Професионални серии за коса 131

• 50 582
  • 790
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
 Extentioniste и Архитект са мнооого различни. Архитект е изявен протеин,а Extentioniste си е лигава хидратация. Води се балансирана,но превесът на хидратацията е голям.
darphinnnn можеш спокойно да ползваш Extentioniste маската с Архитект шампоан или с който и да било друг с превес на протеина. Няма да ти идва толкова тежка.

Петя Танева 604618 протеинови са шампоаните за обем.

*dreamer*  бих ти предложила да пробваш Ланза терапия,но на следващото миене след Олаплекс. Косата ти е в добро състояние и ще го понесе.. След това обаче задължително вкарай еластисайзър преди следващото миене.

Extentioniste М се комбинира перфектно с Хроноложист шампоан.

Adisun след К Water-a само финиши. Няма нужда от маски и балсами.

krystal93 аз съм от малкото НЕ харесващи шампоана Денсиик/а по принцип косата ми обича всякакъв протеин дори и най-коравия/. Маската е супер,но с шампоана така и не се разбрах.

# 556
prinzesata,
моля те дай топ 3 на протеинови шампоани и протеинови глезотии за коса като твоята. А и които си общуват добре с еластисайзър.

Ползвах досега еластисайзър с кокос, а после шампоан и балсам Еxtentioniste и се чудех какво точно и защо не е наред...

# 557
Оххх много дъм объркана какво трябва да използвам: косата ми е къдрава нормална в корените но много суха в краищата. Шампоана ми е сега Ревалид правя си терапия с ампулите. Маската ми е Макадамия . Крем за коса Ми аманте (но сега си купих Маракеш за цъфтящи краища и олио на Маракеш. И пак са ми хвърчащи краищата. Правя си маска еластисайзър домашен. Искам косата ми да е лъскава

# 558
  • Варна
 Топ протеинови шампоани,които моята коса харесва  newsm78.....Да кажа,че хидратиращи нямам освен Урбана на Шу,но той е висока топка и въобще не се държи като типичен хидратиращ шампоан.
 Та...протеинови шампоани
 Керастаз Архитект и Хроноложист
 Алтерна рипеър , бонд рипеър,интенз и инфинити/последните два са балансирани,но много любими/
 Ланза кератин
 Лалга
 Шу ултимейт
 Възстановяващия Епруваж
 Медисютикълс хидрокленс/балансиран с превес на протеина/

mims_861
пробвай да нанесеш маракеш само по връхчетата,върху него Ми аманте по дължините на влажна коса и на суха две помпички олио,и после ни кажи как са нещата  Wink. Сухата къдрава коса носи на наслагване на финиши дай и ги.

# 559
Топ протеинови шампоани,които моята коса харесва  newsm78.....Да кажа,че хидратиращи нямам освен Урбана на Шу,но той е висока топка и въобще не се държи като типичен хидратиращ шампоан.
 Та...протеинови шампоани
 Керастаз Архитект и Хроноложист
 Алтерна рипеър , бонд рипеър,интенз и инфинити/последните два са балансирани,но много любими/
 Ланза кератин
 Лалга
 Шу ултимейт
 Възстановяващия Епруваж
 Медисютикълс хидрокленс/балансиран с превес на протеина/

mims_861
пробвай да нанесеш маракеш само по връхчетата,върху него Ми аманте по дължините на влажна коса и на суха две помпички олио,и после ни кажи как са нещата  Wink. Сухата къдрава коса носи на наслагване на финиши дай и ги.

Много благодаря ще пробвам

# 560
За мен възстановяващия  на Епруваж си е балансиран. Косата ми предпочита протеин, май само на Алтерна имам хидратиращ.

# 561
Момичета,погледнете моля шампоаните си Лалга/тези,които го използват/В момента имам два и са коренно различни като цвят и консистенция.Единия е почти бял и много рядък,другият е почти кремав на цвят и доста по-гъст?!?!?!?дори и като аромат не са едно към едно...

# 562
За мен възстановяващия  на Епруваж си е балансиран. Косата ми предпочита протеин, май само на Алтерна имам хидратиращ.

За  Fortifying ли става въпрос или този за обем? Вторият не съм го ползвала.

На prinzesata благодаря за отговора.

# 563
Extentioniste маската с какъв шампоан /протеин, дпш, хидрстиращ.. /успешно се комбинира?

# 564
  • Пловдив
Принцеса, благодаря!

Моят Ш Лалга е рядък е бял. Предполагам различна партида.

# 565
За мен възстановяващия  на Епруваж си е балансиран. Косата ми предпочита протеин, май само на Алтерна имам хидратиращ.

За  Fortifying ли става въпрос или този за обем? Вторият не съм го ползвала.

На prinzesata благодаря за отговора.
Да, за  Fortifying Simple Smile

# 566
Привет, момичета. В чуденка съм и моля за помощ. В понеделник съм на фризьор и смятам да изрежа почти цялото омбре. Ще остане само моята естествена коса, която не боядисвам. За сметка на това изправям с преса и суша с топла струя
Тааа, когато е натурална не е суха, но от термомъченията си цъфти.
И сега чуденето ми е мога ли да продължа да ползвам продукти за увредена коса или ще ми идват тежки? Хвърлила съм око на ш и б Алтерна бонд рипеър. Какво бихте ме посъветвал?

# 567
  • Пловдив
Аз също съм в търсене на протеинови продукти, защото се оказа, че имам само хидратиращи, а напоследък хидратацията ми дойде вповече. Даже днес се наложи да използвам маска от мостра на Лореал Профайбър.
Видях препоръките по-нагоре, но искам да помоля за по-евтини варианти. Имам предвид пак да са професионални, но маската да не е 80лв например, както е при Ланза кератин, Лалга, Алтерна.

Керастаз Архитект е тежка артилерия, а Хронолоджист не ми харесва, Алтерна Рипеър също не беше кой знае какво на моята коса.
Евентуално се насочвам към Епруваж или Афоджи. Мнения?

# 568
Идвам за да похваля Olaplex 6, преди няколко страници бях питала за него. Косата ми от няколко месеца е руса, къса, до раменете. Този Olaplex 6 е първия продукт, от който усещам косата си различна (в добрия смисъл на думата). Ползвам еластисайзърите (всички варианти, вкл. екстрийм) веднъж  в седмицата, един плекс (преуош), който ми даде фризьорката за руса коса пак веднъж в седмицата, имам протеиновата серия на Напура С9 и хидратираща на Макадамия, масла на Лалга, O'right и Лакме, балсама L2, Цимент термик на Керастаз, ампули на Лалга и какво ли още не. Мажа стабилно преди и след миене на косата всеки път. И въпреки всички наличности които имам и не пестя, за пръв път косата ми е....страхотна! Мека, плътна, гладка, пръстите ми свободно се плъзгат през нея, без да се заплитат и е почти права, а съвсем леко я духнах със сешоара след Olaplex-a.
С две думи съм много доволна.

# 569
Добро утро.Търся протеинова терапия,засега съм се насочила към двустъпковата на Афоджий,с която имам опит.Обаче,ако има нещо по-добро,съм отворена за предложения.Може би Керастаз Архитект или дори Терапист?

Общи условия

Активация на акаунт