Професионални серии за коса 131

• 50 595
  • 790
  •   1
Отговори
# 465
Бърза справка - джойко интенз хидратор или мойсчър рикавъри е по-напоителна и хидратираща маска?
Балсамите им осезателно ли са по-слаби от маските?

# 466
Тези талони с кодове са общо валидни, те. Един е кода за всички.

# 467
Ако са тези за намаленията на определена марка-не.При покупката искат номера.Има значение и за къде важи, моят беше само за on-line,но тъй като си бях  взела поръчката от магазина и, не знам дали това има значение, но оставих доста пари, ми го признаха и при тях на място(като пазарувах, иначе щях да откажа всичко).

# 468
И аз имам на ФК 15%, подарявам го
За точките е точно така, както е описано по-нагоре.

# 469
Скрит текст:
За 1 похрачен лев получаваш 1 точка. Тъй като 5% от сумата, която си похрачила, "се връща при теб" (цитирам информацията в каталога на ЗР), това означава, че делиш натрупаните точки на 20 и това е левовата им равностойност. Т.е. при 100 похрачени лева, имаш 100 точки - 100 : 20 = това са 5лв., които можеш да оползотвориш. Не е задължително да си купиш цял продукт с натрупаните точки. Можеш примерно да си вземеш една маска за коса за 60лв. и да им кажеш, че искаш да си използваш точките за нея. Ако искаш да използваш гореизчислените 5лв., за маската ще заплатиш 55лв. Това става само на касите в магазините, онлайн не можеш да оползотворяваш точки за покупа (но можеш да трупаш точки, когато пазаруваш, разбира се, стига да си регистрираш картата в сайта). Всички продукти могат да бъдат закупени с точки от картата за лоялни клиенти, не само тези в каталога.
Моля някоя от вас да ме поправи, ако греша, защото аз само веднъж съм си използвала точките.

Иначе ще погледна за талон за Eprouvage, върти ми се, че може и да имам.

И аз само веднъж съм ползвала, преди време за да не ги изгубя при нулиране в края на годината. Тогава взех шампоан на Епруваж, защото само това ми хареса от възможностите от каталог.
Знам че нещо се промени и затова попитах Simple Smile

Ох ако имаш код Flowers Sunflower

# 470
Някой, ако има  за подаряване излишен код за намаление на Ланза и Епруваж, приемам с удоволствие😁

# 471
Кода за Маракеш 15% мога да го предоставя на някой друг. Днес след направената поръчка сутринта им звъннах и им казах че имам код за отстъпка направиха ми я но не са ми искали кода.

# 472
  • Пловдив
Момичета, тъй като темата започна с Ланза, се чудя дали със следващата ми поръчка от fragrancedirect да пробвам това
https://www.fragrancedirect.co.uk/lanza-ultimate-treatment-power … chPath=searchpEnd
Цената, мисля, е добра.
Ще съм благодарна за мнения и "инструкции" за правилно ползване Hug

# 473
  • Пловдив
Момичета, ползвали ли сте Kérastase K L'incroyable Blowdry? Косата ми е чуплива, подстригах я и прическата не се задържа повече от два часа - обръща се навън и много ме дразни. Косъмът ми е остър и стои много грозно.
Търся нещо, което поне малко да държи прическата, но без да фиксация и без да втвърдява. Ваксите също не работят при мен.

# 474
  • На изток от Рая
Извинявам се, че нахлувам така в темата, но може ли да получа мнение за тези маски (ако има доволни, защото се чудя коя от тях да поръчам):

Косата ми е суха, тънка и непокорна... нуждая се от блясък и плътност (да, да знам, че е невъзможна комбинацията Grinning )
Ще се радвам, ако ми помогнете. Simple Smile

# 475
Здравейте, навих се и аз да си взема ДПШ. Може ли някакви препоръки към кой да се насоча, предпочитам нещо по-бюджетно, тъй като ще го ползвам супер рядко и мисля, че няма смисъл да инвестирам в нещо специално. От Label M има ли доволни? А от Mediceuticals?
Другото, което искам да ви питам е с ампулите за растеж на Напура как се действа? Прави се някакъв интензивен курс или трябва след всяко миене да се слагат?

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 22:35 от nia7777

# 476
Доволна съм от меди, но моята коса е нетренирана. На приятелка, която се боядисва май цвета й пада по-бързо.

# 477
В момента има ли Денсифик Ш и М на хубава цена /в нотино маската я няма/? И ако може за аромата да кажете как е? Heart

# 478
За жалост, за Macadamia и Mediceuticals са ми другите две талончета. За Меди ще си го ползвам за ДПШ  - на предните страници го хвалиха момичетата, а аз осъзнах (срамота!), че ДПШ нямам.
За Макадамия обаче няма да ми трябва. Simple Smile

# 479
Бърза справка - джойко интенз хидратор или мойсчър рикавъри е по-напоителна и хидратираща маска?
Балсамите им осезателно ли са по-слаби от маските?
Аз съм ги ползвла е двете преди няколко години, и за мен мойсчъра е осезаемо по-хидратираща, хидратора ми беше балансиран, с руса коса с плътен косъм съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт