Професионални серии за коса 131

• 50 632
  • 790
  •   1
Отговори
# 480
Извинявам се, че нахлувам така в темата, но може ли да получа мнение за тези маски (ако има доволни, защото се чудя коя от тях да поръчам):

Косата ми е суха, тънка и непокорна... нуждая се от блясък и плътност (да, да знам, че е невъзможна комбинацията Grinning )
Ще се радвам, ако ми помогнете. Simple Smile
За на Лореал мога да изкажа мнение. Много съм доволна. Косата съхне много бързо и е много по еластичен и здрав косъма с нея, и стои по - права.Има и доста блясък.
Може би има много силикон в нея.Слагам само по дължините, защото омазнява много ако се сложи по към корените.

# 481
Аз само са кажа и тук, че имам чисто нов балсам-спрей без отмиване на Епруваж. И няма да го ползвам.
Мисля, че е подходящ за груби, сухи и къдрави коси.

# 482
Сега гледам, че в сайта parfimo.bg има промоции, но никога не съм поръчвала и се чудя дали са оригинални продуктите.Много намалени ми се струват някои продукти.

# 483
Те са оригинални, въпроса е дали всичко е наред с формулата. В чужбина е пълно с такива магазини, които продават скъпи марки на евтини цени. Аз ги избягвам, все има нещо сбъркано и ефекта не е същия. Говоря от личен опит.

# 484
А в Нотино как са нещата, че поръчах един Ш Денсифик? Innocent

# 485
А в Нотино как са нещата, че поръчах един Ш Денсифик? Innocent
От там имам много поръчки и съм проверявала баркодовете ако това може да е 100% гаранция.
Поръчвам и няколко парфюма от там.Напр. на dolce i gabanna white blue  дори след изпиране си миришат дрехите.За сега съм нямала проблем.
Но доста вдигнаха цените в сравнение с преди.

# 486
Има нова серия на Kerastase - Genesis. Заредена е в Bellaffair.

# 487
  • София
Ползвам ДПШ на Напура и ми се отразява много добре на косата и скалпа. Не е особено икономичен и не ми харесва като аромат (аз по принцип не харесвам как мирише нито един от продуктите на Напура, които съм пробвала), не се пени много (което за моя вкус е плюс) и като ефект е чудесен.

# 488
Здравейте, искам да попитам за продукт с който да правя преуош ,но за скалп с масла витамини с цел растеж на косата ,не искам да смесвам ,а да е готово , и ми трябва маска за омбре което е останало по краищата ,имам макадамия ,липидиум ,но ми се иска още нещо
Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 489
Петя, шампоанът, за който говориш, този с име Detox ли е ?
Gigova, конкретно маслен преуош за растеж може да пробваш на Nature's Power. Само натурални масла са и продават само онлайн във Фб и инстаграм. Също така на Wooden Spoon масления еликсир с чили.

# 490
People Haircut People Princess People Ok Woman
Липсват ми ревютата и обоснованите мнения на потребителите, които създадоха тази поредица от теми.

# 491
  • София
...

Ето този е:

# 492
Поръчах си на ланза шампоана за обем, но подобни серии не знам какви се водят - хидратация или протеин. След него каква маска трябва да използвам?

# 493
  • София
Gigova, конкретно маслен преуош за растеж може да пробваш на Nature's Power. Само натурални масла са и продават само онлайн във Фб и инстаграм. Също така на Wooden Spoon масления еликсир с чили.
Под името Nature`s power не намерих във фейсбук и инстаграм никой, който да се занимава с продажба на натурални масла. Може ли линк?
Също така, на Wooden spoon разгледах всички продукти, но не видях сред тях маслен еликсир с чили? Може ли да ме насочите или да дадете линк?
Благодаря!

# 494
Новата серия на Керастас Genesis ми изглежда съблазнително и обещаващо. Дамите, които са по-компетентни може ли да изкажат мнение за състава  https://www.bellaffair.com/kerastase-genesis-masque-reconstituant

Общи условия

Активация на акаунт