Свекърва ми се преоблича пред 30 годишния си син

• 9 971
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
На плажа какви Еви има, по монокини
😁

# 46
Оставете прашките и възпитанието на свекървата. Синът ѝ не е читав.
Милинка, когато си на една възраст и детето от друг на твоя пол, също е на възраст, някак си така е нормално да не се разхождаш по бельо. Или у вас бащата би се разкарвал по слипове пред дъщеря си и това няма да събере очите на зетя?
Иначе всеки си е вкъщи. И защо за пуснали горкото момиче там? Не са го пуснали, а мамин златен го е поканил там, защото на 30 г. вече много му се е приискала жена. Те хормоните са налице и при хора с умствени недостатъци, или това не го знаете?

# 47
  • София
Аз също се разнасям гола из апартамента като влизам да се къпя. Случвало се е да спя при нашите и въобще не би ми попречило, че беща ми е влязъл в стаята. Както и той се е разнасям по бельо, хич не съм го и гледала - баща ми е.
Но 3 поколения под един покрив и мъжле, което отказва да се изнее оттам. Авторке, бягай не с 200, а с 2200! Преобличането ти е най-малкият проблем. Да не пускаш после теми за свекърви, баба, дядовци, вмешателства, незачитане и т.н. В повечето такива сучаи се стига да развод и самотна майка. Сега поне имаш шанса да си спестиш това.

# 48
  • София
Здравейте, дами! Сгодена съм и от скоро живеем заедно със свекито, с майка ѝ и баща ѝ. която е вдовица. Не виждам за нормално тя да се преоблича пред годеника ми, колкото и да и е син. На думи е ангел без криле. Но много пъти с нежни думи ме е обиждала. Приказва много и несвързани неща, все има какво да каже, а когато спорим по много маловажна тема с годеникът ми, разбрала не разбрала веднага защитава сина си, макар и аз да съм права. Който и да е прав не мисля, че е допустимо тя или някой друг да се меси в разговора.  Казвала ми е, че синът ѝ я ревнува, че той избира как да се облича тя и тем подобни глупости. Не знам какво да правя! Като споделя на годеника ми, изнервя се и скачааа - Ти какво искаш от майка ми? - Какъв ти е проблема с нея? или - Тя е такава няма как да се промени, трябва да и свикнеш. Никога не е разговарял с майка си за обидите от нейна страна! Все аз съм виновна за всичко, и да се разсърдя за казана от нея обида, много съм се задълбочавала и съм била тънкомислеща! Казах му, че не се разбирам с майка му и че не искам да живеем заедно, но той ми каза, че няма как да остави майка си.  Уважавам свекърва си като майка на годеникът ми, но не и като човек!!! Помогнете ми, как да прекратя тази гадна ситуация или какво трябва на направя?
Намираш квартира, изнасяш се и ако иска да е с теб-да идва.
Но, да се натресеш в къщата им, да си вдигаш скандалите с годеника ти пред майка му и да искаш да им подреждаш отношенията, няма да стане.
Вярно е, че си тънкомислеща Mr. Green
/Той е искал да каже, че си тънкообидна, което е едно друго нещо/.

# 49
Не, без да искам вместо редакция изтрих целия текст, и всичко на ново. А прашките съм ги забравила 😂😂
Да бе. Нескопосната ти редакция се забелязва на 3- ти ред в първия ти пост.
И защо за пуснали горкото момиче там? Не са го пуснали, а мамин златен го е поканил там, защото на 30 г. вече много му се е приискала жена. Те хормоните са налице и при хора с умствени недостатъци, или това не го знаете?
А невъзможно ли е тя да е пожелала това съжителство, пък той да е нямал сериозни намерения? Поведението, което авторката описва на майка и син говори, че им е взе тая дали момичето ще остане или ще си тръгне.
Ако остане- това е положението. Ако си тръгне- прав й път.

# 50
Може пък да мислят, че тяхното поведение е съвсем в реда на нещата и снахата трябва да свиква /да скланя главица/

# 51
Здравейте, дами! Сгодена съм и от скоро живеем заедно със свекито, с майка ѝ и баща ѝ. която е вдовица. Не виждам за нормално тя да се преоблича пред годеника ми, колкото и да и е син. На думи е ангел без криле. Но много пъти с нежни думи ме е обиждала. Приказва много и несвързани неща, все има какво да каже, а когато спорим по много маловажна тема с годеникът ми, разбрала не разбрала веднага защитава сина си, макар и аз да съм права. Който и да е прав не мисля, че е допустимо тя или някой друг да се меси в разговора.  Казвала ми е, че синът ѝ я ревнува, че той избира как да се облича тя и тем подобни глупости. Не знам какво да правя! Като споделя на годеника ми, изнервя се и скачааа - Ти какво искаш от майка ми? - Какъв ти е проблема с нея? или - Тя е такава няма как да се промени, трябва да и свикнеш. Никога не е разговарял с майка си за обидите от нейна страна! Все аз съм виновна за всичко, и да се разсърдя за казана от нея обида, много съм се задълбочавала и съм била тънкомислеща! Казах му, че не се разбирам с майка му и че не искам да живеем заедно, но той ми каза, че няма как да остави майка си.  Уважавам свекърва си като майка на годеникът ми, но не и като човек!!! Помогнете ми, как да прекратя тази гадна ситуация или какво трябва на направя?

Обиди я и ти и ще видиш двойния стандарт в действие - годеникът ти ще е ок майка му да те обижда, но ти нея не. От тук нататтък ще ти вгорчат живота още повече, представи си какво ще стане като се ожените и те се отпуснат още повече. Ако е ок майка му да те обижда, можеш да си сигурна, че и той ще започне. Изнеси се, от къде на къде ще ги търпиш? Мъжът ти, ако не те последва, мисля че ще е доста очевидно, че не държи на теб. А уважението се заслужава, а тази жена не заслужава уважение, независимо коя е.  Това с преобличането и ревнуването не го разбрах съвсем, как така той й казва какво да носи? Тя има ли мъж иначе?

# 52
Здравейте, дами! Сгодена съм и от скоро живеем заедно със свекито, с майка ѝ и баща ѝ. която е вдовица. Не виждам за нормално тя да се преоблича пред годеника ми, колкото и да и е син. На думи е ангел без криле. Но много пъти с нежни думи ме е обиждала. Приказва много и несвързани неща, все има какво да каже, а когато спорим по много маловажна тема с годеникът ми, разбрала не разбрала веднага защитава сина си, макар и аз да съм права. Който и да е прав не мисля, че е допустимо тя или някой друг да се меси в разговора.  Казвала ми е, че синът ѝ я ревнува, че той избира как да се облича тя и тем подобни глупости. Не знам какво да правя! Като споделя на годеника ми, изнервя се и скачааа - Ти какво искаш от майка ми? - Какъв ти е проблема с нея? или - Тя е такава няма как да се промени, трябва да и свикнеш. Никога не е разговарял с майка си за обидите от нейна страна! Все аз съм виновна за всичко, и да се разсърдя за казана от нея обида, много съм се задълбочавала и съм била тънкомислеща! Казах му, че не се разбирам с майка му и че не искам да живеем заедно, но той ми каза, че няма как да остави майка си.  Уважавам свекърва си като майка на годеникът ми, но не и като човек!!! Помогнете ми, как да прекратя тази гадна ситуация или какво трябва на направя?

Обиди я и ти и ще видиш двойния стандарт в действие - годеникът ти ще е ок майка му да те обижда, но ти нея не. От тук нататтък ще ти вгорчат живота още повече, представи си какво ще стане като се ожените и те се отпуснат още повече. Ако е ок майка му да те обижда, можеш да си сигурна, че и той ще започне. Изнеси се, от къде на къде ще ги търпиш? Мъжът ти, ако не те последва, мисля че ще е доста очевидно, че не държи на теб. А уважението се заслужава, а тази жена не заслужава уважение, независимо коя е.  Това с преобличането и ревнуването не го разбрах съвсем, как така той й казва какво да носи? Тя има ли мъж иначе?
Няма си мъж, вдовица е

# 53
Ей това живеене на три поколения под един покрив хич не го разбирам. Ама ти си тази, дето се е натресла там. Иначе събличането да ти е последна грижа.

# 54
Нищо,щом до сега не си избягала с 200 от тая лудница, ще помрънкаш и ще свикнеш...

# 55
  • София
Милинка, когато си на една възраст и детето от друг на твоя пол, също е на възраст, някак си така е нормално да не се разхождаш по бельо. Или у вас бащата би се разкарвал по слипове пред дъщеря си и това няма да събере очите на зетя?
Това кой как се разнася по гащи в семейството е работа на семейството. Ако за тях е ОК да си ходят по гащи, те са си вкъщи и това е нормално. Авторката е чуждият човек и е нелогично да влезе с шут в чуждата къща и да въвежда нови правила. А пък те, ако искат, да си живеят и чистак голи.

# 56
Бягай докато е време. Няма никога да си щастлива с него!

# 57
Има някакви норми все пак. Това майка да ходи по този начин пред 30! годишния си син  е малко не само извън възпитанието, а и извън психичното здраве. Те тук хората се питат до кога е редно да се ходи необлечен пред децата, има представете си и обосновани мнения на психолози /учили за това хора/, пък сега се пънем да изкараме ок това с 30 годишното "дете". Щото видите сме си вкъщи. Какъв шут?
Става въпрос за наистина базова култура. Култура не е само как да седиш на масата.
Преди време бях чела, че снахата разбрала, че е нормално след използване чиниите да не се мият, а да се бършат с вестник. Така де - свекървата си е у тях.

# 58
  • Варна
На плажа има баби по монокини с големи внуци . Не е естетично, но е факт.

# 59
Това че се преоблича пред сина си е слабо казано гнусно смятай в какво семейство (френско) си влязла, а това да обикаля къщата по слипове или по бикини при условие че има и други хора включително майка баща... детето ти е.... срамота меко казано. Сам (сама) си ходи както искаш ама в присъствие на други хора.Ко да се прави различни чешити има

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 11:07 от Tegavatasoika

Общи условия

Активация на акаунт