Електрически перфоратор Parkside: удобен, полезен и мултифункционален

• 16 744
  • 516
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На този етап би ми вършел идеална работа за монтирането на шкафа в мокрото ни помещение.

# 61
За пробиване на дупки в детската стая, на която й остана закачане на рафтове и шкафове!

# 62
Мъжът ми много харесва вашите машинки и ги ползва постоянно, освен вкъщи, за разни ремонтни дейности, то често на село, където в къщата кипи постоянно ремонт и винаги нещо се прави.
Сега довършваме ремонта на едната спалня и после започва да прави външна кухня с навес, та ще му помогне много в изграждането.

# 63
  • София
Предстои един ремонт по-късно тази година и в него ще се ползва доста. Simple Smile

# 64
Ще го използвам за ремонт вкъщи на етажа, двора и гаража. Навсякъде има приложение

# 65
  • Пловдив
Перфоратора наистина е мултифункционален - за ремонти всякакви в жилището и навън

# 66
Лепя в момента вътрешна изолация и дрелката на лидъл идва слабичка. Това ще е направо перфектно.

# 67
За пробиване на всякакви дупки. ММ често си майстори различни неща вкъщи (това го успокоява)  - ще направи я нов рафт,  я нов контакт. Постоянно нещо променя Simple Smile

# 68
Такъв инструмент е винаги добре да се намира в къщи, за монтиране на закачалки, картини, осветителни тела.
Точно за смяна на осветително тяло но се наложи да пробиваме преди няколко дни Simple Smile

# 69
Бихме го използвали за монтаж на мебели и аксесоари.

# 70
Да дразня комшиите в 6 сутринта Grinning

# 71
Правим ремонт вкъщи и със сигурност ще ни влезе в употреба този перфоратор.

# 72
В ремонт сме и ще ни бъде нужен за всякакви монтажни  дейности .

# 73
За направата на домашна библиотека.

# 74
  • София
Понеже имаме стени за шпакловане, бих му сложила приставка-бъркалка и бих го използвала за забъркване на гипсовата шпакловка, а след това и за пробиване на две дупки в стената за закачане на картини. Също ми е необходим и за монтиране на етажерка в банята.

Общи условия

Активация на акаунт