Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 476
  • 379
  •   1
Отговори
# 225
ами значи оставяш Петя на "маминка" и отиваш с него!
категорично отказах да излизам с него, защото преди две седмици, когато и двамата имахме желание да излезем и разсеем малко, уж майка му беше съгласна да гледа Петя, вечерта стана скандал между тях. Баща му се намеси и бил казал "къде ще размотавате, тази възрастна жена по нощите" а ние бяхме с нагласата най - късно до 22 часа да се приберем и нито щяхме да я оставим пеша да върви, нито такси да си хване, щяхме да я вземем и закараме с колата. Та, тогава му казах да излиза по мъжки, като иска да се разсее, но аз повече никого няма да моля да ми гледа детето, докато аз си вея едва ли не краката..
Ами, сори, ама така като те чета, май-май за цялата работа сама си си виновна.....
Докато не си "настъпиш" ината и почнеш да се грижиш на ТЕБ да ти е добре, никой няма да ти направи кефа доброволно.Май.

# 226
  • out of space
Димитрова, аз ако бях на мъжа ти не бих те изтърпяла повече от седмица. Дори и заради бебе Петя.
Извинявай, но си невъзможна.

# 227
Виж сега. Твоят не е цвете. Даже бих казала, че е много типичен случай - мамино детенце, непорасъл лигльо, който по някаква случайност е станал баща, и сега иска да продължи да си живее ергенски. Такива не се превъзпитават, само става по-зле. Не знам, може би в ръцете на някоя особено властна и манипулативна кучка би могло, но ти си типична жертва.
И наливаш достатъчно вода в неговата мелница с твоите сръдни, цупки и тръшканици.
Не че не ти дава основание. Държи се като пълен з@дник. Обаче ти с поведението си му даваш чудесно извинение.

Трябва и ти да пораснеш. Да разбереш, че от този човек няма какво да очакваш и да си опичаш твоята работа - на тебе да ти е добре. Изисквай това, което смяташ, че ти се полага. Поставяй го пред свършен факт. Направи каквото можеш да си уредиш финансово нещата, включително трупай документация за разходите на детето. Като гледам, може да ти потрябва съвсем скоро. Не мога да ти дам акъл как да прикоткаш обратно един инфантилен егоист. Има някакви начини, но подозирам, че те не са в ръцете на никоя съпруга, по простата причина, че съпругите имат гадното качество да товарят с проблеми. Виж, с любовниците работата е друга.

# 228
  • София
Авторке, щом той ще излиза сам с приятели и ти ще излизаш сама с приятелки и ще му оставяш Петя! Ако искаш за половин ден през уикенда. Да се оправя. Иначе какво ви пречи да я оставите на свекърите и да ходите на кръчма следобяд през уикенда?! Съвсем нормално време да се възползвате от услугите на свеки! То бебето сигурно ще спи, а тя ще гледа някой сериал и докато се усети ще се приберете. Simple Smile

# 229
  • Варна
Той не я харесва, тя не го понася. "Семейна идилия ". Димитрова, ти нали излизаш с детето? Не разбрах какво точно желаеш, а само какво не искаш . От скубане на коса няма ефект . Но с бащата на бебе Петя, дружно си чукнете главите в стената. Вие сте родители и имате отговорности. Анализите и капризите ти са за фаза гаджета .
Давате разумни съвети, но аз мисля, че авторката не може да е самостоятелна .

# 230
мине се не мине и във всяка тема неслучили се адвокати/съдии и прокурори мъдруват как трябва да се живее и кое е правилно. Най- любимо ми е като се почне  цитирай член Simple Smile
Никой не спира мъжете в женски тела, както и гордите, неосъзнаващи робини да бъдат такива, ама айде да не казваме на другия как трябва да живее.
Димитрова, довечера никакъв диван Simple Smile

Добре де, а когато някой ти говори по памет или щото така е решил, как да го подкинеш да се аргументира.
Иначе всеки може да си драпа на своето и да се повтаря едно и също до безкрай.

Black_Sapphire
Безплатни консултации не даваш или не можеш да дадеш?!?

m.dimitrova7575 кажи сега, кво плаща мъжа ти и като му се помолиш за пари дава ли ти?!?
Освен това 80% от проблемите сама си ги създаваш. Като кажеш на мъж да излиза по мъжки, после не се сърди, че го прави. А за заглеждането, то след като се роди детето ли почна или винаги си е било така?

# 231
  • София
Една Тереза, викам стига.

# 232
мине се не мине и във всяка тема неслучили се адвокати/съдии и прокурори мъдруват как трябва да се живее и кое е правилно. Най- любимо ми е като се почне  цитирай член Simple Smile
Никой не спира мъжете в женски тела, както и гордите, неосъзнаващи робини да бъдат такива, ама айде да не казваме на другия как трябва да живее.
Димитрова, довечера никакъв диван Simple Smile

Добре де, а когато някой ти говори по памет или щото така е решил, как да го подкинеш да се аргументира.
Иначе всеки може да си драпа на своето и да се повтаря едно и също до безкрай.

Black_Sapphire
Безплатни консултации не даваш или не можеш да дадеш?!?

m.dimitrova7575 кажи сега, кво плаща мъжа ти и като му се помолиш за пари дава ли ти?!?
Освен това 80% от проблемите сама си ги създаваш. Като кажеш на мъж да излиза по мъжки, после не се сърди, че го прави. А за заглеждането, то след като се роди детето ли почна или винаги си е било така?
за заглеждането, винаги си е било така.

# 233
Димитрова, аз ако бях на мъжа ти не бих те изтърпяла повече от седмица. Дори и заради бебе Петя.
Извинявай, но си невъзможна.
защо мислите, че съм " НЕВЪЗМОЖНА"?

# 234
за заглеждането, винаги си е било така.
Обаче си създадохте дете ей така за разнообразие и да си късаш нервите. Що за мазохизъм е това?

# 235
Така, прочетох повече и от последните дори коментари смятам, че авторката сама си е виновна. Тя хем не спира да мрънка, хем тя не иска нищо да правят като двойка, освен ако не е с бебе Петя(влудяване това съчетание на думи към детето). Пък компанията, пък свекървта, пък мм, пък не знам още кой? Всички са криви и са срещу теб?????
Само битовизми трепят връзката.

И питах за какво всъщност искаш пари и какво точно плаща той? Само ток и вода?

П.с какво като се заглежда? Моят мм също го прави, даже обсъждаме заедно жените, а понякога аз му казвам : леле, виж я тази

# 236
Авторке, щом той ще излиза сам с приятели и ти ще излизаш сама с приятелки и ще му оставяш Петя! Ако искаш за половин ден през уикенда. Да се оправя. Иначе какво ви пречи да я оставите на свекърите и да ходите на кръчма следобяд през уикенда?! Съвсем нормално време да се възползвате от услугите на свеки! То бебето сигурно ще спи, а тя ще гледа някой сериал и докато се усети ще се приберете. Simple Smile
На мен не ми пречи да оставя бебка на баба и през деня, но горкичкият му се излиза вечерта.

# 237
Така, прочетох повече и от последните дори коментари смятам, че авторката сама си е виновна. Тя хем не спира да мрънка, хем тя не иска нищо да правят като двойка, освен ако не е с бебе Петя(влудяване това съчетание на думи към детето). Пък компанията, пък свекървта, пък мм, пък не знам още кой? Всички са криви и са срещу теб?????
Само битовизми трепят връзката.

И питах за какво всъщност искаш пари и какво точно плаща той? Само ток и вода?

П.с какво като се заглежда? Моят мм също го прави, даже обсъждаме заедно жените, а понякога аз му казвам : леле, виж я тази
сметките са най - много 130 лв. (общо ток, вода, стълбище). Пари се искат в моменти, когато аз нямам, а те не са често.

# 238
Твоето майчинство е 400лв (май така писа) и половината отиват за детето. Остават 200лв и успяваш с рядко искане на пари да живеете? той плаща сметките130лв , но не успявам да разбера 200лв за цял месец как стигат за храна?
Кой поема това перо? Щото ако разходите ви се събират само в 500лв искам да ме научиш как става.
П.с пффф аз само ток по -малко от 150 не плащам

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 14:33 от sparkling eyes

# 239
Твоето майчинство е 400лв (май така писа) и половината отиват за детето. Остават 200лв и успееш с рядко искане на пари да живеете? той плаща сметките130лв , но не успявам да разбера 200лв за цял месец как стигат за храна?
Кой поема това перо? Щото ако разходите ви се събират само в 500лв искам да ме научиш как става.
П.с пффф аз само ток по -малко от 150 не плащам
  моето майчинство не е 400 лв. Примерно го написах в коментарите по - назад. В нова кооперация сме и действително, разходите ни за ток са не повече от 80-90 лв. Миналата година имаше един месец само, в който тока ни през зимата беше 130 лв.

Общи условия

Активация на акаунт