Професионални серии за коса 131

• 50 625
  • 790
  •   1
Отговори
# 375
Добър вечер!
Някой има ли опит с пяната за обем на Керастаз? От известно време стои в шкафа забравена, тъй като няколкото ми опита с нея,останаха без резултат. Нанасяйки я според указанията не усещам някаква промяна в косата,а уж трябва да има силна фиксация. Ползвам я преди оформяне с четка,а не за къдрици. Тук ли бъркам,не знам...

https://www.zlatnaribka.com/kerastase/kerast … 0-ml   

# 376
  • Варна

sugababe__6 щом миеш с рефшлекшън нямаш кой знае какви опции. След него само хидратираща маска или балсам са опция.

Съжалявам ако въпросът ми прозвучи глупаво, но защо нямам много опции предвид шампоана? Наистина ми е пълна мъгла около избора на професионални продукти за коса, затова питам. Ако не е подходящ за използване с еластайзъра, мога да го сменя с друг Ш на  марката, просто тои имам в момента под ръка Thinking

# 377
  • Варна
 Нямаш много опции защото шампоанът е хидратиращ/всички шампоани за боядисана коса са такива/,а след хидратиращ шампоан последващите продукти също трябва да са хидратиращи.

# 378
Ако някоя от вас срещне по чуждите сайтове K-water да сподели. Вече и аз никъде не намирам и ме е яд, че не поръчах навреме... намерих в един сайт само, обаче само на професионалисти можело да се продава продукта...

# 379
  • Варна
prinzesata
Благодаря ти!

# 380
В олх от известно време  седи един K water, ама от къде е и какъв е, не знам.

# 381
  • Варна
 То няма опции особени да е фалшив. Нов продукт е сравнително и таргета му е доволно висок.

https://www.beautyfusion.es/kerastase-k-water-400-ml/?v=ef3388cc5659   ето го на прилична цена в Испания

# 382
K-water предлагат и Арлен, само че не е качен на сайта им, а трябва да пишете на лично във ФБ. Моят от там го взех, 99лв.

# 383
Desislava, аз съм поръчала серията Moisture Recovery на Joico,Ш,Б и М.Другата седмица ще ги пробвам и ще дам отчет.Вчера ползвах маската на Ланца обаче нещо не ми хареса ефекта,бухна ми косата като на накъдрена бабичка Joy Мих с Интенз шампоана на GG може и от това да е,предния път мих с Керастаз и по-ми хареса.
Вчера съм я офъкала мойта рунтавела като за световно и сега ще видя какъв завой ще поеме,горе долу всички проскубации съм изрязала и ще я видя колко ще порасне и сгъсти Laughing

# 384
  • Deutschland
Ванеса, от кой сайт са? Има ли ги във физически магазин? Нали си в Германия и ти?

# 385
Имам въпрос към момичетата, които имат Дарсонвал. Колко често го ползвате? Намерих инфо за лице, че може през ден да се прави, но за коса нищо не пише Thinking

# 386
Здравейте,бихте ли споделили мнение за боя за коса,която е синьо черна и покрива белите коси.Боядисвам се в салон със ина отдавна,но последно време не е същата боя сякаш,няма блясъка и цвета ми е като матов...Иначе ползвам само шампоани,маски и грижи на керастас.Косата си ми е здрава,но искам да сменя с боя от която има доволни!Благодаря!

# 387
Здравейте!
От скоро ви открих и съм изумена от познанията ви. Браво! Мисля че косата ми плаче за домашен еластисайзър и понеже хууубаво ме зарибихте,в момента го приготвям.Проблема е,че имам само кокосово и рициново масло(а нямам най-важното глицериновото)Без него ще стане ли нещо или да се отказвам докато е време?И още един въпрос-на влажна коса и само по дължините се слага еластисайзъра,нали?
Благодаря!

# 388
Viktoriai, аз използвам домашен Дарсонвал. На лицето го ползвам няколко пъти седмично, а с косата правя веднъж месечно една седмица пълен курс всяка вечер, след което разреждам до 2 пъти седмично. Особен ефект има върху косопада, за растеж още нямам наблюдения.

# 389
  • Варна
Здравейте!
От скоро ви открих и съм изумена от познанията ви. Браво! Мисля че косата ми плаче за домашен еластисайзър и понеже хууубаво ме зарибихте,в момента го приготвям.Проблема е,че имам само кокосово и рициново масло(а нямам най-важното глицериновото)Без него ще стане ли нещо или да се отказвам докато е време?И още един въпрос-на влажна коса и само по дължините се слага еластисайзъра,нали?
Благодаря!
Глицерин има във всяка аптека. Не става еластисайзър без него. Той е хидратиращата съставка в бъркоча. Маслата сами по себе не хидратират. По скалпа слагам само масла еластисайзър по дължините.

Общи условия

Активация на акаунт