Професионални серии за коса 131

• 50 724
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
Аз влизам да похваля хидратиращата маска на Ланза - с предубеждение ползвам такива продукти, защото косата ми е тънка и обикновено ми утежняват и слепват косъма. Но....тази маска е чудесна - усещам косата си добре подхранена, витална, плътна и нямаше и помен от по-бързо клепване и омазняване.
Снощи използвах серията Дийп кеър на Лакме - за мен е страхотен, балансиран протеин.

# 331
Макадамия поне през миене и то при положение, че не ползваш друга хидратация. Само на тотал щета коси е добре да се ползва няколко измивания подред.
Ти не го ли слагаш на всяко миене за да предпазиш дължините?

# 332
Здравейте, какво ви е мнението за Kérastase Résistance Extentioniste? Не съм ползвала тази серия, но от известно време искам да си я закупя.

# 333
  • Варна
Макадамия поне през миене и то при положение, че не ползваш друга хидратация. Само на тотал щета коси е добре да се ползва няколко измивания подред.
Ти не го ли слагаш на всяко миене за да предпазиш дължините?

Никога не съм писала подобно нещо. Еластисайзър слагам веднъж седмично най-често уйкенда. На останалите миенета,които са едно или две слагам кокосово масло по дължините. Зимата обаче вкарвам в действие маслените бъркочи та го ползвам да речем веднъж на 10 дни. Косата ми е в достатъчно добро състояние и не се налага да го правя по-често.

# 334
  • София
Здравейте, какво ви е мнението за Kérastase Résistance Extentioniste? Не съм ползвала тази серия, но от известно време искам да си я закупя.

Ползвам я от известно време и много ми допада. Ш не ми утежнява, както на повечето съфорумки, но косата ми е суха по дифолт, т. к е чуплива.

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА!!!

# 335
Изтървах еластисайзъра с нар. Astonished Вчера беше наличен. 🤦‍♀️

# 336
Здравейте и Честита Нова Година. От както открих темата, научих толкова много и косата ми вече изглежда много прилично. Имам една приятелка, която никога не е използвала професионални продукти и има коса до кръста, черна и лъскава е как става това кажете ми и какъв е тоя ген, при мен обаче няма как да стане и затова Благодаря, че ви открих.
И за да не е много спам, препоръчайте ми термичен крем, не спрей, от който косата да не стои твърда...

# 337
Аз ползвам много бюджетен вариант, сравнено с цените на другите термо защити- кремът на Олиосета, но съм много доволна. С права и лесно омазняваща се коса съм и трудно нацелвам правилния продукт, но този не омазнява/ отежнява косата.
Твърда със сигурност не стои, няма фиксиране, по-скоро леко заглажда.

# 338
  • Пловдив
Честита 2020, мили момичета!
Нека е много здрава и щастлива, година на усилен растеж, здрави, лъскави коси.

Въпрос : в неделя правих терапия Олаплекс в къщи и мих с ДПШ. Тази неделя искам пак. С какво да измия? Или не е добре толкова често?

# 339
  • Варна
 Принципно не е проблем да правиш терапията веднъж седмично,но на твоето косище не мисля,че му е нужно  newsm78. Редувай с Ланза или ползвай тройката. Нещо напоследък ми е супер досадно това многочасово клечане с чалма  Laughing.

Velinova85 Генът си е ген и трудно можем да надскочим даденото ни от Господ  Laughing. С правилната грижа можем да подобрим значително положението,но няма как да постигнем чудеса.
   За кремообразни термозащити всички термици на Керастаз са ми любими. Единсвено циментът би могъл да даде известно втвърдяване и то не буквално,а усещане за плътност по-скоро. Другите три са си по-скоро хидратиращи и омекотяващи.

# 340
Ванеса, ако си спомням правилно ти си къдрава и използваше този продукт на Керастаз:
https://www.arlen.bg/product/3173/krem-za-oformyane-na-perfektni … -ideal-150ml.html

Според теб би ли бил подходящ за средна гъстота коса с тънък косъм?
Много страдам от намирането на подходящ стилизант за къдрици и все си изправям косата...

# 341
Може ли някой да се включи с мини размери на Керастаз от чужбинските сайтове?

# 342
  • Варна
https://www.friseurtotal.de/travel-sizes?sort=0&ipp=0&opt%5B%5D=b_49 ето ама цените нещо са пресолени в момента.
 https://coserty.com/de/68-kerastase-paris испанците също предлагат доста травъли

# 343
Дами, няма да си ползвам кодовете за 15% от черния петък на рибката, имам един на Лакме и един на Филип Кингсли, някой ако ги иска да драсне. Валидни са до 31.01.2020г

# 344
Честита Нова Година, момичета! Нека да ни донесе здраве, щастие, любов и прекрасни, дълги, здрави и бляскави коси Hug  Flowers Hibiscus Balloon
Да ви питам ще си направим ли тази година Предизвикателство Рапунцел?

Общи условия

Активация на акаунт