Всякакви въпроси относно пералнята - тема 7

• 42 121
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Bulgaria
Какво значи достъпна цена и защо точно 6 кг. при положение, че повечето са между 7 и 10 кг?

Достъпна цена-до 650-700 лв
Да, знам, че повечето са между 7 и 10 кг. Старата ми пералня е 24 годишна и дълбочината и е 54см. Търся такава с 6 кг , защото другите са прекалено големи и няма да мога да я поставя в обособеното за нея място . Това е причината и затова е малко трудно да се намери такава, каквато да отговаря на изискванията. Настоящата ми пералня е Indesit , която в момента може да се намери на доста прилична цена , но прочетох из форумите , че новите модели не са хубави , иначе се бяхме спрели отново на такава. Затова изборът ми е между Samsung и AEG , но съм отворена и на други предложения, само да отговарят на посочените от мен условия.

# 436
В този ценови диапазон, ако има изобщо АЕГ, няма да е добра.
Самсунг 55 см дълбочина, 7 кг, 569 лв..: https://www.tehnomix.bg/peralnya-samsung-ww-70j3283kw1-le
Горение, 54,5  см. за 8 кг, 599 лв. : https://www.tehnomix.bg/peralnya-gorenje-wei843
https://www.tehnomix.bg/peralnya-gorenje-we823
Пералните да доста добри.

# 437
Благодаря много за мненията, наклониха везните към Самсунга.

# 438
  • Pazardjik
Какво значи достъпна цена и защо точно 6 кг. при положение, че повечето са между 7 и 10 кг?

Достъпна цена-до 650-700 лв
Да, знам, че повечето са между 7 и 10 кг. Старата ми пералня е 24 годишна и дълбочината и е 54см. Търся такава с 6 кг , защото другите са прекалено големи и няма да мога да я поставя в обособеното за нея място . Това е причината и затова е малко трудно да се намери такава, каквато да отговаря на изискванията. Настоящата ми пералня е Indesit , която в момента може да се намери на доста прилична цена , но прочетох из форумите , че новите модели не са хубави , иначе се бяхме спрели отново на такава. Затова изборът ми е между Samsung и AEG , но съм отворена и на други предложения, само да отговарят на посочените от мен условия.
Погледнете Електролукс,с АЕГ производителя е един и същ.Отговарят на ценовия ви диапазан и на см.Аз имам такава и съм много доволна

# 439
На БОШ им сърбахме попарата.. уж безплатна гаранция ама накрая плащаш като поп за труд... се едно Лили Иванова ми е правила частен концерт. Така че с тая гаранция 5г. не бих ги хвалила
Какво ви се развали ,след колко време и кой модел на бош?

# 440
На БОШ им сърбахме попарата.. уж безплатна гаранция ама накрая плащаш като поп за труд... се едно Лили Иванова ми е правила частен концерт. Така че с тая гаранция 5г. не бих ги хвалила
Какво ви се развали ,след колко време и кой модел на бош?
bgroza, тази потребителка нещо шикалкави. Не пожела да отговори на конкретни въпроси. Прочетете и следващите постове, свързани с този. Аз още я чакам да качи документа.....

# 441
petiaivanov, да, прочела съм ги. Все пак я призовавам да даде подробности,защото тия дни мисля да си  взимам Бош-а за който съм писала по-назад. Нищо ,че вече няма 5 год .гаранция.
Мислите ,ли,че ако звънна в оторизиран сервиз да поразпитам за дефектите,които Бош дават ,е удачно?

# 442
  • Пловдив
Bosch са 100% коректни с клиентите си според мен,имам 2 жилища и 2-те кухни са само с уреди на Bosch,Siemens,повече от 10г,няма проблем с обслужването(гаранционно или не).

# 443
Не мисля, че ще отговорят. Просто си вземете една. С всяка марка и модел можете да берете ядове.

# 444
От филтъра на пералнята излиза всеки път такива топченца, които се ронят. Един приятел развива теорията, че на някои перални кръстачката е от ЦАМ, които се разлагат след времето и се получава точно такива. Какво мислите вие? Sad

# 445
Този  BOSCH WAT24440BY го намерих на най-изгодна цена в Техномикс . Ама като чета отзивите за магазина ,обслужването и това ,че се продават уреди с дефекти ,затова и цената им е най-добра, почнах да се замислям . Имате ли лични впечатления от този продавач?
Ако въпросът ми не е за тази тема, моля да ми кажете къде да го преместя!

# 446
От Техномикс имам само най-добри впечатления. Май 80% от нещата са ми от там.

# 447
  • В средата на времето
Пералнята и сушилнята Бош взехме от Техномикс, преди това една кафемашина. За сега всичко работи без проблем.

# 448
Този  BOSCH WAT24440BY го намерих на най-изгодна цена в Техномикс . Ама като чета отзивите за магазина ,обслужването и това ,че се продават уреди с дефекти ,затова и цената им е най-добра, почнах да се замислям . Имате ли лични впечатления от този продавач?
Ако въпросът ми не е за тази тема, моля да ми кажете къде да го преместя!
Имам лични впечатления- да. Почти всички уреди са ми от тях. И съм доволна. Аз ги знам от още преди да станат Техномикс, когато имаха само един склад, от който продаваха. Намираше се на Симеоновско шосе, на мястото или до него, където сега има Фантастико.

От филтъра на пералнята излиза всеки път такива топченца, които се ронят. Един приятел развива теорията, че на някои перални кръстачката е от ЦАМ, които се разлагат след времето и се получава точно такива. Какво мислите вие? Sad

Скрит текст:

На мен това ми прилича на пясък. Да имате някой "любимец", който да си пълни джобовете?

# 449
На мен това ми прилича на пясък. Да имате някой "любимец", който да си пълни джобовете?

не, децата ми са големи

Общи условия

Активация на акаунт