Професионални серии за коса 131

• 50 715
  • 790
  •   1
Отговори
# 300
Малко не по темата, обаче имам един въпрос към момичетата, които се ровят по чуждите сайтове. Някой да е видял някъде промоция на кремове за лице, че след косата, трябва да се заредя и с продукти за лицето... Smile

И да не е спам, някой с отзиви за ш+м на SHOW Beauty?

# 301
  • Пловдив
Аз също заглеждам SHOW Beauty и са ми любопитни.

Лунна, зависи каква козметика търсиш, на коя марка.
Скрит текст:
В Escentual има 20% на всичко в момента. Там кремовете на Clarins са на много добра цена. Винаги оттам купувам.

# 302
Аз също заглеждам SHOW Beauty и са ми любопитни.

Лунна, зависи каква козметика търсиш, на коя марка.
Скрит текст:
В Escentual има 20% на всичко в момента. Там кремовете на Clarins са на много добра цена. Винаги оттам купувам.

Ще погледна сайта... Чудя се какво да взема, дали изпитани и проверени вече кремове или нещо ново за проба... Smile

За серията SHOW Beauty я поръчах на Черен петък, но не й е дошло ред за проба... Исках да знам какво да очаквам, пише хидратация, но дали е чиста такава или не? Понеже сега съм на тема протеинови серии, та се чудя кога да я включа...

# 303
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ех,ПРИНЦЕСА,да знаех,че ще поръчваш този елистайзър с нар да ми поръчаш един и за мен,но какво да се прави.Изпуснах.Ако има някой навит от Варна ще съм доволна,че хич не съм наясно с чуждите сайтове.

# 304
  • Lost in a fairytale ...
А аз не знам днес какво сътворих. Косата ми е отврат. Все едно съм изсипала олиото върху нея.
Първо сложих детокс маската на GG. След това измих с измиващия балсам. Понеже след него косата никак не си я чувствам чиста, измих с ш-н Витамино колор на Лореал и накрая сложих маска Хрома каптив. Още на мокра коса усетих, че нещо не е наред, но като взех да суша със сешоара дясната страна на косата стои сбита и мазна, точно все едно не е мита цял живот. Като прокарам пръсти или четката през нея остава права (напомня ми на лафа как мръсните чорапи стоят изправени Simple Smile ) Такова чудо досега не ми се е случвало, а съм използвала продуктите многократно. Нямам и никакво време да я измия още веднъж, а и може би ще влоша положението.
Дайте съвет какво не е както трябва.

Май и е дошла в повече хидратацията и маслата. Ако няма време за миене, пробвай със сух шампоан, би трябвало малко да оправи положението.

# 305
И аз в кюпа с литър Еластисайзър, не съм знаела, че Луукфантастик имат и американски сайт с местна доставка.

# 306
Много ме изкушавате с този литър, но ми се вижда много, от по 500мл. няма ли? Thinking

# 307
diadora Днес си правих бъркоч от макадамия,зърнастец,бадемово и авокадо,люснах и малко глицерин.Загрях мешавицата омазах и стоях около два часа.Обаче процедурата тоя път беше малко по-различна,аз обичам да експериментирам.Първо измих с шампоан,имам един Хронолоджист дето изобщо не харесвам,но за случая ми беше ок,после намазах с маслата,седях два часа и само изплакнах,без да шампонирам.После директно омазах яко с Хидратора,седях към 40мин и изплакнах.За много сухата ми коса тоя протокол беше идеален.
liliА защо ползваш измиващия балсам щом ти остава косата мазна.Ако косата ти не е хипер суха,тея балсами не са за теб по мое мнение.Аз ги харесвам,но моята коса обикновено е доста по-къдрава от сега и суха,на мен ми действат добре.Балсама в комбинация с маската са прецакали нещата си мисля.

lunna всички сайтове които коментираме имат и козметика за лице,и навсякъде са намалени.Във Флакони днес гледах има Клиник,Ести Лаудър и Биотерм между 20 и 40% намаление.От Лукфантастик и Ко всеки ден ме обстрелват с намаление на кремчета

# 308
  • Пловдив
Ванеса, ами досега няколко пъти ползвам детокс маската и измиващия балсам и не съм имала проблем. След него винаги мия с някакъв нормален шампоан. Сега за пръв път се получава така.
А измиващият балсам не се ли ползва за почистване на скалпа и косъма от натрупвания? Защо да е за суха коса?

# 309
Тази вечер се замислих, че от години гоня права коса, дърпам с преси, четки и т.н. Уж спра пресата за малко, но накрая пак посягам към нея. Косата ми я смятам за чуплива. Никога не съм правила опит да я оформя с продукт за къдрици, а ми е любопитно дали ще придобие вид за пред хора. Обаче нямам никаква представя чуплива коса може ли да заприлича на къдрава само с продукт и т.н, нямам никакъв опит с подобен тип продукти и прическа.

Ще се радвам и на компетентното ви мнение за състоянието на косата - изрусявана с блондор, потъмнявана три пъти, третирана с преса и сешоар. Краищата са просто кошмар, особено на горния пласт, пострижката е кофти, но нося щети от фризьорска некадърност. Простете, но сега е в целия си “блясък” с големи корени и паднала боя, просто още не знам какво искам да я правя 😃

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 01:12 от Не се сърди, човече

# 310
Нищо не ти пречи да пробваш да я накъдриш с някакъв стилизант и дифузер  и да видиш какъв ще е резултатът Blush

# 311
Лили аз имах предвид другата маска,на Керастаз мисля че беше.Да,балсама почиства,но знам,че косата ти ако е нормална или към мазна става мармалад.А и аз не виждам смисъл да го ползваш,след като после миеш с шампоан.Смисъла на почистващият балсам е да се избягва шампоана,защото той не е толкова хард към косата.Почиства идеално,явно ти не си свикнала или по-ти харесва по-скърцащ ефект,не знам.
Gerrch,косата ти е много хубава и си е къдрава.Просто и трябват подходящите продукти и техники.
Горния ти слой е малко изтормозен,и аз като бях на кичури косата ми понякога изглеждаше така.Според мен зарежи изправянето и си поддържай къдравелката.На първата снимка изглежда много сладурско и здрава.

# 312
  • Пловдив
Ще пробвам следващият път само с измиващия балсам.Просто косата ми е твърда и дебела и след нормален шампоан поне малко се омекотява.Докато след балсама става още по-твърда.

# 313
Здравейте, преди няколко дни писах за голям проблем със заплитането на косата. Пробвах няколко от съветите- смених калъфката със сатен, спя на висока хлабава опашка и слагам финиш по- старателно на отдолу на тила. Не знам от кое точно, но положението е доста по- добре. Благодаря, момичета!

# 314
Понеже от известно време хваля Интенз хидратора на Джойко,за да не бъда голословна,искам да ви покажа какво направи днес с изгорената ми коса,предшестван от маслена маска.
Скрит текст:
Малко е чорлава заради дифузера,но мисля,че изглежда доста прилично и не личи,че преди няколко дни е била като китеник.
Може ли пак линк към хидрататора, ако може бг сайт 💋

Общи условия

Активация на акаунт