"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 47

• 37 380
  • 840
  •   1
Отговори
# 660
Виж си назад календарчето, за да видиш дали винаги е 28 дни. Ако си имала по-къси цикли (25-26-27) е възможно и този да е по-кратък, което изключва възможността да забременееш със секса на 5-и. Ако си имала по-дълги и този е възможно да е по-дълъг, което означава, че овулацията може да е била след този секс и да се получи.

Като всичко това е в сферата на вероятностите.
Ако винаги е 28 дни, според мен няма как да стане (то зависи и от лутеалната фаза, де).
Направи си тест, ако ти закъснее.

# 661
Здравейте, прекрасни! Най-накрая се реших да пиша тук. Искам да попитам, тези от вас, които са минали по този път. Усещам странни неща, които се случват с тялото ми възможно ли е от прекалено силното желание или си внушавам, че съм бременна.. 🤔😏  С приятеля ми правим опити за бебче 3ти месец вече и се чудя дали този път не се е получило.. на 31ви януари ми беше последната М на 4ти ми свърши овулацията ми настъпи на 11тия ден имах положителен ову тест. От няколко дни имам следните “симптоми”гърдите ми стана по-чувствителни в областта на зърната, постоянно ми се спи, замаяност и съвсем леко главоболие. Направих си кръвен тест, но ми отчете само 0.12чхг , като имам много бледа черта на теста за бременност. Моля споделете вашето мнение ще ми бъде от голяма полза, може би е прекалено рано за резултат, но се побърквам.

# 662
Кръвният ти тест е отрицателен и няма как да имаш положителен уринен тест. Двата теста отчитат един и същи хормон. Тоест чертата на уринният ти тест е изпарителна. Предполагам, че е Престо. Grinning

Много е рано за симптомии и за тестове. На този етап все още бременност не е настъпила, дори и да има оплодена яйцеклетка. Симптомите на този етап са характерните за ЛФ промени в тялото(най-вече болезнените гърди) и такива, които си внушаваш. Внушението е характерно за опитващите за бебе отскоро.

Не разбирам защо си си дала парите и си отишла да те бодат толкова рано. На кръвен се ходи най-рано 10-11 дни след О, а уринен - 12 дни. Преди това тестовете ще са отрицателни. Ако си имала + тест за О на 11ти, то тя е била на 12ти-13ти, т.е. е още рано за каквото и да било.

# 663
За тест ще чакам още няколко дни ако не ми дойде трябва днес да ни дойде и ще видя какво ще стане. Единственото се моля да е станало ако не този път ще си взема тестове за овулация  и така благодаря за отделеното време Simple Smile👍

# 664
Здравейте, Дами! 3 дни преди цикъл съм. И си направих тест. Не знам въобразявам ли си. Или има много бледа черта на теста.  Вие какво мислите? Май прекалено много го искам.

# 665
Здравейте, Дами! 3 дни преди цикъл съм. И си направих тест. Не знам въобразявам ли си. Или има много бледа черта на теста.  Вие какво мислите? Май прекалено много го искам.
Повторете сутринта отново най-добре

# 666
  • Сфия
първо гледах, гледах и нищо не видях, но после като загледах ми се видя втора чертичка. Задължително още един тест утре или в петък, ама с първа урина. А сега, ако можеш направи някоя друга снимка да видим пак дали ще се види нещо повече.

# 667
  • София
То след времето за отчитане няма смисъл да се правят снимки.
Резултатът е достоверен само във времето за отчитане.

# 668
  • Сфия
То след времето за отчитане няма смисъл да се правят снимки.
Резултатът е достоверен само във времето за отчитане.
имах предвид, ако снима с друга светлина, ъгъл и т.н.. дали няма да е по-ясно, за да видим има ли черта, няма ли... Моят първи положителен тест преди години с втората бременност имаше подобна черта дето се чудехме виждаме ли я с мъжа ми или не. А на снимка да излезе пък абсурд. И не беше престо, а шуър чек.

# 669
  • София
Ясно, ама под какъвто и ъгъл да снима, на каквато и светлина, времето за отчитане все пак минало. Та няма смисъл.

# 670
Тестът е сниман на 4-та минута. Сега и да снимам няма да е верен. Утре сутринта. Или ще чакам до закъснение. Но все пак благодаря, за бързите отговори. И стискам 🤞 да се е получило.

# 671
  • Сфия
тя така или иначе тая черта се е появила преди 10-тата минута, но нека видим утре. Стискам палци да е по-наситена.

# 672
Момичета, не е съвсем по темата, но моля за мнение - два положителни теста, 10 дни закъснение, но още не съм ходила на преглед, предстои вдругиден. От седмица и нещо - умерено гадене и много глад (на 2 часа пристъргване), както и все по-чувстителни зърна и напрегнати гърди. От вчера обаче гаденето привечер почти изчезва, а и гърдите не са чак толкова хиперчувствителни, както бяха преди тези два дни например. Нормални ли са подобни изменения? Нямам търпение да чакам до петък. Извинете, че ви занимавам с това, но имам един мисед в 8-ма седмица (неизяснена причина) и ме е страх... Бихте ли ме посъветвали да направя тест или той няма да покаже съществено изменение, ако пак е тръгнала на зле работата толкова бързо - въпросът ми е до колко дни от приключване на бременността показват тестовете 2 черти?

# 673
  • Сфия
Момичета, не е съвсем по темата, но моля за мнение - два положителни теста, 10 дни закъснение, но още не съм ходила на преглед, предстои вдругиден. От седмица и нещо - умерено гадене и много глад (на 2 часа пристъргване), както и все по-чувстителни зърна и напрегнати гърди. От вчера обаче гаденето привечер почти изчезва, а и гърдите не са чак толкова хиперчувствителни, както бяха преди тези два дни например. Нормални ли са подобни изменения? Нямам търпение да чакам до петък. Извинете, че ви занимавам с това, но имам един мисед в 8-ма седмица (неизяснена причина) и ме е страх... Бихте ли ме посъветвали да направя тест или той няма да покаже съществено изменение, ако пак е тръгнала на зле работата толкова бързо - въпросът ми е до колко дни от приключване на бременността показват тестовете 2 черти?
привет, при мен при втората бременност също гърдите се поуспокоиха някъде седмица след закъснението. За гаденето  - беше ми на моменти. По повод на теста - зависи какви стойности е стигнало ЧХГ. Примерно ако е минало 1000 и спада, тестът ще е пак положителен. При биохимична бременност се случва след положителен тест да излезе отрицателен, но при такава бременност въобще не се стига до високи стойности. Имаш още ден и половина до прегледа, би трябвало да се види там. Иначе можеш да правиш 2 кръвни през ден, ама то пак няма да е по-скоро... Успокой се за сега и вярвай, че всичко ще е наред. Heart

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 23:48 от *starlet*

# 674
Alen mak, симптомите по време на бременност са непредвидими, така че само по тях не може да се съди за развитието на бременността. Успокой се и не прави никакви тестове повече, защото така ще се фиксираш върху негативните емоции. Изчакай си прегледа и стискам палци всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт