Професионални серии за коса 131

• 50 640
  • 790
  •   1
Отговори
# 360
На мен косата ми се омазнява много бързо от тази серия на Лореал.

# 361
  • Стара Загора
По повод на серията Денсифик на Керастаз, аз също усещам уплътняване на косъма и обем особено в корените. Не ползвам други подобни продукти и не приемам хранителни добавки, така че съм на 100% сигурна, че е от нея

# 362
Ампулите денсифик всеки ден ли ги ползвате или след измиване?

# 363
Здравейте, някой ползвал ли е Olaplex N°6 Bond Smoother-крем за коса с регенериращ ефект? Търся отзиви каква работа върши и как точно се ползва.

# 364
  • Варна
Олаплекс 6 е финиш. В общи линии е много хубав има си термозащита и чудесен антифриз ефект. Съотношението цена/количество обаче йич не ми харесва. Имам го, но не бий го купиша отново точно по тая причина.

# 365
  • Пловдив
Аз всеки ден, но деля 1 ампула за 2 дни.
Серията за изглаждане на Маракеш, въобще не ми действаше по описание. Нищо приглаждащо не се получаваше.
Как е Ш на Лакме за дълбоко почистване?

# 366
# 367
И аз ампулите ги деля на две и всеки ден ги ползвам.Страхотно ми ароматизират косата освен това,обожавам аромата на Денсифик Heart Eyes
Vivru, можеш да ползваш каквото ти душа иска преди К водата,имам предвид като преуош.Някои слагат и след това,но аз не виждам смисъл,най-много да се загуби ефекта.

Кератиновия шампоан на Ланца не съм го ползвала,но маската си е много ок,на гъстота го докарва като Лалга,чак хипер гъста не е,и е с върховен аромат,поне за мен.

# 368
Мисля, че успях да направя тема за Рапунцелки Grinning  Само не можах да сложа снимка, ще ме извините Innocent Grinning
https://m.bg-mamma.com/?topic=1167459.msg39939851#msg39939851
Ето линк Blush
За шампоана на Ланза - гъстичък е доста, но е невероятен. И като аромат, й като действие Flowers Hibiscus

# 369
Браво Виктория,ти си наща гордост Wink Аз ще съм жури Joy догодина евентуално може да се включа Flowers Blossom

# 370
  • Варна
Честита Нова Година, момичета! Може ли да ми препоръчате маска и/или балсам, които мога да ползвам след измиването на еластайзъра на PK? Косата ми е с нормална гъстота, но с доста тънък косъм...
Шампоана, който ползвам е на К от серията за боядисани коси и не знам дали също е подходящ за измиването на еластайзъра?

# 371
Препоръчайте ми, моля, хидратираща серия, особено маска. Пак взех протеинов шампоан, и имам вече протеинови терапии, трябва и да хидратирам, че хич не ми харесва ефекта от протеина на и без това увредената ми суха и твърда коса..
Мисля утре да взема Интензивно хидратираща маска на Ланза и ампулата на Лалга за супер възстановяване и да ги комбинирам с протеинов шампоан или да правя двустепенната протеинова на афоджи и после тази хидратираща маска. Добре ли ще е?

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 21:40 от Desislava Georgieva 650586

# 372
Къде мога да намеря K-Water? Видях, че сте писали за нея.

# 373
  • Варна
 Преди K-water първия път измих с Ланза кератин Ш/Лунна да голям гъсталак е  Laughing. Държа шишето обърнато защото ме дразни,че не иска да тече. Винаги го разреждам предварително в чашка преди да нанеса на косата. Адски икономичен е./,а втория път завлякох на фризьорката Шуши слийк на Шу. И двата пъти ми хареса резултата. След изплакването на водата слагам термото за дълга коса/в клиповете в тубата гледах,че слагат та и аз слагам/.

nia7777 от Испания поръчах аз,но вече не е налична в Косерти.

sugababe__6 щом миеш с рефшлекшън нямаш кой знае какви опции. След него само хидратираща маска или балсам са опция.

# 374
  • София
Днес постигнах много хубава права и плътна коса, без фриз и гладко падаща (с тъничка и чуплива коса съм) - измих с керастаз и продължих с к-впдата, подсуших леко и в корена сложих Nanogen за обем и термина на керастаз по дължините. Още не смея да комбинираме к-водата с някоя маска или еластисайзър преди това

С коя серия на керастаз изми?

Общи условия

Активация на акаунт