Пътят на честта - Тема 9

• 40 330
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
И какво стана сега , говорихме за Марияна Попова, че ходила на снимачната площадка, а годеницата на Ивайло се появи на снимките

Ето Бонка

# 706
Ти пък много я следиш. Да не си й фенка? Може да работи там момичето

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 21:52 от MariyaYana

# 707
Не я следя, всичко си излиза по интернет, досега не е работила и изведнъжа почне работа там, знаем как стават нещата

# 708
Ми да всеки си знае. Не разбирам защо е нужно да им се бъркате в живота... и от къде знаете какво и къде работи

# 709
Тя не беше ли фотограф? Може да се надява, че може да получи работа или пък да завърже контакти. На мен ми е малко уонаби тя. Не знам дали реално е такава , но много ми прилича на всички млади инфлуенци.

# 710
Ми да всеки си знае. Не разбирам защо е нужно да им се бъркате в живота... и от къде знаете какво и къде работи

Не я следя както казах, мо ако наистина е почнала да се снима в сериала, това не е редно, защото иматолкова много хора, завършили актьорско майсторство и стоят без работа, защото няма кой да ги забележи, а при други само, ьащото някой близък е част от екип и веднага е на терен, както и при Силвия, с мъжа й, който е от режисьорите

# 711
Моля, някой да направи нова тема, че скоро е страница 50. Правилата на форума определят, че темите се заключват след 50-тата страница.
С малко дете съм и няма да мога да следя.

# 712

Не я следя както казах, мо ако наистина е почнала да се снима в сериала, това не е редно, защото иматолкова много хора, завършили актьорско майсторство и стоят без работа, защото няма кой да ги забележи, а при други само, ьащото някой близък е част от екип и веднага е на терен, както и при Силвия, с мъжа й, който е от режисьорите
На Силвия мъжът й не снима в тази продукция и всички актьори и масова,  включително минават кастинг. Така че всеки, който работи там си го е заслужил. Можете да се пробвате и вие ако мислите, че ще сте по-добри от Силвия Wink

# 713
Да, да, гледахме за кастинга... Satisfied
Цитат
Любопитен факт е, че един от петимата режисьори, с които Силвия работи от сутрин до вечер, е мъжът й Зоран Петровски.
Доколкото мога да чета, един от режисьорите е именно мъжа на Силвия.

# 714
Ако наистина е имало кастинг - да им имах критериите Scream

# 715
  • Mediterraneo
Кера ли беше, дето мъжът й не знаеше, че се е явявала на кастинг. Това е голяма смешка- режисьорът не знае, че жена му ще играе в главната женска роля.

# 716
Да, тя, сега и жената на Ивайло , още други от семейна линия няма ли да влязат

# 717
Да, тя, сега и жената на Ивайло , още други от семейна линия няма ли да влязат
Явно мъжете им ще разберат чак,  когато започне излъчването на супер-продукцията Joy
Това са албански реотани Joy

# 718
Ако искат шурулинка и шурей да участват ,сценарият е слаб,а Ивайло и Силвето не играят добре.Защо не видят "Порталът"и като сценарий и като игра на главните герои?

# 719
Ако искат шурулинка и шурей да участват ,сценарият е слаб,а Ивайло и Силвето не играят добре.Защо не видят "Порталът"и като сценарий и като игра на главните герои?

Да, Порталът е добре замислен, не ставаше въпрос само, че си вкарват с вяръзки роднините, ами че някои хора не са дори актьори и ги вкарват в роли, а има толкова много хора, завършили тази професия и никой не им дава шанс , после хората се налага да работят нещо съвсем друго, защото всеки търси някакъв начин да се прехранва, не е само при шоубизнеса, като цяло за жалост навсякъде с връзки

Общи условия

Активация на акаунт