WIZZ AIR - 36

• 39 654
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Milano
Сандвичи не си нося, но си купувам на борда, ако е по обедно или вечерно време.
Че на някой му било неприемливо си е негов проблем.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 15:39 от regina di cuori

# 526
  • София
Какво означава неприемливо? Има си нормални полети, не нискотарифни, където се сервира кетъринг. Има и полети по 15-17 часа, на които се сервира по 2 пъти храна. Не е въпроса до освинване, а става дума за съвсем нормални неща. Има и хора, които не могат да ядат всичко и се налага да си носят храна.

# 527
  • гр. София
Не само за дребни стотинки, а напълно безплатно съм летяла с WIZZ. Аз не ям в самолета, нито в чакалнята, но на деца под 10 години нито мога да откажа храна или вода, нито бих отказала закупуване на такава от кетъринга на WIZZ.
Ред.: Когато ползвам нискотарифна (т.е. бюджетна) авикомпания и за миг не бих си помислила да обсъждам облекло, финансово състояние, вид на куфарите (пак финансов статус) на когото и да е от спътниците ми. Виж, просташко поведение или опит за снобареене - да.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 15:37 от Lina_n_n

# 528
Не само за дребни стотинки, а напълно безплатно съм летяла с WIZZ. Аз не ям в самолета, нито в чакалнята, но на деца под 10 години нито мога да откажа храна или вода, нито бих отказала закупуване на такава от кетъринга на WIZZ.

Почва да става смешно вече. На 7-годишното ще дам, а 11-годишното да седи и да гледа сестра си как яде.

# 529
Интересни мнения...Ако смятам, че ще огладнея по време на полет няма сила, която да ме спре да си нося сандвич. А дали  преча на някой хич не ме интересува. Както не ме интересува съседа ми по стол яде ли, спи ли, с какъв куфар е и тем подобни. Имам си цел на пътуването и съм съсредоточена по това. Не си размахвам лактите на съседа в носа, не си оставям детето да притеснява никого и съм в очакване да получа същото.

# 530
Защо ползването на нискотарифна компания се свързва с липса на финанси? Удобен ли ти е полета - купуваш билет.
А да гледам куфарите на хората по летищата ми идва малко в повече вече...

# 531
  • София
Много хора ядат по време на полет, защото ги е страх и това отвлича мниманието им. Човек се успокоява като яде, самото дъвчене също помага. Не е случайно това със сервирането на храна и със сигурност е по-добре да се пътува със спокойни хора.

# 532
А и нали трябва да уплътняваш с нещо времето.

# 533
  • Варна
Сигурно..... Ама как пък никой не се сеща да чете, например ...
А после се чудим защо било кочина в самолета и обвиняваме стюардесите, че не ни слугуват...
И не - не става въпрос за финанси, а за елементарно възпитание.
Темата заби в съвсем друга посока. Извинявам се за спама.

# 534
Темата е за Уиз еър. Предлагам да преустановим дискусията за храненето в самолета. Ако иска някой, да отвори нова тема.

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 21:35 от :::

# 535
  • sf
По принцип забраняват консумация на некупена храна от тях. 😉

# 536
Забраняват консумирането на алкохол, който не е купен от тях, за храна няма проблем.

# 537
Здравейте. Мислите ли, че бих могла да откажа пътуване с Уиз до Бергамо и да си получа парите за билетите обратно? Това по повод на Коронавируса и ситуацията около Бергамо в момента.  Някакви идеи? Дали да пробвам изобщо? Също така, някой знае ли имаил за връзка с Уиз? Намирам само телефонни номера. Благодаря предварително на всеки отзовал се!

# 538
  • sf
Няма как да стане ,пари Не връщат. 😁
И аз изгарям с билетите, няма да рискувам. Ама туй то, малшанс.

# 539
Ако блокират границите и спрат полетите, ще ви върнат парите. Но малко се съмнявам точно с Италия да стане това.

Общи условия

Активация на акаунт