Бременна съм за първи път, доста емоции и страхове
Ходила съм на прегледи и преди това във Вита при др Кълвачева и много ми допадна като човек. Последните 2 пъти бях при др Дойчиновски, тъй като за него по-лесно успях да си запиша час. Направи ми впечатление, че доста обяснява и те насърчава да задаваш въпроси. Все още не съм решила кой да ми следи бременността. Мисля да е там, но още се колебая между тях двамата, другите лекари не ги знам и не съм била. Дали бихте ми препоръчали някой, ако не от тях, може и друг. И за двамата виждам плюсове, само дето при др Кълвачева много чакам винаги, а и с часовете трудно става. Иска ми се да си намеря лекар и да съм спокойна, съответно, ако всичко е наред и да си родя при същия човек. Също имам и един много глупав въпрос, но знаете ли дали някой от тях или другите гинеколози там е зодия Стрелец? Сигурно ще Ви прозвучи супер смешно, но но преди година една астроложка ми каза някои неща, тогава си мислех, че са пълни щуротии, но впоследствие се оказа, че буквално ми позна месеца, в който ще разбера, че съм бременна и още някои неща. Та беше ми казала и че лекарят, който щял да изроди бебето щял да е огнена зодия стрелец или лъв и не че по това ще избирам, но ми влезе в главата :Д