🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 2)

• 71 813
  • 1 438
  •   1
Отговори
# 105
Домакинът скучен, ама се стара човека, сготви що годе по инструкции на жена си!
Нейнски ме дразни много, фукла...
Кадъра и Плеймейтката са сладури, даже девойката е много нежна и мила!
Светлана, думи нямам, прищипана физиономия и скули като топчета!

# 106
Нейнски много ме дразни, от ББ още, там нещо пищеше. Плеймейтката много ми харесва.

# 107
  • София
Плейметката като ѝ гледам Инстаграма колко снимки има с Христо Сираков..минала си е и тя по реда при него Joy
Нейнски очаквах повече да ме подразни, а тя се държа горе-долу добре.

# 108
  • Пловдив
Светла е толкова тъпа, че няма избор, освен да стои и да си трае.
Тя коя вечер ще готви?
Май в петък!
Е, тогава ще гледам Nerd

# 109
Може и да се е развел, но на Добромир Гущеров майката на синът му била лекар хематолог. До като майката на внучка му каква е.
Дори няма нужда да е нещо супер престижно. Касиерка в хипер или супер маркет би бил по добър избор от Светлана. Ще има изградени трудови навици, а итова е отговорна работа с пари. А и чисто генетично може да е по красива.

# 110
Дъртия Гущер дали не се облажва от младите кухи хралупи на сина си. Ей, тъй за идеята да топне дъртата чушка. Джастев е убеден, че снахите минават на инспекция при Варана. На мен ми се струва гнусно, ама знам ли. В някои части на света нали тъй се прай. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
Че Дъртия да не си е намериал оная работа на улицата.
Че с тия кинти може да има къде къде по класни жени. Ще спи с тая пластмаса.

# 112
Е, то не е сапун да се изтърка. Кво толкова. Joy

# 113
Може и да се е развел, но на Добромир Гущеров майката на синът му била лекар хематолог. До като майката на внучка му каква е.
Дори няма нужда да е нещо супер престижно. Касиерка в хипер или супер маркет би бил по добър избор от Светлана. Ще има изградени трудови навици, а итова е отговорна работа с пари. А и чисто генетично може да е по красива.

А синът му какъв е, какъв е станал, какво е постигнал? Светла Тъпото си е баш за него, защото като гледам и той не блести с ум. Ако нямаше парите на баща си, щеше да е една обикновена свиня, а сега е Мечо. Да не се окаже, че комшията го е правил, защото бащата щом върти бизнес и изкарва добри пари от него, не е толкова глупав.

# 114
Е, то не е сапун да се изтърка. Кво толкова. Joy
Не е, ама поне малко самоуважение би трябвало да имаш, че да си легнеш с венерическият учебник.
Виж синът му е тъп. Да си спи с който си иска. Даже подозирам, че не е баш Светлето с което спинка.

# 115
И аз си мисля, че пари се изкарват къде с ум, къде с хитрост, но все има нещо. А "малкия" гущер не притежава ни ум, ни хитрост, само слабост към кухи лейки. Ще разпилее богатството гущерово той, ееех. Това ще е наказанието на Варана, за далаверите му. Joy

Пп Сигме, аз мисля, че "малкия" си ляга с Азис. Wink

# 116
В съседната тема отдавна сме коментирали, че Хриси жените ги сменя, но Азис никога.

# 117

А синът му какъв е, какъв е станал, какво е постигнал? Светла Тъпото си е баш за него, защото като гледам и той не блести с ум. Ако нямаше парите на баща си, щеше да е една обикновена свиня, а сега е Мечо. Да не се окаже, че комшията го е правил, защото бащата щом върти бизнес и изкарва добри пари от него, не е толкова глупав.
Съмнявам се че Християн Гущеров  по цял ден стои и нищо прави като Светлана.
Не съм му  фен, нито бих си го взела за мъж ако ще и най богатият на света да е.

# 118
Точно това прави-нищо. Продава имоти и харчи готови пари .

# 119
Дъртия Гущер дали не се облажва от младите кухи хралупи на сина си. Ей, тъй за идеята да топне дъртата чушка. Джастев е убеден, че снахите минават на инспекция при Варана. На мен ми се струва гнусно, ама знам ли. В някои части на света нали тъй се прай. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ти виждала ли си втората жена на дъртия гущер? Красавица е, надали ще се изкуши от такова грозно като Светлето. Като я дадоха снощи от близо, ами....не е по-красива от онази ноторна снимка с кривите зъби.

Общи условия

Активация на акаунт