Професионални серии за коса 131

• 50 197
  • 790
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Кои ти харесват повече би ли споделила?Аз мисля,че не съм ползвала по-добро олио.Обожавам Олео релакс,Хронолоджист,лекото Орайт с шипка и др.,но това на Ланза е по-добро.Нийм плант също ми стана любимо.

# 226
  • Lost in a fairytale ...
Честита Коледа!
Аз бях коледно на терапия - Бонд плекс. Честно казано, не очаквах такъв резултат- ужасно сухата перушина вече прилича на коса. Не е магическа де, пак се усеща леко суха сега, като изсъхна съвсем, но се усеща много по-различна. За протокола- много суха, порьозна, обезцветена коса, третирана със сешоар и преса 2 пъти в седмицата. Отделно е под влиянието на климатици и духалки... Приказка.
Та сега ще поддържам с 2 мин. реконструктор и ампули Лалга, другия месец мисля да ми направи двустъпковия протеин на Афоджий и ще видим натам. Аз съм спряла сешоара, леко духвам  с въртящата четка на ниска степен и преса на 160 градуса, термо на Олиосета. Задължително Л2, мароканското масло и маслото на Олиосета за руса коса. Еластисайзър екстрийм правих два пъти досега, но честно казано не ме впечатли особено.

# 227
Да дам мнение за сета - https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-exclusive-pomegran … ion/12117474.html
нанесох еластисайзъра, оставих го половин час под шапка за баня, като стоях в близост до камина. Измих с шампоана, /който е по-течен и лек аромат/, последва балсама /кремообразен, силен аромат, като на еластисайзъра 😍/. Сложих термото на GHD /течен спрей/, изсуших и косата ми беше плътна и подредена, определено имаше разлика от друг път без еластисайзъра.

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 08:51 от krystal93

# 228
Кои ти харесват повече би ли споделила?Аз мисля,че не съм ползвала по-добро олио.Обожавам Олео релакс,Хронолоджист,лекото Орайт с шипка и др.,но това на Ланза е по-добро.Нийм плант също ми стана любимо.

През годините ползвах много и различни, някои харесвах, други ми бяха едни никакви, някои повторих, други - не. Даже някой не ги помня вече... Smile
Към любимите, които повтарям са Мароканойл, Олео релакс, на Вела Luxe oil и LUMINOUS
SMOOTHENING OIL, лилавото на Лореал от Liss серията, o'right, био-аргановото на Лакме..
Средна хубост - Еликсир ултим, All soft Redken, Алтерна bamboo, Чи всичките, митичното на Лореал...
Не ми хареса Абсолют на Лореал, Orofluido и Макадамия..
Не съм ползвала на Маракеш, Хронолоджист и Олисета...
Не харесвам олио със силиконово усещане или такова протеиново, в смисъл да не е чисто олио... Имам чувството, че и кератиновото на Ланза е доста силиконово и за това не ме впечатлява... Фаворит за сега са ми Мароканойл, Вела и Олео релакс...
Сега взех и зеления серум на Ланза, но още не съм го тествала. Скоро ще дам отзиви и за него...

# 229
  • Пловдив
Mis.hle, тангъл тийзър за мен е пълно недоразумение. Дъщеря ми е с дълга коса, години й се заплиташе отдолу. Докато не установя,че тази четка само замазва,без да реши цялата коса. За тънки коси може да е идеална,но за гъсти не е подходяща. Откакто взехме дървена четка, няма нищо сплъстено отдолу.
Продуктите на Маракеш на моята коса изсушаваха доста. Само серумът за връхчета го харесвам и използвам вече трета опаковка. Може от изсушаването да ти се заплита косата.
Еластисайзърът е много добро решение.
Кюн Витал нутришън ми хареса доста. За мен е балансирана серия.
При мен добър ефект за разплитането на топки на врата има олио на влажна коса там, където е заплетено. В момента ползвам на Вела и на Мороканойл.

# 230
Аз пръскам на врата спрей Jungle Fever за разплитане, при мен действа много добре, харча вече трета опаковка. Имал уж и термозащита.
Не знам дали си въобразявам, ама по четката за коса Десата остава много по-малко коса, отколкото преди по другите ми четки😃 доволна съм много.

# 231
lili_78 може ли снимка или линк на дървената четка, аз също мисля, че тийзъра не ми разрешава добре  и остават заплетени места.
На Jungle fever преди съм ползвала едно спрейче, май доволна бях, но и с доста по- къса коса.

# 232
Лунна какъв е тоя крем/финиш на Лалга,или аз съм проспала нещо Rolling Eyes

# 233
Вчера използвах еластайзера за първи път,ами не видях wow ефект. Може би не съм подбрала шампоана.Confused

# 234
  • София
Привет, Весела Коледа!
Имам много заплетена коса. На първия ден от измиването е супер, но втори и трети се заплита на тила на топка. Ужасно е и е много отдавна. Суша със сешоар и четка или въртяща четка, косата е дълга до средата на гърба, боядисвана последно юли месец и с леки следи от балеаж / заплитането е от преди балеажа/. В момента имам еластисайзер на ФК, шампоан и балсам Маракеш, шампоан и балсам на ФК хидратиращи и маска Кюн нещо Витал беше - трябва да я погледна. За термозащита- Напура. Имате ли идеи какво да опитам?
Реша с тангъл тийзър, имам и кокосово масло и серум на Маракеш за крайща.
Ако има нужда ще кача снимка на косата.

Можеш да качиш снимка за да видим.
Иначе при мен се получаваше същото, особено зимата и забелязах че е от търкането на шала в косата ми.
Относно шампоана на Маракеш - след него не само на тила, а цялата ми коса беше се заплела, по изсушаване мога да го сравня само с Мароканойл...
 Иначе мен ме спаси тази четка - https://bg.remington-europe.com/produkti/-tangled-2-smooth-

# 235
Имам много заплетена коса. На първия ден от измиването е супер, но втори и трети се заплита на тила на топка.
при мен се получаваше същото, особено зимата и забелязах че е от търкането на шала в косата ми.Иначе мен ме спаси тази четка - https://bg.remington-europe.com/produkti/-tangled-2-smooth-
+1 зимата най вече - от шаловете, яките на връхните дрехи.  Когато е вързана не се заплита толкова и в голяма част от времето съм на опашка.

Аз съм с гъста и дълга коса и съм на друго мнение за Tangle Teezer - имам още от класическия първи модел, и съм доволна. Когато има заплетено - разплита , но не вярвам че четка може да го предодврати. Вече не си спомням какви четки съм ползвала преди това, така че толкова да ме впечатли ТТ
Наскоро ми превъзнасяха четка с естествен косъм за разплитане на косата. Е това вече на моята коса е недоразумение - стана точно като от лафа " метла да е русо да е" хвърчащи краища като на преизползвана сламена метла, наелектризирани косми стърчащи от всякъде Smile

Тази четка от линка предодвратява заплитането или ... ?!?!?

# 236
  • София

Наскоро ми превъзнасяха четка с естествен косъм за разплитане на косата. Е това вече на моята коса е недоразумение - стана точно като от лафа " метла да е русо да е" хвърчащи краища като на преизползвана сламена метла, наелектризирани косми стърчащи от всякъде Smile

Тази четка от линка предодвратява заплитането или ... ?!?!?

И при мен е така с четките от естествен косъм... страшна работа.

Иначе не мисля че има четка която може да предотврати заплитането.
Тази четка помага с разплитането Smile
Не накъсва косата и разплита всякакви възли.
Аз имам Tangle Teezer и при мен ефекта е добър, но с четката на ремингтон разплитам най-упоритите възли без да остава почти нищо по четката и без накъсване.
Слагам и малко арган разбира се

# 237
  • София
Момичета, имам въпрос:
има ли разлика между класическият еластилайзер и тези с аромат?
Защото искам да си купя но голяма опаковка, тъй като моята коса поема адски много продукт, макар да е тънка, и кутията от 150 мл ми стига за по-малко от 10 пъти... 7-8 някъде
Та гледах на Lookfantastik и виздам голяма разлика в цените между този с нар и касис и класическия - смятате ли че ефекта е еднакъв?
https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-pomegranate-cassis … 0ml/11995400.html - 1 литър за £51.20 и класическия 1 литър за £78.20 https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-elasticizer-1000ml/10780664.html
Този с нар излиза по-изгодно.
Аз имах досега екстрийм и не съм много доволна, мисля да пробвам обикновенния.
И знаете ли дали доставката от този сайт минава през митница?

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 15:16 от Bettina

# 238
Скрит текст:
Момичета, имам въпрос:
има ли разлика между класическият еластилайзер и тези с аромат?
Защото искам да си купя но голяма опаковка, тъй като моята коса поема адски много продукт, макар да е тънка, и кутията от 150 мл ми стига за по-малко от 10 пъти... 7-8 някъде
Та гледах на Lookfantastik и виздам голяма разлика в цените между този с нар и касис и класическия - смятате ли че ефекта е еднакъв?
https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-pomegranate-cassis … 0ml/11995400.html - 1 литър за £51.20 и класическия 1 литър за £78.20 https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-elasticizer-1000ml/10780664.html
Този с нар излиза по-изгодно.
Аз имах досега екстрийм и не съм много доволна, мисля да пробвам обикновенния.
И знаете ли дали доставката от този сайт минава през митница?
Този с Нар е на промоция в момента, за разлика от класическия.
От ЛФ не отиват на митница но доствката е безплатана над 75 ( евро или паунд не помня )
Аз си взех обикн еластайзър, а май вече съм за екстрийма.

# 239
  • София

Този с Нар е на промоция в момента, за разлика от класическия.
От ЛФ не отиват на митница но доствката е безплатана над 75 ( евро или паунд не помня )
Аз си взех обикн еластайзър, а май вече съм за екстрийма.

Не, и двата са на 15% промоция.
И пише че редовната цена на класическия е RRP: £92.00 а на този с нар  £64.00

Общи условия

Активация на акаунт