Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 58

• 52 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Най-доброто за суха кожа и на лицето и на ръцете за мен е този балсам. За съжаление против бръчки не действа.
И аз го препоръчвам, беше ми изписан от дерматолог.

# 556
Момичета,препоръчайте ми продукт за черни точки със салицилова киселина който да си нанасям 2-3 пъти седмично на проблемните зони.На 40 съм.

# 557
Момичета, гледам, че е намален на 5,99 от 19,99 . Някой ползвал ли го е?

# 558
Момичета,препоръчайте ми продукт за черни точки със салицилова киселина който да си нанасям 2-3 пъти седмично на проблемните зони.На 40 съм.
Локалният гел на Здраве Акне стоп.

# 559
Локалният гел на Здраве Акне стоп.

много ти благодаря,обаче днес в Елитис където ходих, бяха налични всички други продукти,а точно този липсваше.Ще го търся на друго място.

# 560
  • София
Здравейте, търся евтин околоочен крем, който да е хипоалергенен. Омръзна ми да тествам скъпи кремове и да ги подарявам, защото ми се зачервяват очите и сълзят. Ако имате добри впечатления от някой продукт, ще се радвам да споделите.
Гледах околоочни кремове от сериите, разработвани от БАН, но нямам никаква идея за качеството на продуктите.
Също така съм попадала на постове от една съфорумка, май е химик, която се беше изказала ласкаво за продуктите на Биотен. Някакви мнения?
На 42 години съм.

# 561
  • Бургас
На Балеа(от ДМ) с уреа.Няма и парфюм и е хубав.На Биотен са с аромат, страхотни са,но може парфюмът да подразни.

# 562
  • София
Не съм обръщала внимание, че има за очи с уреа. Много благодаря за отметката за парфюма в Биотен, след работа ще отида до ДМ.

# 563
  • Бургас
Има,да.А Балеа мед с уреа си мажа преспокойно на цялото лице и около очите.Е,и Биотен 3д хиалуроник за лице си мажа около очите,но не ми дразни.Обаче дневен крем с какъвто и да е фактор много ми люти на очите,дори да избягвам околочната зона.

# 564
  • София
Да, аз също избягвам кремовете с фактор, но докато установя, че ме дразнят, голям зор беше. Ще пробвам това на Балеа мед, техният сапун без сапун спасява ръцете ми (и там съм с тежка алергия).

# 565
  • Бургас
Абсолютно подкрепям мнението на Мария, тъкмо мислех да предлагам точно същите, любимци са ми , особено този на Балеа.

# 566
Да, аз също избягвам кремовете с фактор, но докато установя, че ме дразнят, голям зор беше. Ще пробвам това на Балеа мед, техният сапун без сапун спасява ръцете ми (и там съм с тежка алергия).
За течния сапун 5.5 ли става въпрос? Аз също го купувам много често. Миналата зима любим ви беше и кремът за ръце с урея, но тази зима имам нов любимец, още по-силен

А за околоочния, фаворит ми стана този

# 567
  • София
Да, за течния сапун с ph 5,5 става въпрос:
https://hb-gr.com/epages/faab9bd6-7d5f-4584-bad2-8683fa57f606.mo … &Locale=en_GB

Благодаря за предложените кремове, отивам към DM, ще взема 1-2 за проба.
От кремовете за ръце нямам впечатления, мажа само на основата на естествени масла, за да предотвратя появата на мехурчетата, които ме мъчат.

# 568
За спиралите явно наистина е индивидуално. Използвам сега L'Oreal Paris Volume Million Lashes Excess Mascara и Спирала L'Oreal Paris Mega Volume Collagene 24h Black но ми се иска да сменя с нещо друго. Коя би била с подобен ефект?

# 569
  • София
За спирала и тази на Bourjois Volume Glamour е добра. Стара, но златна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт