Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 652
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И аз в шкафа с аспиратора държа по-рядко използвани неща - сандвич мейкъра, не ползващите се в момента бутилки за вода, термоси, кухненското ренде с всичките му приставки, филтри за каните и бутилките... Имам и една кутия с карти с рецепти - и на нея там и е мястото, защото тези, които готвя вече ги знам на изуст Simple Smile
Снимка мога да приложа утре, обаче Innocent

# 121
  • Canada
Лелееее, колко бутилки! Аз нямам нито една! (излъгах, имам някакъв термус, който не съм ползвала от сто години.)

Това е произволна снимка от нета, но и нашите май са вече толкова на брой. Simple Smile

# 122
  • София
lovingsun, можеш да държиш консерви, допълнително кафе или брашно, или просто неща,които би използвала по-рядко. А за подправките - мен много ми харесват от този тип

Скрит текст:
Скрит текст:

# 123
Благодаря на всички за идеите Hug

vige Съжалявам , не го описах добре, а снимка забравих да направя като бях на място . Благодаря на момичетата, които качиха снимки!

Sweet_maniche Ще ми е интересно да видя снимка, ако имате време и възможност 🙂

Azidaa Благодаря, много добре изглеждат по този начин подправките и са лесно достъпни, но искаме плота отгоре да е почти празен, освен кафе машина и тн, които няма как да ги приберем другаде. Затова искам да ги сложа в кутия или нещо и да ги вадим само като готвим. 🙂

# 124
  • Sofia
Има бурканчета с магнити,може да се залепват на хладилник или магнитна дъска.

# 125
Някъде в старите теми имаше оплаквания от магнитните бурканчета. Влага ли беше, нещо друго ли, не помня, но може да поразровите.

# 126
Да, овлажняват се от парите, отделно и се набиват с подправката и стават трудни за отваряне.

В предишната тема писах за бурканчетата и от кои съм доволна.

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 22:42 от Не се сърди, човече

# 127
  • SF
Аз нямам толкова много подправки, но и така "накичени" заемат много място върху плота или в шкафа. Моите са подредени в шкаф. Трябва да си купя от тези разделителчета за шкаф, за да ги наредя на 2 реда. Много неусвоено пространство остава в шкафа.

# 128
  • FRANCE
Подсетихте ме. Търся идеи за подреждане на бутилки и термоси за вода. Имаме доволно количество (девойките ги затриват постоянно и после изведнъж се завръщат. Има поне десетина. ) И понеже не знам защо  съм решила че придобиват дъх и им махам капачките. После почва и голямата търсене на подходящите капачки Trollface

# 129
  • Попово
Ето и моите подправки. В шкафа над аспиратора. Обикновени бурканчета.

# 130
Тези малките от бебешките ли са, или по-малки?

# 131
Подсетихте ме. Търся идеи за подреждане на бутилки и термоси за вода. Имаме доволно количество (девойките ги затриват постоянно и после изведнъж се завръщат. Има поне десетина. ) И понеже не знам защо  съм решила че придобиват дъх и им махам капачките. После почва и голямата търсене на подходящите капачки Trollface

В Youtube бях видяла нещо такова и ми хареса, може би може да се поръча от алиекспрес:

# 132
  • Попово
Тези малките от бебешките ли са, или по-малки?
Има и бебешки, но са малко. Ето примерно от такива продукти. Още не съм им махнала етикетите. Но ако количеството е по-обемно използвам дори бурканчета от сладко.

# 133
  • FRANCE

В Youtube бях видяла нещо такова и ми хареса, може би може да се поръча от алиекспрес:

Супер идея. Благодаря

# 134
  • София
Сега ходих до Джъмбо да си взема разделители за вертикалните шкафове. Около тях имаше и за бутилки , водят ги за хладилник, но не пречи да се ползват и другаде.

Общи условия

Активация на акаунт