Професионални серии за коса 131

• 50 595
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
За 98 съдържание от продукта има ли филтър, иначе къде е упоменато хаха. Иначе да казва бързо някой, които е използвам Керастас Сатин 1, какво да очаквам. https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-nutritive-podarchen-ko … na-km-sukha-kosa/
Рова е комлекта, искам да има термозащита вътре, че моята е към своя край. Но няма да подновявам Цимента, не виждам резултати.

# 451
Абе хора, не говорете такива глупости, само заблуждавате четящите.
Как така ползваш и ако не ти харесва - връщаш?!
Ако дадена стока е повредена, дефектна или не отговаря на поръчаното - да, можеш да я върнеш. Но да си купиш шампоан, да го използваш и щото не ти бил харесал да го върнеш, е безумно е дори е подигравка според мен..

Всеки има право да върне стока, но тя трябва да е в състоянието, в което е била поръчана - с прилежащите към нея етикети, опаковки, бележки и неизползвана. Ако не се лъжа, само при уредите има някаква разлика, но при козметиката категорично не можеш да правиш такива неща.

Ето какво пише в условията за връщане в сайта на Нотино:

“Кога мога да направя отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

Можете да ни върнете всяка стока, която сте закупили при нас. Изключение е стока, която:

Е била приспособена или произведена според Вашите изисквания (например опаковка или гравиране)
Поради хигиенични причини нейното връщане е невъзможно (например отворени козметични и други продукти, които влизат в пряк контакт с кожата)”

И ако може да посочите къде са тези продукти с 98% съдържание?!? Аз такова чудо не съм виждала досега.

# 452
https://www.notino.bg/lesna-reklamacia/ с карта съм плащала и после са ми превеждали по нея парите.Не знам дали има филтър, но съм срещала на продукти като съм избирала разфасовка ,че има с проценти и по-ниска цена.

# 453
  • София
Ето тук може да погледнеш продукти със съдържание например 98 %, на които пише разопаковано и съответно цената е по-ниска:
https://www.notino.bg/kozmetika/specialni-otstapki/

# 454

Ето тук съм връщала. Имам много поръчки нямам намерение да се обяснявам или да търся продукти с по малко съдържание. Ако мога да бъда полезна на някой с това, което писах ще се радвам.Нито лъжа, нито мисля да заблуждавам някой.

Абе хора, не говорете такива глупости, само заблуждавате четящите.
Как така ползваш и ако не ти харесва - връщаш?!
Ако дадена стока е повредена, дефектна или не отговаря на поръчаното - да, можеш да я върнеш. Но да си купиш шампоан, да го използваш и щото не ти бил харесал да го върнеш, е безумно е дори е подигравка според мен..

Всеки има право да върне стока, но тя трябва да е в състоянието, в което е била поръчана - с прилежащите към нея етикети, опаковки, бележки и неизползвана. Ако не се лъжа, само при уредите има някаква разлика, но при козметиката категорично не можеш да правиш такива неща.

Ето какво пише в условията за връщане в сайта на Нотино:

“Кога мога да направя отказ от договор за покупко-продажба без посочване на причина?

Можете да ни върнете всяка стока, която сте закупили при нас. Изключение е стока, която:

Е била приспособена или произведена според Вашите изисквания (например опаковка или гравиране)
Поради хигиенични причини нейното връщане е невъзможно (например отворени козметични и други продукти, които влизат в пряк контакт с кожата)”

И ако може да посочите къде са тези продукти с 98% съдържание?!? Аз такова чудо не съм виждала досега.

# 455
Здравейте, някой може ли да ми препоръча шампоан с подобно действие на Eprouvage gentle volume? Единствения шампоан, който съм пробвала и наистина създава обем, но искам от време на време да го сменям, за да не привиква косата. Преди да го взема правих вафлички в корена.. Това го казвам с риск да вляза в черния списък  Grinning
, тъй като косата ми иначе е направо залепнала за главата,но с него не ми се налага. Държа да е безсулфатен. Благодаря предварително.

# 456
За 98 съдържание от продукта има ли филтър, иначе къде е упоменато хаха. Иначе да казва бързо някой, които е използвам Керастас Сатин 1, какво да очаквам. https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-nutritive-podarchen-ko … na-km-sukha-kosa/
Рова е комлекта, искам да има термозащита вътре, че моята е към своя край. Но няма да подновявам Цимента, не виждам резултати.

Петя, много е слаба тази серия. По-добре ревизирай този избор.

# 457
Благодаря, Аня. Спести ми 100лв. Но реално то не остана избор от комплектите в Нотино. Имам Архитект, Екстеониста не го искам, че няма термо. И серията за руси коси и боядисани остана?!

# 458
Петя, с риск да те подведа - розовата серия за боядисани коси, е пък съвсем неефективна и реално представлява нищо в хубава опаковка. Термозащита видях, че има в комплекта Discipline. Той не е лош, но го казвам от позицията на човек с чуплива, дълга коса.

От друга страна, изгодни са комплектите и нищо не е така ценно, както личното впечатление. А и вярвам, че заслужаваш да се поглезиш с нещо, което ще те усмихне.

# 459
  • София
И аз искам да се възползвам от намалението в нотино.
За тънка права суха коса, накъсваща се, кой шампоан ще ми препоръчате?
Чудя се между този за боядисана коса червения, densifique за уплътняване или bain satin 2
Да кажа че не се разбирам добре д протеинови така че по възможност да са хидратирао

# 460
Шампоанът е добре да е по-протеинов, последващата грижа - хидратираща. От изброените 3 бих взела Денсифик, защото освен много добър протеинов шампоан, има и благотворно действие върху скалпа.

# 461
Аня Филипова 649504 link=topic=1163845.msg39956072#msg39956072 date=1578309688]
Петя, с риск да те подведа - розовата серия за боядисани коси, е пък съвсем неефективна и реално представлява нищо в хубава опаковка. Термозащита видях, че има в комплекта Discipline. Той не е лош, но го казвам от позицията на човек с чуплива, дълга коса.

Мда, но моята е тънка, вяла и бързо се омазнява, заради това го изключих. Все пак ми се иска и да се седи гладка, но реално не знам какъв ще е ефекта към сегашното състояние с тази серия.

# 462
Петя, Bettina
Повече си заслужава в такъв случай да погледнете комплектите на Alterna - за плътност и обем (не е с термозащита, както Петя иска, но серията е много добра), а и този за суха коса, който е хидратиращ.

Промоцията на Wella и дори тази на L`oreal Prof са също достойни за внимание.

Аз бих искала да поискам препоръка за голяма и плоска четка, подходяща за оформяне със сешоар, но такава, която наистина се различава с нещо конкретно от предлаганите.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 16:00 от Аня Филипова 649504

# 463
Точките от Златна рибка как се определяше стойността им, и само от каталог ли можеше да се избират продукти или от целия асортимент.

Имам код за Лалга и ФК ако някой иска.
Търся за Керастас или Епруваж

# 464
Точките от Златна рибка как се определяше стойността им, и само от каталог ли можеше да се избират продукти или от целия асортимент.

Имам код за Лалга и ФК ако някой иска.
Търся за Керастас или Епруваж

За 1 похрачен лев получаваш 1 точка. Тъй като 5% от сумата, която си похрачила, "се връща при теб" (цитирам информацията в каталога на ЗР), това означава, че делиш натрупаните точки на 20 и това е левовата им равностойност. Т.е. при 100 похрачени лева, имаш 100 точки - 100 : 20 = това са 5лв., които можеш да оползотвориш. Не е задължително да си купиш цял продукт с натрупаните точки. Можеш примерно да си вземеш една маска за коса за 60лв. и да им кажеш, че искаш да си използваш точките за нея. Ако искаш да използваш гореизчислените 5лв., за маската ще заплатиш 55лв. Това става само на касите в магазините, онлайн не можеш да оползотворяваш точки за покупа (но можеш да трупаш точки, когато пазаруваш, разбира се, стига да си регистрираш картата в сайта). Всички продукти могат да бъдат закупени с точки от картата за лоялни клиенти, не само тези в каталога.
Моля някоя от вас да ме поправи, ако греша, защото аз само веднъж съм си използвала точките.

Иначе ще погледна за талон за Eprouvage, върти ми се, че може и да имам. Със сигурност имам за Ikoo, Lakme и O'Right, които няма да използвам, така че, ако някой има нужда - да пише. Имам и още два, но не ги помня какви са и като се прибера чак ще ги погледна.

Общи условия

Активация на акаунт