Професионални серии за коса 131

• 50 663
  • 790
  •   1
Отговори
# 390
Днес си взех 2-минутния реконструктор на афоджи ,имах натрупани точки и ги използвах ( на стойност 17 лв)  и доплатих само 2 лв за него.
Не съм го използвала досега ,има ли значение каква серия ще се използва преди него-хидратираща или протеинова?

# 391
Prinzesata,много благодаря!

# 392
  • Lost in a fairytale ...
Днес си взех 2-минутния реконструктор на афоджи ,имах натрупани точки и ги използвах ( на стойност 17 лв)  и доплатих само 2 лв за него.
Не съм го използвала досега ,има ли значение каква серия ще се използва преди него-хидратираща или протеинова?

Преди него задължително протеинов шампоан. Аз обичам да измивам с ДПШ, след това слагам хидратиращ балсам.

# 393
Оказа се, че не продават Ланза във физическите магазини на ЗР, изискване било на производителя да се продават само онлайн. Взех на Макадамия deep repair М, все имам спомен, че съм пробвала преди нещо на марката и не останах много доволна. Но момичето ми я препоръча като една от най-хидратиращите маски. Имаше и една, пак на Макадамия за афро коси, тя твърдо беше против да е за моята коса, но май трябваше нея да взема.
Забелязах, че изминалата година почти никакви продукти не ме впечатляваха. Но косата ми беше израснала, боядисвах тъмен кестен, макар и често, само в корените, сигурно на три месеца цялата. Явно просто си е била сравнително здрава. Сега след хиляда изсветлявания в домашни условия, изведнъж дори и продукти, които стояха настрани, като маската на Епруваж и Матрикс, супер ми харесват и променят визията. Явно сега е супер жадна за грижи и харесва всичко. Фризьорката ми каза, че на тия глупости дето направих за един месец и изсветлих сама 3-4 тона, даже пак ми е добре косата, явно си се отблагодаряват грижите, просто това вечно търсене на Уау ефект ме е карало да си мисля, че не правя кой знае какво за нея..

# 394

Преди него задължително протеинов шампоан. Аз обичам да измивам с ДПШ, след това слагам хидратиращ балсам.
Благодаря,подариха ми мостра на Лакме ДПШ ще използвам него ,но трябва да си купя някакъв.
Ще се върна да чета какъв ,скоро се коментираха.

# 395
  • София
Честита нова година, прекрасни Simple Smile
Нямам в момента възможност да пиша повече, а и искам поне още веднъж да пробвам хидратиращата серия на SHOW Beauty за да съм сигурна в мнението. Ползвах я във Велинград за нова година, а в хотела, в който ходим, както и на повечето места във Велинград водата е мноооого мека. И искам да я използвам поне още веднъж за да ми е сигурно мнението. Иначе ме чакат още 3 нови серии - още една на SHOW Beauty и две на Lanza Wink
Искам да помоля, ако още някъде виждате по сайтовете наличен Еластисайзъра с касис да ми дадете линк. Измотках се и докато поръчам той свършил.

# 396
Фрау,от Луука ги поръчах,даже преди малко се прибрах и гледам,че ме чакат,утре ще ги тествам
https://www.lookfantastic.de/joico-moisture-recovery-bundle/12079446.html
Viktoria,Дарсонвала за лице не хубаво да се ползва по-често от два пъти седмично,но за коса няма какво да му се чудиш.Аз го ползвам през вечер.Лошото е,че не знам от какво ми расте коса,освен него има още сто вида серуми и лосиони,витамини....по-бърз растеж не съм видяла обаче за сега.
Briliant,така и така имаш маслата,мажи и не се чуди,какво като не е еластисайзър,пак ще подхраниш косата си.
Мagnollia https://www.ebay.co.uk/itm/Philip-Kingsley-Pomegranate-Cassis-El … :dHYAAOSwtRRdRNVC
И който иска да играе на търг https://www.ebay.co.uk/itm/Philip-Kingsley-Pomegranate-Cassis-El … :-VoAAOSwg~ReDMNj
Viktoria мисля,че и ти плачеше за него Wink

# 397
Не съм била аз Grinning , но мерси за инфото за дарсонвала Blush

# 398
Аааа вярно,Kristal беше май,сори Grinning

# 399
Цитат на: Bettina
С коя серия на керастаз изми?
Със speaifique bain divalent

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 06:38 от Vivru

# 400
  • пловдив
*dreamer*, почистващия шампоан на Лакме на мен не ми допадна. Ползвах го само веднъж, но ми се появи нещо като пърхут. Явно на мен ми е силен, но ще дам още един шанс.

# 401
  • Пловдив
Благодаря!
Има доста добри отзиви в сайта на ЗР, но вероятно ще заложа на нещо по сигурно. В момента имам на brave new hair. Харесва ми, че не заплита, но е доста редичък и доста трудно се пени. Има черен цвят.

# 402
  • Варна
 *dreamer* Медисютикълс или Лейбъл М за ДПШ от тия на Бг пазара. Иначе с две ръце и два крака гласувам за тоя на Шу.

# 403
Здравейте, моля за препоръка за нежна термозащита за детска коса. Благодаря

# 404
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте. Имам код за отстъпка от 15% на Филип Кингсли до 31.01 , ако някой го иска , да ми пише , аз няма да го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт