Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 828
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Май и аз накрая ще я взема серията на Биотен с хиуларион. Доста добри отзиви изчетох и ми се струва подходяща за моята кожа.

# 211
  • Бургас
Вземай я много добра серия за парите си, силно хидратираща ,околоочния ми е сред любимците.Голд серията е също невероятна ,дава на кожата ми всичко от което имам нужда и редувам с кремове на Филорга, много са ми любими.

# 212
Подходящи ли са за акнеична кожа според вас?

# 213
  • Ланкър, планините Овнерог
Гледам, че сте коментирали спиралата на Макс Фактор 2000 калории. За първи път си я купих преди 20г. От тогава въртя, суча, все на нея се връщам. Друга не е толкова "моЙта", колкото нея. В момента имам и на Ланком, но калориите си ми е основната. Последно за почти без пари я взех от мейкъп.бг за около 6-7лв. - не виждам разлика с предишните.

# 214
  • Пловдив
И аз харесах хиалуроновата серия на Биотен, миналата година си бях взела цялата серия и ги приключих. Сега си взех само дневния крем /защото за мен той е по-подхранващ от нощния/, но моята кожа много се влияе явно от атмосферните условия Angry и сега при тези температури и вятър се оказва, че не ми е достатъчен - кожата ми се изсушава, въпреки солидното количество нанесен крем. Миналата година го ползвах през пролетта и беше супер. Но в момента ми е лек и го оставям за пролетта пак Simple Smile .
Взех си и нощния крем от серията Мултиколаген и ми хареса повече от нощния Хиалуроник 3Д. Напоследък почти всеки ден си взимам по някой Биотен, между другото в момента са много намалени в Елитис,  Мултиколаген-а беше 6,80 лв., измиващия  крем-гел с памук - 4,50 лв. а днес взех и Хиалуроник Голд  пак за 6,80 лв. От Лекси пък взех крема с памук за 5 и нещо.
Присъединявам се към доволните от Биотен, всички кремове, които съм ползвала са отлични. Измиващия крем-гел с памук също е идеален за суха кожа - много лек, щадящ и неизсушаващ.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 20:13 от marzeliva

# 215
Моля, ако някой е ползвал 3 минутната маска и балсам на Пантен да сподели как се отразяват, наистина ли възстановяват  за 3 минути?

# 216
marzeliva, можеш ли да споделиш състава на златния крем на биотен?

# 217
  • Пловдив
marzeliva, можеш ли да споделиш състава на златния крем на биотен?

Дидичка, утре ще снимам кутийката.

# 218
  • Бургас
По повод на околоочния крем от златната серия на Биотен-в съсържанието му също е включен алкохол/CETEARYL ALCOHOL/-не го знам добър ли е,лош ли е,но го има!/От изброените поне 50,60 съставки е някъде на шесто място/каквото и да означава това/.Струва ми се,че има и други "нещица"на които не им е там мястото/е!поне не е желателно/.Иначе цената му в Елитис в момента е 5.72лв./дават го за диапазон 45-55 години/

# 219
Това е мастен алкохол и е овлажняваща съставка. Алкохолът се означава като alcohol denat. или като alcohol.

marzeliva, благодаря!

# 220
Момичета, имате ли отзиви за тези два крема?
По описание звучи страхотно, но дали действително е така?

# 221
По повод на околоочния крем от златната серия на Биотен-в съсържанието му също е включен алкохол/CETEARYL ALCOHOL/-не го знам добър ли е,лош ли е,но го има!/От изброените поне 50,60 съставки е някъде на шесто място/каквото и да означава това/.Струва ми се,че има и други "нещица"на които не им е там мястото/е!поне не е желателно/.Иначе цената му в Елитис в момента е 5.72лв./дават го за диапазон 45-55 години/

Бях тръгнала да си купувам техен крем, обаче като видях твърде дългият списък със съставки и бързо се отказах. От мицеларната и СС кремът им съм доволна. Околоочният им не е нищо особено.

# 222
Здравейте, преди съм купувала крем за ръце "Зима". Бях много доволна, но сега не го откривам. Имате ли представа къде във Варна го продават Simple Smile

# 223
marzeliva, маслото от шеа прави чудеса в това време, а и е доста евтино и некомедонно Simple Smile

# 224
Аз днес се намъкнах в един магазин като нашите левчета. Имах време и обстойно огледах къде що има. Погледа ми се спря на някакви серуми я семпли кутийки, като на The ordinary. Зачетох се и много ми харесаха 😊 Взех един с вит. С. Сега се зачетох пак и гледам, че са Ревюел. Има ли ги в БГ или да се запася от тук? На кутийката пише REVOX.

Общи условия

Активация на акаунт