Професионални серии за коса 131

• 50 622
  • 790
  •   1
Отговори
# 525
Още един глас за Лумино Контраст! Преди години, като бях руса ми понасяше доста добре, хубаво избистряне на цвета се получаваше.

# 526
Какви серуми или ампули използвате за скалп? Решила съм да си правя всяка вечер масаж на скалп по 5 минутки с обърната глава и се чудя какво да си взема. Нямам проблем със скалп, не искам само да са омазняващи

# 527
  • Стара Загора
Момичета, поръчах това чудо Grin https://makeup.bg/product/30829/ ползвали ли сте нещо от тази марка?
Магика, и аз харесвам черната серия на Глис, по-точно шампоана, както и  от зелената - за блясък мисля, че беше, макар че не са професионални, добре изглеждаха върху косата ми.

Кристал, не съм поръчвала на тази марка, но започнах да си втривам отварата на Теа Минкова с репей. Ще видя дали ще има някакъв ефект за растежа на косата. Плюсът на отварата е, че не омазнява косата и нищо не губя да се мажа 2 пъти в седмицата

# 528
Аз също варих 2 пъти, наистина става по-лъскава косата. Ще я видя тази маска какво чудо ще е за 3лв. 😅

# 529
Бихте ли споделили какви точно представлява отвара та на Тея Минкова с репей?

# 530
Бихте ли споделили какви точно представлява отвара та на Тея Минкова с репей?
И аз искам да науча

# 531
Сварява се корен от репей и се маже скалпа. Аз също я правя при мен няма кой знае какъв резултат, но пък не е излишно. Може би трвбва повече време.

# 532
Да, трябва продължително ползване, Теа също го казва в клипчето.

# 533
Днес ровейки се за нещо в един сайт попаднах на оферта - балсам Алтерна Тен 1000мл за 75 евро.
Лошото е, че не съм във Бг и няма с кой да го поделим... Иначе излиза изгодно май... Друг е въпроса дали балсама ще ми е достатъчен, ползвала съм само ш+м.... Smile

# 534
Днес бях на фризьор, направих си бретон, но ми го скъсиха 2 пръста повече отколкото исках, та ще се моля да порасне бързо.

Фризьорката ми каза, че моята коса била много фина и трябвало само балсам да ползвам, маските щели да ми утежнят много.
За първи път ми казват, че имам фин косъм. Малко некомпетентна ми се стори дамата, та не знам до коло да и вярвам и дали да бързам да купувам балсами... до сега само маски съм ползвала.
Ползвайки системата за класификация на косъма съм 1А / М / ii.

# 535
Лунна като знам че Алтерна при мен балсамите се държат като маски. И аз съм го намирала но ме притесняваше дали  не е някакво менте , от някакъв белгийски сайт. Ако беше в бг веднага вземам половината.

# 536
Лунна като знам че Алтерна при мен балсамите се държат като маски. И аз съм го намирала но ме притесняваше дали  не е някакво менте , от някакъв белгийски сайт. Ако беше в бг веднага вземам половината.

Точно белгийски е сайта... Не вярвам да са ментета, може би последни бройки или им минава срока на годност. От същия сайт бях взела супер намален един крем за лице, който по принцип е доста скъп и му нямаше нищо на крема...Stuck Out Tongue

# 537
  • Варна
Лунна споделяй такива линкове де  Laughing нали знаеш,че в БГ ни третират като аборигени и ни цакат с тройни цени  #2gunfire.

# 538
В Парфимо има намаление на Wella,някой ползвал ли е техни продукти за коса?

# 539
В Парфимо има намаление на Wella,някой ползвал ли е техни продукти за коса?
Ползвала съм само серията Enrich... нищо особено.Очаквах нещо повече.

Общи условия

Активация на акаунт