Той е стиснат..

• 19 564
  • 597
  •   1
Отговори
# 255

Невенче, такъв мъж не е апетитна хапка. Мъж, който се отнася по този начин с една жена е боклук. И пет пари не давам дали има 2 апартамента и 2 таралясника. Такъв мъж може да намери само някоя  смачкана жена, която да позволява да бъде третирана като подлога. Стойностна не може да впечатли. Ще му свие сърмите в момента в който и грабне хранителния продукт за 4 лв в магазина или направи някоя друга малоумна изцепка.
Жена си, грозно е да говориш по този начин за собствения си пол. Засрами се малко.
Сбъркано е и да казваш на жена да си мълчи и търпи, щото той и давал покрив над главата.
Кога се амортизира верно жената?
Викам като определим годините, да почнем да ги застрелваме тия амортизирани жени.
А мъжете амортизират ли се?
Мен примерно не ме впечатляват възрастни. Викам и тях да застрелваме. За нищо не стават.

# 256
Тайра, аз цитирам Сирената и задавам въпрос да поясни сравнението си. Какво уважение пак не полагам на нежния пол? И не съм ти сладурче, само Тайничка може да ми казва така Stuck Out Tongue

Да сравняваш кола и жена е примитивно. Типично не само за нашите ширини, разбира се. Разликата е в годината на производство и марката.

Тайничка е супер. Но мисля, че не си и в категорията. Затова те правим общо “сладурче”.

# 257
Вие се оляхте напълно, жалко че сте жени.
Те са  гаджета от деца, може и керемида да не  е имал.Не е ясно защо е такъв стисльо, ако авторката  разбере може са си помогне.Но вие говорите като  някакви на пазара и  слагате цени на всякакви отношения , чувства, обръщате го на сметки.Тя има бъдеще, ако не се  подхлъзне  може да струва повече от него и вас заедно,стига да поиска. Амортизации на хора   срещу ламарини ми идва  извратено.Повече от това да си стисльо.Не мисля авторката, тя ми е пример за ситуация,  може да си измисля  и преувеличава.Може да успее или да се провали. Но  тук , този форум моделира мислене и  определя стойности.Четен е, питан е, вслушват се в него и е гадно  да даваме грешни насоки и  грешен код на живота.Не се амортизират жените, само за онези дето ги вземат като стока и оценяват като такава. Който  е научил да обича  дава нови стойности на любимия ,не го вижда амортизиран.
Докато напиша ...Елора си е казала мнението.

# 258
  • Paris, France
Елора, никъде не съм писала да мълчи и да търпи, съжалявам. Моята теза е, че всеки от двамата е прав за себе си, но никой няма да може да промени другия и да живеят заедно така, че и двамата да са доволни и щастливи и че в тази връзка жената не е ощетена. Нищо не пречи на авторката да поговори с него по въпроса. Съмнявам се, че ще има промяна в желаната от нея посока.

Амортизираме се, да. Несгоди, тъга, бременности, кърмене, недоспиване, деца, мизерия, пушене, пиене, възраст ни амортизират. В личния капитал на жената младостта и фертилността имат най-голямата тежест. Това ако искаме съпруг и деца. Ако не, можем да си живеем у баба и дядо или някоя стринка и да си свиркаме.

# 259
Много ясно че ако целият капитал цялото съдържание се изчерпва с малко външност,  то тя се амортизира и  си за изхвърляне.Заради това хората влагат в по-трайни неща, пипе и куку  не са имагинерни понятия.В днешно време има връщане на част от ценностите на едно скорошно минало,атстъпление от тях, но това се периоди и не са за пръв път.Не  е оправдание модата ,времето,  заобикалящата действителност.Който може си може и  се пълни  , та привлича  и има харизма и на преклонна възраст.Познавах бабичка  дето ми бе пример за подражание.Има грозновати,невзрачни  и поостарели жени, на които завиждат   знойни красавици, не разбират и   няма да разберат с какво държат вниминието върху себе си.
Та има и друг капитал.Дето не се изтърква.

# 260
Трагична работа. Не стига,че му паднал наготово апартамента, ами и насадил жената със съквартиранти. Не е нормален тоя човек.

# 261
  • София
Пак добре, че се е усетило момичето. Тя е от малка с него, друг мъж не е виждала. Практически въобще няма представа как би трябвало да се живее с мъж. Всъщност, тя не би трябвало да живее с мъж! В кой век живеем? Да я върже на 17! Ако ще я връзва, да е като хората - годеж, сватба, и издръжка като за съпруга.
А той - хем й е взел младостта, хем й взема стотинките.

# 262
  • София
Хм, криви са сметките. 450 не е почти 80% от 600, а 56.25% - малко повече от половината.
Ъъъ??!
75% от 600  са 450. Смята се наум. : ))

# 263
5 години съвместен живот за млади хора не е никак малко. За това време трябва да имат вече някаква визия как ще го карат – като гадженца, като семейство, като отворена двойка. И според избора да да се напасват.
Тук остава впечатлението, че момичето си създава представа, че са семейство и така се държи, а момчето си го кара ергенската. Дели, смята, заделя, трупа. Но за него, не за тях. Е, няма как да се получи.

# 264
  • София
Даже са твърде много. Говорили сме си за това тук - дългите връзки без перспектива, които завършват в нищото.

# 265
  • София
Ако още не й е увряла главата, да си направи експеримент. Да му каже, че няма да работи известно време. Да видим господинът как ще реагира.

# 266
Практическо предложение до авторката как да реши проблема.
Условията на живот в апартамента са като в студентско общежитие или като в споделена студентска квартира-апартамент, в който във всяка стая живеят по двама души.  Авторката с чиста съвест може да дава на младежа собственик всеки месец пари, колкото е наемът в общежитие или наемът на половин стая в споделена частна квартира. Нека да плаща и половината от припадащата се на тяхната стая част от битовите сметки, и половината от кабелната ТВ и интернета. Каквото остане от дохода й, за нея си е и изобщо няма защо да го дава на господина. Остава въпросът с храната. Честно ще е половината храна да я купува тя. Препоръчвам да ходи да пазарува хранителни продукти без него, така ще се избегнат ситуации като описаната-да й взема стоки от ръцете и да ги връща на рафта.

# 267
Трагична работа. Не стига,че му паднал наготово апартамента, ами и насадил жената със съквартиранти. Не е нормален тоя човек.
Иване, ти сега взе новия апартамент и ти е широко около врата Smile
Дообзавеждай и прави първото бг мама домашно парти евър. Champagne

# 268
Joy Еми така си е. Пускаш си го под наем и наемаш друг малък, и си прибираш разликата.Какъв е смисъла да се буташ с още 5 човека на едно място .Аз съм бил на общежитие 4 години, после година точно в такъв апартамент, 4 стаи, всеки в по една. Голяма сбирщина беше.

# 269
Човекът си е леко мизерник по душа - живее там, за да си наглежда имота, да не му счупят ценния панел. А и режийните на една стая са по-малко от цял апартамент, особено ако си е вързал тока към електромерите на квартирантите.

А имал и втори по-малък имот, ама се бутат в една стая.

Общи условия

Активация на акаунт