Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 86 159
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
milanda, стана ми весело, че само преди дни правих подаръци на близки и роднини. Точно с такива, седящи по шкафовете ми в кутии чаши най-вече, всякакъв калибър, кани от йенско стъкло, захарници, чайници. Поразчистих известно количество. Днес ми се обажда роднина да ме пита за чашките за кафе. Преди дни нещо не ги хареса ли, не знам, не ги поиска, сега ги иска. Чак се зарадвах. Жал ми е да хвърлям, неща, които стават, а тези са си нови. Е, малко от по-предишно време, но и скорошни имаше, повечето подаръци. Та просто идея, виж, може на някого да хареса, все пак кристал е. Или продавай както са посъветвали.

# 436
Нямам подходящи роднини. Те трябва да са по.възрастни от нас, за да се впечатлят. Ние сме по на 55, родителите ни и техните роднини са вече към 80. Хората си пазят единствено здравето, кой ще се вълнува от съдини, пък били те и кристални. Единствено се сещам за съседката, на която съм дала ключ да наглежда дома ни. Ще пробвам и в ОЛХ, обаче е вързалка, като се прибера във Варна и вземе някой да се затръшка за тях от ОЛХ-а да не би да се върна до тук, че да му ги пращам...

# 437
Аз съм на 50 и обожавам кристал. Ако трябва да съм честна нямам обикновенни чаши, а само кристал. Така , че не е от възрастта.

# 438
И аз не съм първа младост, но кристала го зарязах. Веднъж сложих чаши в съдомиялната и се изпотрошиха. После разбрах че кристал не се миел там. Ще ме извини ама не мога да му слугувам и на него.

# 439
Не знам кой ви е казал, но се мие в миялна. Правя го от близо 20 години, до сега нито счупено съм имала , нито надрано. И гравиран и гладък порцелан използвам.

# 440
Не знам, като ликвидирах всичко, може и тук да съм питала, та някой да ми е казал че от съдомиялната се изпотрошиха. Не помня вече. Но така или иначе заминаха.

# 441
Търся си голяма стъклена/порцеланова чиния за торта с диаметър над 33 см. Ако имаш- ще я купя.
Моите кристали останаха на старата къща, а ММ не придиря да ми ги донесе и така вече повече от 8 години. Та, ето я при нас организацията- кристалите в шкафа там, а тук с кот доди.

# 442
Много фин кристал ,тънкостенен, се поврежда в миялна, може и да се счупи.

# 443
  • София
И аз имам поне 6-7 тортени чинии и се чудя какво да ги правя, защото вече не правя торти.

# 444
Дайте размери и снимки на тези тортени чинии Birthday

# 445
  • София
И аз имам поне 6-7 тортени чинии и се чудя какво да ги правя, защото вече не правя торти.
Аз ги ползвам за сервиране, предимно като имам гости - за мезета - например сирена и грозде....
Също така като правя палачинки и от страни редя плодове или купички със сладко...
като направя кекс - кръгъл също там го обръщам и поръсвам с пудра захар..
Според мен могат спокойно да се ползват за други цели, просто трябва да Ви дойде идеята.

# 446
  • София
Аз ги ползвам за сервиране, предимно като имам гости - за мезета - например сирена и грозде....
Също така като правя палачинки и от страни редя плодове или купички със сладко...
като направя кекс - кръгъл също там го обръщам и поръсвам с пудра захар..
Според мен могат спокойно да се ползват за други цели, просто трябва да Ви дойде идеята.

И аз така ги ползвам, но са ми много вече.

# 447
  • Русе/Germany
Здравейте
Идвам с въпрос за идеи за съхранение на обувки в шкаф за обувки.
Направих си голям шкаф за обувки в коридора от регалите на Били (от Икеа) с врати, но трябва да наредя супер много етажи за да мога да ги наредя и да не са едни върху други, в кутии пък си заема много място, та ще се радвам на ваши предложения Simple Smile

# 448
Ето я тежката фруктиера:
Скрит текст:
Диаметърът и е 26 см. Иска ли я някой, подарявам я?

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 13:19 от milanda

# 449
  • sofia
Здравейте
Идвам с въпрос за идеи за съхранение на обувки в шкаф за обувки.
Направих си голям шкаф за обувки в коридора от регалите на Били (от Икеа) с врати, но трябва да наредя супер много етажи за да мога да ги наредя и да не са едни върху други, в кутии пък си заема много място, та ще се радвам на ваши предложения Simple Smile
За половинките, токчета и ниски кецове ползвам такива поставки. От Джъмбо съм ги взимала и не бяха скъпи. Друг начин за оптимизация не измислих. Зимните и по-високи обувки са си просто на рафта.

Общи условия

Активация на акаунт