🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 862
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 120
Точно това прави-нищо. Продава имоти и харчи готови пари .
Явно живееш близо до самейството и си наясно какво прави по цял ден.

# 121
Мис, остай, това не е гаранция. Примери колко щеш на колко хубави жени е изневерявано с крокозъбели. Нали знаеш и най хубавата омръзва и се превръща в "боб", а мъжете хапвали и "леща". Joy

# 122
Абе и Диана Гущерова имаше период на кифленска визия, ама поумня ли, що ли, сега изглежда нормално. Във виенското висше общество, вероятно не вървят жени с вид на барбита...
Скрит текст:

# 123
Не е много голяма София. Ако знаеш нещо-кажи.
Светлана много поряза Месечков , голям зор да изтъкне Хриси.

# 124
Дъртия Гущер е пич. Язък му за глупавия наследник.

# 125
Честно казано Азис повече ми харесва от Тъпото.

# 126
И Дианчето с пипнати бая скули...Как се харесват така като Дядо Мраз с червени бузки? Anguished

# 127
Е, при толкова кинти, остава и да не се освежава тук-таме. Все пак изглежда добре. За разлика от снахата или примерно Домусчиева.

# 128
Е, при толкова кинти, остава и да не се освежава тук-таме. Все пак изглежда добре. За разлика от снахата или примерно Домусчиева.
Да се освежават...ама не всички по един калъп, заприличват на подпълнени и подпухнали!

# 129
Мхм, те не се освежават, те се преобразяват. И става "Те идват!", а не те бяха и пак са, но по хубави. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
На това може да му викат "скули" в салоните, където ги инжектират, но аз от малка си знам, че се казва "ябълки". Изразените скули са нещо съвсем друго - имам познати с такива, а и съм виждала доста при азиатските актьори (от време на време гледам азиатски сериали). Когато са естесвени, изглеждат добре.

# 131
Ама когато не са естествени изглеждат като две топчета за пинг понг!

# 132
Колко години е разликата между 2те снимки на Диана? И на първата си е скулеста, на втората изглежда някак омекотено хубава от годините. Браво! Прекрасна е в сравнение с инстаграм-Светлана Wink

# 133
Дъртия Гущер дали не се облажва от младите кухи хралупи на сина си. Ей, тъй за идеята да топне дъртата чушка. Джастев е убеден, че снахите минават на инспекция при Варана. На мен ми се струва гнусно, ама знам ли. В някои части на света нали тъй се прай. Stuck Out Tongue Winking Eye
Той може и затова да не я иска за снаха. Не съм ги виждала заедно на семейна снимка, каквито имаше с Марчето.
И аз се съмнявам, че са имали някое "лав стори" . Нали я разследваха за това, че е платена компаньонка.

# 134
Че те Мара и Светла са един дол дренки, какво ги пробира, ха , ха!

Общи условия

Активация на акаунт