56 ч...

Общи условия

Активация на акаунт