Модулна кухня от Хоп Мебели - отзиви и мнения 2019

• 2 859
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
Има такива теми, но са доста старички (някой от 2009); за това пускам нова такава.

Интересува ме Вашето мнение за модулните кухни от Хоп Мебели - София.

Моля да пишат само хора които са си поръчвали от тях, а не пре-споделят мнение от приятели/познати, тъй като целя възможно най-голяма обективност.

Мострите в магазина в Дружба изглеждат сравнително прилично, като цените са им повече от добри (3200 лв. заедно с електроуредите - аспиратор, котлони и фурна, без пералня и хладилник). Но тук има момент на взимане на мерки, проект, доставка, изпълнение, и най-вече здравина (ако имате такава да речем след ползване 2 или 3 години).

Благодаря на всички отзовали се Simple Smile

# 1
  • София
Нашата е оттам, купихме я лятото на 2016 г. На две части - 4 и 2 метра долни и горни шкафове. Не са ни правили проект и взимали мерки,  ние си измислихме къде какъв шкаф искаме и ги монтираха ММ с негов приятел. Не са мръднали за три години редовно използване.
Да, личи си, че не са скъпа изработка, в смисъл, че изглеждат обикновено, не като луксозна кухня. Но, на нас ни вършат работа и засега ни е добре.

# 2
Преди около 10 години си поръчах модулна кухня по размер и беше топ, защото тогава още имах познат човек там. Правят проекти по поръчка на база на стандартните модули 60/40/30 на склад.

Доколкото рабрах, цвят череша (най-приятният) вече не се предлага, а ПДЧ не е вече 18 мм, а 16, а гърбовете са около 10 мм. Уредите са китайски ментета, като аз си намерих по-добри параметри от същия производител за предлаганите цени от Хоп.

Единственото което мога да препоръчам от Хоп са сръбските мебели. ако още ги предлагат и диван Никол и Дъмбо на фирма Камбо, освен ако се са ги развалили междувременно. Аз имам 2, като първият е пушка, а по-новият не съвсем

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 14:37 от Не се сърди, човече

# 3
не съм имала такава кухня, но ми се виждат доста некачествени, нисък клас, не ми харесват и като дизайн.  Материал ПДЧ, тук, там - МДФ вратички. По-добре дайте повече, но купете нещо, което да издържи повече години.

Общи условия

Активация на акаунт