🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 849
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 1 245
Жана е отвратителна. Може би е откачила от наркотиците ,иначе не знам как може да се държи така.Безобразно поведение  и другите не са цвете ,но малко от малко се усещаха.

# 1 246
Много тактично си се изразила Walnuss. С една дума за гъзолизец на седмицата да го обявят. Ще ме извините, но няма да го цензурирам.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 14:09 от Emi_55

# 1 247
Не съм гледала анонса. Коцан в заведението си ли ги е поканил?

# 1 248
  • Пловдив
Мисля, че са у тях...

# 1 249
  • София
Не съм гледала анонса. Коцан в заведението си ли ги е поканил?
https://nova.bg/accents/view/2020/01/17/275026/%D0%B2%D0%B5%D1%8 … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 1 250
https://www.bgdnes.bg/Article/8073162   Това е новина от преди два дни. Има някаква кореспонденция между участието в Черешката и думите на Фънки от последния ред на интервюто                                                                            . Смятате ли да организирате отново концерти и чрез коя фирма ще става това?

- Ми де да знам. Аз много-много не cе занимавам c тези pаботи. Нали знаете, аз cъм по пpедаванията и cвиpенето.

Копирано от https://www.bgdnes.bg/Article/8073162 © www.bgdnes.bg

# 1 251
# 1 252
Кулагин е бил с 14 точки, Деси е доста по-напред от него.

# 1 253
Хайде и аз да си кажа Simple Smile
Отвратителни бяха! Особено троицата Жана, Коцето и оня дребния.
На Коцето половината му приказките не ги разбрах. Философстваше нещо, но голямо фъфлене, голямо чуда. Пиян ли беше, що ли! А беше симпатяга преди много години!
За Жана всичко сте казали, чак гнусна е станала. В предишното й участие ме беше впечатлила с предложената храна, облекло. Сега съвсем е деградирала. И наистина щеше да се пукне от злоба.
Джизъса не го познавам (не беше ли печелил някакъв Брадър?), не му гледах вечерта, не разбрах каква щръклица го беше ухапала, че се заяждаше така, но беше жалък.
От всички гости май Фънки най-прилично се държа, колкото и абсурдно да звучи Simple Smile Мрънкаше все нещо, но и хапваше, донякъде се съобразяваше, а и по едно време май се усети, че прекаляват, и му стана неудобно.
За домакинята - и тя не е цвете за мирисане май Simple Smile Да, сготви добре, представи се добре, самата тя е интелигентна жена, намерила благородно поприще за изява, живее наситено и интересно, на фона на останалите трима е просто звезда, НО! Прекалено приказлива, малко досадна и изнервяща, отсъства много от масата, гостите бяха оставени сами на себе си през повечето време. Ако е истина, че предишните вечери е прекарвала повечето време извън масата, уреждайки си "великите" дела, доста разбираемо става защо останалите й бяха набрали и се опитаха да й го върнат по този неадекватен и глупашки начин. Толкова пък да не може да седне спокойно на една маса за 2-3 часа! Все пак тя се е съгласила на участие, никой не я е карал насила! И нейното е било невъзпитана демонстрация.

# 1 254
Кулагин е бил с 14 точки, Деси е доста по-напред от него.
Те тогава май бяха четирима само и Нора каквабеше му даде 1 точка Joy

# 1 255
Деси беше много напрегната , със сигурност има нещо зад кадър, което е подразнило другите участници. Константин поне се трогна от изненадата и я оцени, Фънки май драпа за плакета -можеше малко повече точки да даде. За Жана няма оправдание просто, тотална деградация е.

И Нора Недкова, и Люси бяха дали по 1 точка на Кулагин.

# 1 256
Кефи ме всеки как го прекръства Людмил (май така беше истинското име?). Джеансон, Джийсън Брад Пит, Дбл със и без съответните гласни, сега пък Птица го писала Джийзъс. 😂 Джийзъса е друг, свети в тъмното и е по-изписан от вестник. Да не се бърка! 😂

# 1 257
  • Sunshine state
Ами Людмил като си е мислел артистичния псевдоним, да беше съобразил, че хората ще го наричат с всевъзможни близки. При него е последният да затвори вратата от многото му напъни да бъде оригинален и различен. Горкият не знае, че е безличен и ако се блъсна в него на улицата, дори няма да му запомня физиономията, нито пък ще го позная. А каква му беше идеята на жълтите чорапи "загащени" върху крачолите вчера? Моля, не ми казвайте - отново се правим на Карлсон, който живее на покрива. Толкова е предвидим.

# 1 258
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
OMG speechless съм.
Всичко сте казали и няма нужда и аз да коментирам,но снощната вечеря беше може би една от най-неприятните досега.Домакинята не заслужаваше това.Да,беше пренавита,не ми понася пискливия й глас и имаше неприятна атмосфера,но това се дължи основно на гостите.А те отидоха в дома й с нагласата да хейтят,независимо какво има за ядене и пиене и колко труд стои зад това.
Страхотни простаци.

# 1 259
Помните ли кой е бил с по-нисък резултат от нея? Кулагин евентуално 🤔
Аз помня и Евгени Минчев май в първия сезон на предаването. Беше с Жени Калканджиева и не помня още кой, но беше голям цирк, върти ми се нещо, че не се яви на собствената си вечеря и накрая получи 3-4 точки само.

Общи условия

Активация на акаунт